humanno 201 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 ja zrobilem mały test bez ofiar w ludziach. Na starym koncie składkowym z "małą" grą deaktywowałem 2 profile i rozdałem kolejnym 2 użytkownikom loginy - pobrali i grają, bo pytałem - u mnie tez nadal sie odpala... ale zaryzykować na dużej grze troche się cykam tymbardziej ze bezrobocie mnie przywitało ;P ale moze tak na FC3 w niedziele jak bedzie za 140?
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Ja jestem skłonny zaryzykować, jak co to pisz mnie do składu
hellspawn81 93 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 ja zrobilem mały test bez ofiar w ludziach. Na starym koncie składkowym z "małą" grą deaktywowałem 2 profile i rozdałem kolejnym 2 użytkownikom loginy - pobrali i grają, bo pytałem - u mnie tez nadal sie odpala... ale zaryzykować na dużej grze troche się cykam tymbardziej ze bezrobocie mnie przywitało ;P ale moze tak na FC3 w niedziele jak bedzie za 140? składam się
humanno 201 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 ludzie spać nie możecie? ok, to prawie mamy grupe experymentalną. Moze skołuje jeszcze jedną osobę, jak co na razie 1 wolne.
Biały 55 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 (edytowane) Rowniez jestem chetny na taka skladke,a noz widelec! Edit: Trudno, dajcie znać czy wszystko na pewno bangla - jeśli tak, ruszę z bliźniaczą składką Edytowane 22 grudnia 2012 przez Biały
humanno 201 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 (edytowane) Obawiam się że miejsców brakło, do grona chętnych dołaczył wczesniej Kyo. czyli mamy 4 smiałków: ja, komarzysko, hellspawn81 i old kyo. jutro chwila prawdy mam pisac posta w składkach? ps. ta promo-cena jest przez 48h tak? cZyli niedz - pon? Edytowane 22 grudnia 2012 przez humanno
Square 8 711 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Przestańcie pisać tutaj że szukacie chętnych itd. Chcecie zrobić składkę to zakładacie ją w temacie o składkach. To samo jeżeli chodzi o dogadywanie szczegółów, czy komuś zmieniło się konto czy inne pierdoły, od tego są PW.
kiseki 791 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Po dwóch latach przerwy wróciłem do PS3 i mam pytanie odnośnie składek. Widzę, że teraz można robić składki na dwie osoby ale czy została też ograniczona ilość contentu jaki można kupić na spółkę? 4 ostatnie strony tematu o składkach to składki na jeden tytuł, nie można więcej czy po prostu najciekawsze rzeczy już wykupiliście i składacie się na bieżąco już na nowości?
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 po prostu kiedys 5 typa sie skladalo po 60 zeta i kupowali 5 gier. teraz 2 typa sie sklada po 60 zeta i stac ich na jedna, badz dwie.
izon 1 005 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Może mi ktoś powiedzieć ile zajmuje Max Payne 3 po zainstalowaniu ? Bo mam dysk 20gb i nie wiem, czy bawić się w ogóle w kupowanie tego w wersji cyfrowej?
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Z tego co pamiętam to 13 GB.
Gość Szprota Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Ale i tak chyba musisz miec 2x więcej miejsca na dysku aby zaczac pobieranie... Z Vaniszem tak miałem Edytowane 28 stycznia 2013 przez Lionel
Square 8 711 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Jakieś przykłady ? Bo zawsze było potrzebne 2x tyle miejsca, aby pobrać i zainstalować grę.
MEVEK 3 618 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 takie pytanie.. co robicie z kontem na który macie zakupiony produkt przez składkę. sprzedajecie dalej, bo to w końcu wasz slot, czy jak ?
Yap 2 795 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Tak...o ile jakiś żartowniś nie zmieni sobie hasła do konta jak mi się zdarzyło już z 10 razy. Różne ludziska się kręcą po świecie, ale takiego chamstwa można się spodziewać. Później usłyszysz tylko "Ja już to dawno sprzedałem więc nie wiem o czym mówisz".
MEVEK 3 618 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) dlatego chyba najlepiej jest zrzucać sie na cos we dwoje i uzgodnić co i jak: jaki E-mail, haslo, przypomnienie pomocnicze, wymyslona data urodzenia. poza tym jezeli raz aktywujesz konto na wlasnej czarnuli to haslo nie jest juz tobie potrzebne, no chyba ze do online. a tak w ogole to po co zmieniac haslo skoro to jest tylko konto skladkowe a nie prywatne - tak sie chyba nie robi! Edytowane 1 lutego 2013 przez MEVEK
darkknight 54 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Mevek tak sie nie robi , ale masa ludzi jednak ma to w d.upie.Ja juz wiele kont skladkowych tak stracilem.
MEVEK 3 618 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) Mevek tak sie nie robi , ale masa ludzi jednak ma to w d.upie.Ja juz wiele kont skladkowych tak stracilem. jak mozesz stracic konto ktore masz aktywowane na wlasnym pley'u ? nikt nie moze ci go zabrac, chyba ze zrobia kasowanie slotow przez PC? no to w tedy bym sie wpienil. Edytowane 1 lutego 2013 przez MEVEK
darkknight 54 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 A tak np. ze potrzebowalem zassac drugi raz dodatek do RDR i dupa nie mogem bo jakas pala zmienila haslo. Oczywiscie nikt nic nie wiedzial.
Gość Kyo Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 No można tak stracić że jak usunie ktoś konto i potem chce ściągnąć grę czy dodatki / zalogować się na nie jeszcze raz to już nie może.
MEVEK 3 618 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) jezeli konto sie sprzedało dalej to jest to równoważne z utrata tego produktu, poniewaz ktos inny musi aktywowac ten slot by pobrac produkt. to jest zrozumiale. Edytowane 1 lutego 2013 przez MEVEK
Yap 2 795 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Staram się teraz składać tylko z ludźmi z tego forum bo są w większości zaufani. Ostatnio sprawdzając skrzynkę doszedłem do wniosku, że tylko w jednym przypadku nie mogłem sprzedać gry bo ktoś sobie zmienił hasło. Poza tym jednym felerem tylko randomy oraz 'zweryfikowani i zaufani' składkowicze z GT lubią sobie w wuja przyciąć.
Gość Kyo Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 jezeli konto sie sprzedało dalej to jest to równoważne z utrata tego produktu, poniewaz ktos inny musi aktywowac ten slot by pobrac produkt. to jest zrozumiale. Nie jest równoważne - ostatnio pytałeś jak to możliwe że ludzie nadal się składają w więcej osób niż 2 o dokładnie w 4. To masz - odpowiedz: dezaktywacja przez www nie powoduje dezaktywacji gier na konsoli a jedynie zwalnia sloty na koncie.
MEVEK 3 618 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) nie zgadzam sie... pare tygodni temu skorzystalem z tej pocji kasowania slotow i automatycznie tym samym stracilem prawa do gier z PS'Store. musialem wszystko aktywowac od nowa. a ze mam 2 konsolki to bawilem sie podwujnie. to chyba wszystko wyjasnia(a pamietam to dokladnie) ? Edytowane 1 lutego 2013 przez MEVEK
Rekomendowane odpowiedzi