orion50 632 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja może dzisiaj kapkę powalczę, ale ciężko będzie coś dalej ugrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 1:44:478 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Zszedł już który na 1:43,xxx ? Bo zastanawiam się, czy jest to w ogóle realne i czy jest sens się męczyć Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 1:43:876 Więcej nie jeżdzę, mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Masakra A tak w ogóle, to fotki cykamy w dowolnym miejscu na trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie wiem jak zrobić w tamtym. Zawsze leci replay w tle, więc nie wiem jak to uchwycić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Robisz najlepszy czas, objeżdżasz jeszcze jedno kółko i przy wyjściu z ostatniego zakrętu ustawiasz auto prostopadle do owej tablicy. Wtedy pauza i cykanie fotki Ewentualnie po minięciu linii start-meta i uzyskaniu najlepszego czasu, zawracasz i ustawiasz auto w tamtym miejscu (szybsza opcja). Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiucd 9 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Z zalozenia kazde foto mozna tak posklejac ze nikt nie pozna co i jak wiec z takim podejsciem to od razu dajmy sobie spokoj. Jezdzimy dla zabawy i sadze, ze kazdy tak samo podchodzi. Chce sobie ustawic czas to niech ustawia jak go to podnieca i tyle. Za chwile bedziemy musieli napsiac zasady do zasad zeby robic zdjecia w okreslonej pozycji GPS. Bez przesady. PS. Czas Oriona jak na to auto jest kozacki i tyle Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez krzysiucd Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Z zalozenia kazde foto mozna tak posklejac ze nikt nie pozna co i jak wiec z takim podejsciem to od razu dajmy sobie spokoj. Jezdzimy dla zabawy i sadze, ze kazdy tak samo podchodzi. Chce sobie ustawic czas to niech ustawia jak go to podnieca i tyle. Za chwile bedziemy musieli napsiac zasady do zasad zeby robic zdjecia w okreslonej pozycji GPS. Bez przesady. PS. Czas Oriona jak na to auto jest kozacki i tyle O ile mnie pamięć nie myli, sam proponowałeś cykać zdjęcia w określonych miejscach. Zresztą mnie to wszystko jedno, liczy się fun, a ten póki co jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiucd 9 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgoda, ale to bylo w odpowiedzi na pojawiajace sie watpliwosci. Poza tym nie mialem na mysli krotszych wer a jedynie przejechanie innego toru i wyciecie z niego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Poza tym nie mialem na mysli krotszych wer a jedynie przejechanie innego toru i wyciecie z niego czasu. Na jedno wychodzi. Było nie było, ja nikogo o nic nie oskarżam, podsunąłeś wtedy taką propozycję więc myślałem że to przejdzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Jeśli mi się uda to jutro spróbuję to powtórzyć i cyknę fotkę w odpowiednim miejscu. Jednak przykre to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) nie chciałbym żeby ktoś robił wałki z czasem. ja się spinam cały tydzień a ktoś robi przekręt i śmieje mi się w twarz. dziś troszkę powalczyłem -----> w doa4 catalunya wychodzi mi bokiem i do tego mój najlepszy czas poszedł się je.bać - przekroczyłem wydajność viperka. zamiast 766 mam 767 no i kolejny liść w twarz - tym razem od oriona Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Masakra Orion Jakies sugestie odnosnie ustawien fury? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 pewnie to ten złoty setup Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jeśli mi się uda to jutro spróbuję to powtórzyć i cyknę fotkę w odpowiednim miejscu. Jednak przykre to jest Nic nie jest przykre. W moich oczach Twój czas jest wiarygodny i ABSOLUTNIE tego nie podważam. Chciałem się tylko upewnić, czy trzymamy się tej propozycji robienia zdjęć w określonym punkcie toru. Sam wykręciłem lepszy czas niż ten który podałem, lecz zdjęcie zrobiłem wtedy w innym miejscu i nie zamierzam go to wrzucać, bo zaraz by ktoś wyskoczył z tekstem: "ej no, ale sam mówiłeś by fotki robić tu, a zrobiłeś gdzie indziej" Także ja się tej zasady na tym torze będę trzymał by nie wyjść na błazna Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Tak jak mówię. Nie jestem oszustem i nie mam nic przeciwko fotkom w odpowiednim miejscu. Dzisiaj postaram się poprawić swój przejazd , bądź tylko powtórzyć i wrzucę odpowiednią fotkę. Myślę, że tutaj nikt nikogo nie będzie oszukiwał no bo i po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 @Orion, ale tak jak mówię - ja Ciebie (ani kogokolwiek) Broń Boże o oszustwo nie posądzam i jeśli taka fotka zostanie, to dla mnie wszystko jest ok Niepotrzebnie w ogóle wyjechałem z tą propozycją, bo teraz niepotrzebnie jest taka dyskusja. Ale w podpisie nazwy tematu widnieje: "regulamin w wersji pre-alpha" także myślałem, że z biegiem czasu postaramy się go jakoś udoskonalić. Z mojej strony koniec tematu i już nic w kwestiach regulaminowych proponował nie będę. Wracajmy do walki na torze Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Michał, ale dyskutować trzeba, jest to nawet wskazane Po prostu musimy sobie ufać i tyle. Jak ktoś wstawi fotkę tak jak mówiłeś to git, ale jak ktoś da zwykłą to nie trzeba będzie go ganić No chyba, że zrobi czas 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) ale nie jest problemem zrobić fotkę w podanym miejscu co do zaufania - troszkę zdziwił mnie czas ''krzysiucd'' - przed pracą, bez spinania się wykręca 01.44.342 to ciekaw jestem ile wyciągnę do jutra - gdy większość z nas musiało walczyć kilka dni żeby się zbliżyć do Jego wyniku Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez szczurek Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No dobra. Pograłem godzinkę, koło 60 okrążeń. 1:43:741 Co do moich wyników. Trasę Catalunya znam jak własną kieszeń, gdyż każdy setup na niej testuję. Mój staż na tym torze to setki jeśli nie tysiące kółek. Maciekkw - ręczę, że czas krzyśka jest legalny. Jeżdżę z nim prawie codziennie online i wiem, że jego umiejętności są nieprzeciętne. Jak każdy będzie każdego podejrzewał to chyba nie warto się w to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Heh... niesamowity czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Szacun Orion. Dales mi teraz dodatkowa motywacje i tez udalo mi sie zejsc ponizej 1:44...minimalnie, ale zawsze Moj czas to poki co 1:43.992...watpie ze dam rade urwac jeszcze troche... Duzo zmieniales w setupie Orion? Ja usztywnilem stabilizatory i znaczaco zwiekszylem docisk przedniej osi (tyl standardowy) cy zwiekszyc predkosc na nakrecie nr 3 i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Kuwa, zaraz mnie poprzebijacie i tyle będzie Propsy Magik. Generalnie to prawie nic nie jest zmienione. Usztywnione stabilizatory, troche spuszczone powietrze z kół, małe korekty w przełożeniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Kuwa, zaraz mnie poprzebijacie i tyle będzie Propsy Magik. Generalnie to prawie nic nie jest zmienione. Usztywnione stabilizatory, troche spuszczone powietrze z kół, małe korekty w przełożeniach Bedzie cholernie ciezko przebic Twoj czas...teraz zrobilez ze 40 kolek i czasy caly czas w okolicach 1:44,2-1;44,5. Naprawde nie wiem gdzie urwac te pol sekundy Sprobuje tak jak mowisz zmniejszyc cisnienie w kolach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi