Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Zmniejszyłem trochę w przednich, samochód lepiej wchodzi w te ciasne zakręty, jednak pojawia się podsterowność przy dohamowaniu. Co by nie mówić, bardzo fajnie lata się tym Dodgem.

• Odpowiedzi 776
  • Wyświetleń 49,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• awaryjny liderboard:

• marbel007- masz racje z tym ''a3 do a1''. mój błąd (pozostało mi po pierwszej części (tam był taki podział)). już to zmienilem wygrany z danego etapu wybiera kolejny event ( trasa/ pojazd/ klasę) pu

Opublikowano

No ba! Nie bez powodu mam ja w sygnaturze :D Moja ulubiona fura od czasow Gran Turismo 3 (alez sie nameczylem by zdobyc nim zloto w czasowce na Laguna Seca).

Opublikowano

To teraz się męczysz by przebić czas Oriona :lol:

Widać ta fura lubi Cię zamęczać, hehe.

U mnie cały czas 1:44,1xx :confused:

Bariera 1:43 jest dla mnie nie do przebicia...

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

doa na tvn :thumbsup: łłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa...........

jakiś szczurek edytował mojego posta #170 ktoś wie o co biega???????

Opublikowano

Naucz sie edytowac wpisy zamiast pisac post pod postem to jakis szczurek nie bedzie Ci nic edytowal.

Opublikowano

Wreszcie udało mi się jako tako opanować zakręt nr. 6. Właśnie to na nim traciłem najwięcej, bo w samym jego środku trza ostro przyspieszać, a Viperek ma tyle pary, że milimetr gazu za dużo = odstawienie bąka :D

Czas: 1:43,975 :)

Opublikowano

2 setne..... Michal ty mendo!! :D

Nawet nie wiesz, jak dużo wysiłku musiałem włożyć by przebić Twój czas, hehe.

Ogólnie poziom tej rundy jest masakrująco wysoki, a jeszcze przecież nie każdy pochwalił się swoim czasem :thumbsup:

Opublikowano

Kufa....gdzie mam te żyletki :cray:

Edit.

Nie znalazlem żyletek...ale znalazlem ponad dwie dziesiate sekundy xD

1:43.737 i sie poddaje.

mcdreu.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Spoko...jescze prawie 4 godziny..zaraz przyjdzie Orion i Krzysiek i urwa pol sekundy :P

Zreszta spodziewam sie ze i tak bedziesz lepszy Michalku...jest jeszcze rezerwa ale nie chce mi sie juz meczyc..no i nie zamierzam siedziec do pozna dzisiaj..trza isc predko spac by obudzic sie na walke Adamka nad ranem :lol:

Opublikowano
  • Autor

Spoko...jescze prawie 4 godziny..zaraz przyjdzie Orion i Krzysiek i urwa pol sekundy :P

Zreszta spodziewam sie ze i tak bedziesz lepszy Michalku...jest jeszcze rezerwa ale nie chce mi sie juz meczyc..no i nie zamierzam siedziec do pozna dzisiaj..trza isc predko spac by obudzic sie na walke Adamka nad ranem :lol:

Myślałem, że chociaż raz wybiorę trasę i samochód. Dziś już nie polatam raczej także wielkie propsy Magik.

3 tysięczne :)

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Panowie podajemy czasy- właśnie wróciłem z roboty (padam na twarz) juz chyba nie będę poprawiał swojego przejazdu

Opublikowano

Nie lubię ani trasy ani samochodu. Przy okazji dopiero na zdjęciu zobaczyłem, że nie mimo moich zmian w garażu jechałem "farbycznym" samochodem (na 764 :( ).

Czas słaby 1:45,432

Dowód

Jeśli ktoś podważa zdjęcie rezygnuję z turnieju.

Opublikowano

Masakra Michal.....robilem co moglem ale nie dalem Ci rady....1:43.370

nqenq0.jpg

Opublikowano
  • Autor

forza3d.th.jpg

1:43:147

Łoo. Dobrze, że pojeździłem bo byłbym w czarnej (pipi)e. Nie wiem jak mi się udało zrobić ten czas. Panowie, na prawdę mnie zmobilizowaliście.

Opublikowano

1.orion50 - 01.43.147

2.Michał102 - 01.43.337

3.Magik - 01.43.370

4.krzysiucd - 01.44.342

5.maciekww28 - 01.44.521

6.marbel007 - 01.45.432

orion - GRATULACJE :dance:

event piekielnie trudny - szkoda ze mataman i BOdz1o nie podali czasówek

pierwsze punkty rozdane :good:

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Orion....rzadzisz i dzielisz :good:

Swietna runda....z dnia na dzien poprzeczka wedrowala coraz wyzej a koncowe wyniki znacznie przekroczyly moje oczekiwania :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie. Takiej rywalizacji jeszcze nigdy nie stoczyłem. Ekipa jest na prawdę wyrównana i będzie super walka w każdej eliminacji. Jednak na żadnym innym torze nie jestem tak mocny jak na Catalunyi, także chyba będę tylko asystował :)

Gratuluje wszystkim i dzięki wielkie za zabawę.