Skocz do zawartości

Skladki na gry PSS - platforma komunikacyjna

micze

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Gość yaczes
Opublikowano

The Last of Us

239/4 = ~60

1. mikro (bez karty)
2. seb.maz (brak karty)
3.
4.

Nie chcecie moze kupic wersji USA bez cenzury?

Chetnie bym sie podlaczyl.

Opublikowano

To w polskiej wersji jest jakaś cenzura? Ch.ujnia. Ja bym chętnie wziął USA ale ten slot jest rezerwowany dla szwagra, który w ogóle nie zna angola, także odpada...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

a na pewno działa na 4? online tez ? napiszcie mi jak to wygląda

Kyo: pytanie dotyczyło czy GTAV

P.S. Tamten temat jest tylko do składek ;) Wszelkie pytania i dyskusje na PW lub tutaj.

Edytowane przez Kyo*
Opublikowano

Tyle ze TLOU mialo dostepny multiplayer od poczatku, a w przypadku GTAV bedzie trzeba pobrac jakis plik z PSS, ktory wlaczy multiplayer. Czyli dwie osoby beda bez GTA Online przez pol roku

Opublikowano (edytowane)

ale napiszcie mi na pw jak to zrobimy ok? bo jeszcze nigdy takiego czegoś nie robiłem ;)

to w takim razie moze te 2 osoby bez multi mniej zaplaca? ja moge np. 50 zl zaplacic bo mnie multi nie interesuje :D

Edytowane przez c0r
Opublikowano

Tyle ze TLOU mialo dostepny multiplayer od poczatku, a w przypadku GTAV bedzie trzeba pobrac jakis plik z PSS, ktory wlaczy multiplayer. Czyli dwie osoby beda bez GTA Online przez pol roku

A kto powiedział, że z PSS? Równie dobrze może on być w formie patcha, a patche chyba te osoby mogą ściągać.

Opublikowano

Jeśli online w GTA5 będzie do pobrania w formie patcha to nie ma problemu, gorzej jeśli faktycznie trzeba będzie z poziomu sklepu pobrać jakiś plik, wtedy lipa dla pierwszej pary.

Generalnie powinno być tak że dwie pierwsze osoby powinny mniej płacić, z racji tego iż w przeciwieństwie do następnej pary nie mogą odsprzedać swoich slotów.

Opublikowano

Jeśli online w GTA5 będzie do pobrania w formie patcha to nie ma problemu, gorzej jeśli faktycznie trzeba będzie z poziomu sklepu pobrać jakiś plik, wtedy lipa dla pierwszej pary.

Generalnie powinno być tak że dwie pierwsze osoby powinny mniej płacić, z racji tego iż w przeciwieństwie do następnej pary nie mogą odsprzedać swoich slotów.

Dlatego gdy robiłem składkę w 4 osoby na The Last of Us, była cenowa rozbieżność między jedną parą a drugą. Jest to chyba najbardziej sprawiedliwa opcja.

Opublikowano

@ Homer - zgadzam się z Tobą. Ale moja składka na Last of Us była jedną z pierwszych, gdzie zrobiłem podział cenowy. Późniejsze składki z tego co widziałem, dzielone były po równo między wszystkich składkowiczów, chyba że ogarniali dokładnie wszystko między sobą już w Pmkach;)

Opublikowano

IMO 139 zł to mega lipna cena za cyfrówkę;/ Nie wiadomo jeszcze czy nie ruszy promo w Kompani Graczy na - 50 %.

Sklepowa wersja bedzie w podobnych cenach , pozatym gre bedziesz miec na dysku i nie bedziesz meczyc lasera, doczytywanie tekstur tez pewnie bedzie lepsze z HDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...