maciekww28 848 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Michał jeździ świetnie i raczej jest poza naszym zasięgiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Michał jeździ świetnie i raczej jest poza naszym zasięgiem Eeee tam, to był fuks Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Poprawka, faktycznie jest zapisywanie powtórek w time trialu. @Michał:Wiesz, jakiś tam bardzo niewielki odsetek Jasperów też łapie RRoDy Kurczę, muszę mocniej przysiąść do ustawiania samochodu, bo na tych setach które miałem strasznie ciężko mi się jeździło przez za tunelem Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Poprawka, faktycznie jest zapisywanie powtórek w time trialu. @Michał:Wiesz, jakiś tam bardzo niewielki odsetek Jasperów też łapie RRoDy Kurczę, muszę mocniej przysiąść do ustawiania samochodu, bo na tych setach które miałem strasznie ciężko mi się jeździło przez za tunelem A ja głupi się męczyłem na fabrycznym setupie Ale swoją drogą, to ten Peugeot jest i tak bardzo dobrze zestrojony. Edit: Rzeczywiście da się zapisać powtórkę, tylko trza dać opcję "przerwij wyścig", a ja zawsze od razu po skończonym ściganiu wyłączam konsolę i jakoś tego wcześniej nie widziałem Da radę taką powtórkę jakoś "wydobyć" z konsoli, pomijając oczywiście LIVE? Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) A ja głupi się męczyłem na fabrycznym setupie Jeśli mówisz poważnie to mnie dobiłeś i następnej rundy już nie pojadę bo to nie ma sensu :confused: Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez B0dz1o Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 tak na marginesie: proszę zapoznać się z postami #1, #25, i #26 ( miały być fabryczne ustawienia ) orion50 - jazdę próbna zaliczamy do punktacji ogólnej ? - widzę ze jest to podane w pierwszym poście A ja głupi się męczyłem na fabrycznym setupie Jeśli mówisz poważnie to mnie dobiłeś i następnej rundy już nie pojadę bo to nie ma sensu :confused: ja w aucie nie zmieniłem nic - mam nadzieję ze nie zrezygnujesz. bo jak tak będzie, to co wyścig ktoś nam odpadnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja głupi się męczyłem na fabrycznym setupie Jeśli mówisz poważnie to mnie dobiłeś i następnej rundy już nie pojadę bo to nie ma sensu :confused: Nie no, spokojnie, przecież każdy preferuje inne ustawienia Mi akurat fabryczne bardzo spasowały i podejrzewam, że jakiekolwiek zmiany mogłyby źle wpłynąć ma mój wynik. Ogólnie, to ja w tej grze praktycznie nie grzebię w setupach, no chyba, że dane auto kompletnie nie pasuje do specyfiki danego toru Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 proszę zapoznać się z postami #1, #25, i #26 ( miały być fabryczne ustawienia ) Ciekawe, jak zamierzasz to sprawdzić . Zasady zrozumiałem jako zakaz dokupowania ulepszeń. Ta zasada o niemożności dostosowania samochodu jest IMO bezsensowna, bo to równie ważny skill w FM3 jak same umiejętności prowadzenia samochodu i też świadczy o poziomie kierowcy. To nie NfS, T10 po coś się chyba tak postarało przy tworzeniu modelu jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 nie zamierzam niczego sprawdzać - dla mnie grzebanie w aucie to nie są ustawienia fabryczne i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 WARUNKI NA KOLEJNE GP Tor - Circuit de Catalunya (Grand Prix) Auto - Dodge #91 Viper Team Oreca GTS-R (możliwość tuningu do klasy R3 766 + dowolne ustawianie setupu) Czas na to zadanie mamy do przyszłej soboty do godz. 00:00 ? Z tym, że ja zacznę grać dopiero w piątek, bo będę miał bardzo napięty tydzień w pracy i czasu na granie praktycznie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mi pasuje. W serii próbnej był totalny zakaz jakiegokolwiek grzebania w aucie. Rozumiem, że teraz można jechać wszystkim co ma indeks nie większy niż 766 ? I preferowane auto to ten Dodge ? Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 nie zamierzam niczego sprawdzać - dla mnie grzebanie w aucie to nie są ustawienia fabryczne i tyle. Dobrze, że była runda testowa i parę wątpliwości się wyjaśniło. Nie podoba mi się to, ale trudno, zasady to zasady Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nie każdy umie grzebać w aucie, a ustawianie czegokolwiek może dać sporą przewagę. Dlatego jest zakaz. Niby nie ma jak tego sprawdzić, no ale mamy umowę gentelmańską Faktycznie. To była runda testowa, więc zaraz usunę generalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mi pasuje. W serii próbnej był totalny zakaz jakiegokolwiek grzebania w aucie. Rozumiem, że teraz można jechać wszystkim co ma indeks nie większy niż 766 ? I preferowane auto to ten Dodge ? TYLKO ten Dodge Ja jestem zwolennikiem, aby każdy miał jak najrówniejsze szanse, dlatego ograniczenie jest tylko do tego konkretnego samochodu. W brew pozorom bardzo mało gram w tą grę i nie mam czasu szukać najlepszych aut w danej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie każdy umie grzebać w aucie, a ustawianie czegokolwiek może dać sporą przewagę. Dlatego jest zakaz. Niby nie ma jak tego sprawdzić, no ale mamy umowę gentelmańską Argument z tzw. tyłka. Nie każdy umie dobrze jeździć, a szybka jazda może dać sporą przewagę. fixed :potter: I co? Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez B0dz1o Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Panowie, ale nie ma co się spierać. Nie gramy przecież o złote kalesony Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Tor - Circuit de Catalunya (Grand Prix) Auto - Dodge #91 Viper Team Oreca GTS-R (możliwość tuningu do klasy R3 766 + dowolne ustawianie setupu) przyjąłem do wiadomości Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie każdy umie grzebać w aucie, a ustawianie czegokolwiek może dać sporą przewagę. Dlatego jest zakaz. Niby nie ma jak tego sprawdzić, no ale mamy umowę gentelmańską Argument z tzw. tyłka. Nie każdy umie dobrze jeździć, a szybka jazda może dać sporą przewagę. fixed :potter: I co? Pijesz do mnie ? Mi jest wszystko jedno. Lepiej na seryjnych, równe szanse. Teraz można ustawiać, więc nie wiem w czym problem Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jak pisałem wyżej, dostosuję się do zasad, tylko już nie szukajcie argumentów bo sensownych nie znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 WARUNKI NA KOLEJNE GP Tor - Circuit de Catalunya (Grand Prix) Auto - Dodge #91 Viper Team Oreca GTS-R (możliwość tuningu do klasy R3 766 + dowolne ustawianie setupu) W-I-E-D-Z-A-Ł-E-M Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 1:45:499 po kilkunastu kółkach. Doskonała fura Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Pierwsze wrażenia: w końcu samochód który stanowi trochę większe wyzwanie, bo nie jeździ jak po sznurku i trzeba z nim trochę powalczyć. Na standardowym secie bez ulepszeń można bez wysiłku wyciągnąć 1:49,0-1:49,2, przypuszczalnie na podium będą czasy w okolicach 1:47,5 albo i lepsze, jak się kupi części i dopracuje nastawy. Powinna być ciekawa runda EDIT:@up: No to znacznie niedoszacowałem potencjał konkurencji . Wracam do kręcenia kółek. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez B0dz1o Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tyle na seryjnym zrobiłem. Potem się będę bawił Super runda się szykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) ja wieczorkiem przysiądę o efektach dam znać 01.47.8xx po wstępnym setupie - bieda Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez maciekww28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak na razie 9 tysiecznych wolniej od Oriona czyli 1:45.508 na defaultowych ustawieniach (poki kazda proba zmiany ustawien owocuje znacznie gorszym czasem :confused: ) Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi