MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 U mnie wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To tylko ja zastałem 'pokarany' i to w dodatku na pierwszej mojej składce. Jeśli ktoś ma ciekawy pomysł jak to rozwiązać niech pisze, ja nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 czyli wychodzi na to,że zostałeś "pokarany" bo chcąc ściągnąć dodatek konsola musiała na nowo konto przypisać bo BtK obowiązują już zasady po 18 listopada i automatycznie usunęło Ci starą aktywację (w niej miało się 5 konsol). jeśli ustalicie między sobą czy faktycznie dwie osoby przed Tobą ściągnęły BtK (na razie wiemy o jednej) to raczej taka wersja będzie pewnikiem. Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja składałem się w premierowy weekend na BF3 z BtK i niestety nie załapałem się na 2 sloty z BtK. Swoją drogą te dwie osoby które zgarnęły za friko sloty powinny zachować się honorowo i przelać po 11zł pozostałej trójce. Kupowaliśmy BF3 z BtK, a nie samo BF3, więc to nieczysta zagrywka. Ja już się złożyłem z kumplem i kupiłem osobno BtK, jednak gdybym zajął te "darmowe" sloty z oryginalnej zrzutki to przelałbym pozostałym ich kasę za BtK, bo i tak dalej byłbym do przodu niż płacąc 27.50 PLN we dwójkę. Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czy ktoś tak jak ja próbując pobrać BtK (gdy dwa sloty były już zajęte), otrzymał komunikat w stylu - ''konto dzielona na 2 i limit wykorzystany''? Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja składałem się w premierowy weekend na BF3 z BtK i niestety nie załapałem się na 2 sloty z BtK. Swoją drogą te dwie osoby które zgarnęły za friko sloty powinny zachować się honorowo i przelać po 11zł pozostałej trójce. Kupowaliśmy BF3 z BtK, a nie samo BF3, więc to nieczysta zagrywka. Ja już się złożyłem z kumplem i kupiłem osobno BtK, jednak gdybym zajął te "darmowe" sloty z oryginalnej zrzutki to przelałbym pozostałym ich kasę za BtK, bo i tak dalej byłbym do przodu niż płacąc 27.50 PLN we dwójkę. Napisałem w tej sprawie do uboota i powiedział że napisze do pozostałych,ja nie wiem kto pobrał oprócz mnie i nie rozumiem tego honorowo,skoro ci pierwszy zaproponowałem zwrot 11 złotych jak i pozostałym 2 osobom. Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ...kontynuując dalej mój wątek. http://gametrade.pl/grupa/wspolne-zakupy-ps-store/jk-battlefield-3-+-god-of-war-collection-vol-2/strona/14 - tu znalazłem podobny temat, kilku osobą działa kilku wyskakuje taki błąd jak mi. Czy to możliwe, że na tym składkowym koncie był duży ruch/jednocześnie było kilka osób i 'zbanowali' tylko mnie? Czy ten 'cudowny' sposób na uratowanie tego slota to http://gametrade.pl/grupa/playstation-3-/blad-80029780-rozwiazanie-dla-tych-co-kupowali-slota-i-dostali-ba-na-na-d. Czy zmiana hasła i maila na tym składkowym koncie może 'popsuć' coś pozostałym? Bo jeśli tak to nie będziemy ryzykować... Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jeśli zmienisz hasło i maila na koncie składkowym to teoretycznie nie powinno się nic stać, jedynie nie będzie można się zalogować na te konto. No i w sumie jeśli trzeba, to zwrócę kasę tym osobom. Choć w przypadku Aleksa ciężko zwrócić za całą grę. Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Choć w przypadku Aleksa ciężko zwrócić za całą grę. Nigdzie tego nie proponowałem, więc spokojnie. Mam nadzieje, że jednak będzie działał mi ten BF. Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja składałem się w premierowy weekend na BF3 z BtK i niestety nie załapałem się na 2 sloty z BtK. Swoją drogą te dwie osoby które zgarnęły za friko sloty powinny zachować się honorowo i przelać po 11zł pozostałej trójce. Kupowaliśmy BF3 z BtK, a nie samo BF3, więc to nieczysta zagrywka. Ja już się złożyłem z kumplem i kupiłem osobno BtK, jednak gdybym zajął te "darmowe" sloty z oryginalnej zrzutki to przelałbym pozostałym ich kasę za BtK, bo i tak dalej byłbym do przodu niż płacąc 27.50 PLN we dwójkę. Napisałem w tej sprawie do uboota i powiedział że napisze do pozostałych,ja nie wiem kto pobrał oprócz mnie i nie rozumiem tego honorowo,skoro ci pierwszy zaproponowałem zwrot 11 złotych jak i pozostałym 2 osobom. Tak, napisał, drugą osobą która zajęła slot jest CritiCalz. Zgadza się, proponowałeś. Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja składałem się w premierowy weekend na BF3 z BtK i niestety nie załapałem się na 2 sloty z BtK. Swoją drogą te dwie osoby które zgarnęły za friko sloty powinny zachować się honorowo i przelać po 11zł pozostałej trójce. Kupowaliśmy BF3 z BtK, a nie samo BF3, więc to nieczysta zagrywka. Ja już się złożyłem z kumplem i kupiłem osobno BtK, jednak gdybym zajął te "darmowe" sloty z oryginalnej zrzutki to przelałbym pozostałym ich kasę za BtK, bo i tak dalej byłbym do przodu niż płacąc 27.50 PLN we dwójkę. Napisałem w tej sprawie do uboota i powiedział że napisze do pozostałych,ja nie wiem kto pobrał oprócz mnie i nie rozumiem tego honorowo,skoro ci pierwszy zaproponowałem zwrot 11 złotych jak i pozostałym 2 osobom. Tak, napisał, drugą osobą która zajęła slot jest CritiCalz. Zgadza się, proponowałeś. No to dla mnie problem z głowy,ty,uboot i jeszcze 3 osoba wyślą mi nr konta na PW i wysyłam kasę. Odnośnik do komentarza
BiBeR 8 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Czy ktos moze kupowal teraz Dirt 3 za 99zl w skladce na 2 osoby? Kupilismy sobie ze znajomym, gra dziala, ale domaga sie VIP PASS na obu kontach. Gdzies wyczytalem ze to jakis problem sony i psn. Tylko jak to zamierzaja naprawic? Edytowane 25 Grudnia 2011 przez BiBeR Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 to nie ma znaczenia ze skladka bo gra powinna miec "w sobie" online'owy kod jak kazda inna ze pss. musieli faktycznie "fachowcy" od sklepiku cos spieprzyc Odnośnik do komentarza
BiBeR 8 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Wiec co pozostaje ? Dzwonic na infolinie sony? Orientuje sie ktos jak to wyglada? Pewnie nie nalezy sie chwalic ze gra jest ze skladki Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Wiec co pozostaje ? Dzwonic na infolinie sony? Orientuje sie ktos jak to wyglada? Pewnie nie nalezy sie chwalic ze gra jest ze skladki Nie musisz mówić że ze składki,tylko ze kupiłeś dla siebie. Odnośnik do komentarza
chrisu1982 2 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 0801-230-000 (Oficjalna Infolinia Playstation) wlasnie jestem po rozmowie z sony i chyba sytuacja jest jasna, probem lezy po stronie konta nie sprawdzalem jak zachouje sie dirt gdy jest odpalony na koncie skladkowym, na glownym jest problem ale defakto nie zakupilem gry z glownego konta cos czuje, ze to bedzie nie do zalatwienia chyba, ze bede sobie gral w dirt z konta skladowego Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Napisze tu bo pewnie nie zauwazysz jak napisze w drugim temacie - dodatki do Gran turismo dzialaja tylko na koncie na ktorym je kupisz = skladkowym Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 W ostatnim patchu to zmienili i teraz działa na innych kontach Odnośnik do komentarza
BiBeR 8 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 0801-230-000 (Oficjalna Infolinia Playstation) wlasnie jestem po rozmowie z sony i chyba sytuacja jest jasna, probem lezy po stronie konta nie sprawdzalem jak zachouje sie dirt gdy jest odpalony na koncie skladkowym, na glownym jest problem ale defakto nie zakupilem gry z glownego konta cos czuje, ze to bedzie nie do zalatwienia chyba, ze bede sobie gral w dirt z konta skladowego No wlasnie nie jest tak, buraki z sony zbyli Cie. Po nowym roku musimy pocisnac Czytalem rozne watki na zagranicznych forach, to byl jakis blad sklepiku, normalnie po zakupie automatycznie powinna sie dodac druga pozycja vip pass do sciagniecia. Przez pierwsze dni tego nie bylo, wlasnie wtedy kiedy to zakupilismy. Teraz przy kupnie ponoc jest to juz naprawione. Jeden gosc pisal ze po interwencji na infolinii zresetowano mu ta pozycje i mogl ja zakupic jeszcze raz, tym razem po dodaniu do koszyka dodal sie automatycznie vip pass. Nie jest to wina skladki, bo ten sam problem maja ludzie kupujacy bez skladek, na jedno swoje oficjalne konto. Odnośnik do komentarza
Ronbalto 1 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) witam, chce z kumplem złożyć się na grę. Jak mogę wpłacić pieniądze na pss ? Kartą debetowa da rade czy tylko kredytowa, albo przez paypal ? Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Ronbalto Odnośnik do komentarza
Master_go 0 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 witam, chce z kumplem złożyć się na grę. Jak mogę wpłacić pieniądze na pss ? Kartą debetowa da rade czy tylko kredytowa, albo przez paypal ? kartą debetową nie wpłacisz niestety (sam próbowałem), co do paypala to się nie orientuje... możesz zawsze doładować kodami konto Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak nie wiesz to nie pisz. Ja mam kartę debetową (mBank) i nie mam najmniejszych problemów żeby coś kupić w PSS. Wystarczy aby karta posiadała 3-cyfrowy kod z tyłu i wszystkie zakupy w internecie stoją przed tobą otworem. Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Chodzi o te trzy cyferki obok podpisu posiadacza karty? Też mam taką w mBanku i nie mogłem robić zakupów w PSS. Może coś źle robiłem, będę musiał to obczaić. Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Najsampierw trzeba zmienić limity płatności internetowych, inaczej nie będzie działać. To jest taki sam sklep jak każdy inny w necie, oczywiście są jakieś wyjątki i nie wszystkie karty będą działać, ale jak możesz kupować w necie to na PSS też. 1 Odnośnik do komentarza
Ronbalto 1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 zgadza się mam karte debetowa i działa, a te 3 cyfry z tego co wiem to tak zwany CIN. (bank Credit Agricole) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi