Skocz do zawartości

Skladki na gry PSS - platforma komunikacyjna

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie wypróbowałem z grą na koncie z 2 slotami i... zadziałało!

• Odpowiedzi 418
  • Wyświetleń 33,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak to miło, że administracja dba o swoich użytkowników i wskazuje im co jest dla nich sprawiedliwe i korzystne a co nie

• Zgadzam się z Plamkiem. Co to są za komunistyczne ograniczenia? To tak jakbym poszedł ze znajomymi do sklepu, kupił zgrzewkę we czwórkę i w połowie drogi kierownik sklepu zablokowałby mi drogę, krzycz

• Chyba nie wie że chodzisz razem na siłke ze złodziejem maczet

Opublikowano

ja jestem na tak jak to działa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

The Last of Us

239/4 = ~60

1. mikro (bez karty)
2. seb.maz (brak karty)
3.
4.

Nie chcecie moze kupic wersji USA bez cenzury?

Chetnie bym sie podlaczyl.

Opublikowano

To w polskiej wersji jest jakaś cenzura? Ch.ujnia. Ja bym chętnie wziął USA ale ten slot jest rezerwowany dla szwagra, który w ogóle nie zna angola, także odpada...

Opublikowano

Nie tyle polskie co europejskie wersję mają cenzurę, np. God of Wary.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a na pewno działa na 4? online tez ? napiszcie mi jak to wygląda

Kyo: pytanie dotyczyło czy GTAV

P.S. Tamten temat jest tylko do składek ;) Wszelkie pytania i dyskusje na PW lub tutaj.

Edytowane przez Kyo*

Opublikowano

Tyle ze TLOU mialo dostepny multiplayer od poczatku, a w przypadku GTAV bedzie trzeba pobrac jakis plik z PSS, ktory wlaczy multiplayer. Czyli dwie osoby beda bez GTA Online przez pol roku

Opublikowano

ale napiszcie mi na pw jak to zrobimy ok? bo jeszcze nigdy takiego czegoś nie robiłem ;)

to w takim razie moze te 2 osoby bez multi mniej zaplaca? ja moge np. 50 zl zaplacic bo mnie multi nie interesuje :D

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Tyle ze TLOU mialo dostepny multiplayer od poczatku, a w przypadku GTAV bedzie trzeba pobrac jakis plik z PSS, ktory wlaczy multiplayer. Czyli dwie osoby beda bez GTA Online przez pol roku

A kto powiedział, że z PSS? Równie dobrze może on być w formie patcha, a patche chyba te osoby mogą ściągać.

Opublikowano

Wczoraj ktos w temacie o GTA V podal cytat, w ktorym byla mowa o pobraniu ze sklepu pliku z dostepem do online. 

Opublikowano

W tym cytacie nie było nic o tym że będzie do ściągnięcia przez PSS czy Marketplace. Było po prostu "download". Kazdy to interpretuje jak chce.

Opublikowano

A to spoko, wydawalo mi sie, ze byla mowa o PSS

Opublikowano

Jeśli online w GTA5 będzie do pobrania w formie patcha to nie ma problemu, gorzej jeśli faktycznie trzeba będzie z poziomu sklepu pobrać jakiś plik, wtedy lipa dla pierwszej pary.

Generalnie powinno być tak że dwie pierwsze osoby powinny mniej płacić, z racji tego iż w przeciwieństwie do następnej pary nie mogą odsprzedać swoich slotów.

Opublikowano

Jeśli online w GTA5 będzie do pobrania w formie patcha to nie ma problemu, gorzej jeśli faktycznie trzeba będzie z poziomu sklepu pobrać jakiś plik, wtedy lipa dla pierwszej pary.

Generalnie powinno być tak że dwie pierwsze osoby powinny mniej płacić, z racji tego iż w przeciwieństwie do następnej pary nie mogą odsprzedać swoich slotów.

Dlatego gdy robiłem składkę w 4 osoby na The Last of Us, była cenowa rozbieżność między jedną parą a drugą. Jest to chyba najbardziej sprawiedliwa opcja.

Opublikowano

ja nie chcę odsprzedać slota jak coś :)

Opublikowano

A to ludzie robią inaczej? W sensie, że druga para płaci za ten slot bez możliwości odsprzedaży tyle samo? Użyje swojego ulubionego słowa ostatnio: przecież to idiotyzm.

Opublikowano

@ Homer - zgadzam się z Tobą. Ale moja składka na Last of Us była jedną z pierwszych, gdzie zrobiłem podział cenowy. Późniejsze składki z tego co widziałem, dzielone były po równo między wszystkich składkowiczów, chyba że ogarniali dokładnie wszystko między sobą już w Pmkach;)

Opublikowano

IMO 139 zł to mega lipna cena za cyfrówkę;/ Nie wiadomo jeszcze czy nie ruszy promo w Kompani Graczy na - 50 %.

Opublikowano

IMO 139 zł to mega lipna cena za cyfrówkę;/ Nie wiadomo jeszcze czy nie ruszy promo w Kompani Graczy na - 50 %.

Sklepowa wersja bedzie w podobnych cenach , pozatym gre bedziesz miec na dysku i nie bedziesz meczyc lasera, doczytywanie tekstur tez pewnie bedzie lepsze z HDD

Opublikowano

może na 4 abraham?

Opublikowano

Jak sie da to dobra.

Pisze ze mozna aktywowac tylko na 2 systemach.

Edytowane przez AbraHAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.