Michał102 870 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Heh... sprawdziłem właśnie - Maciek ma rację. Te felgi które zapodał znacznie podwyższają masę i przez to można włożyć lepsze części. Będzie trza się przejechać i sprawdzić, czy to pomoże wykręcić lepszy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 1:47,501 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Heh... sprawdziłem właśnie - Maciek ma rację. Te felgi które zapodał znacznie podwyższają masę i przez to można włożyć lepsze części. Będzie trza się przejechać i sprawdzić, czy to pomoże wykręcić lepszy czas. piwko wypije sam można zmienić praktycznie wszystkie ustawienia - jeśli dobrze pamiętam to bez zmian pozostają poszczególne przełożenia skrzyni i przedni spoiler ja nadal daleko w lesie 01.50.030 tak jak pisał Orion - mały błąd= duże straty w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Próbowałem pobić czas Magika i prawie się udało 1:47,556 Niestety po raz kolejny padła mi kierownica (tym razem chyba potencjometr - czyli nie opłaca się naprawiać) i jestem zmuszony wycofać się z turnieju Lata spędzone z racerami + kierownica skutecznie pozbawiły mnie umiejętności dobrej gry na padzie i nie ma sensu się męczyć i od nowa przestawiać na pada. Jak kupię nową kiere to wrócę do walki Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiucd 9 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Moj czas 1:50:665 Moje uwaga - auto seryjnie seryjne bez dokupywania cudowania ustawiania itp. Nie umiem tego robic - nie mam szans walczyc z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Niestety po raz kolejny padła mi kierownica (tym razem chyba potencjometr - czyli nie opłaca się naprawiać) i jestem zmuszony wycofać się z turnieju Lata spędzone z racerami + kierownica skutecznie pozbawiły mnie umiejętności dobrej gry na padzie i nie ma sensu się męczyć i od nowa przestawiać na pada. Jak kupię nową kiere to wrócę do walki Nawet o tym nie mysl! Pozwol ze przypomne ci co jeszcze niedawno napisales jak zaczynalismy turniej: Często zdarza mi się walczyć z czasem używając kiery i mam już po prostu dość. Wtedy łapię za padziora i bardzo często udaje mi się rezultat z kiery poprawić właśnie padem Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Niestety po raz kolejny padła mi kierownica (tym razem chyba potencjometr - czyli nie opłaca się naprawiać) i jestem zmuszony wycofać się z turnieju Lata spędzone z racerami + kierownica skutecznie pozbawiły mnie umiejętności dobrej gry na padzie i nie ma sensu się męczyć i od nowa przestawiać na pada. Jak kupię nową kiere to wrócę do walki Nawet o tym nie mysl! Pozwol ze przypomne ci co jeszcze niedawno napisales jak zaczynalismy turniej: Często zdarza mi się walczyć z czasem używając kiery i mam już po prostu dość. Wtedy łapię za padziora i bardzo często udaje mi się rezultat z kiery poprawić właśnie padem Tylko pisząc wtedy te słowa, nie miałem pojęcia jak wysoki poziom prezentują uczestnicy. Mój skil w FM3 przez ten czas również niesamowicie powędrował w górę (dzięki Wam ), ale na padzie nie potrafię już tak szybko jeździć - chyba za stary już jestem i ciężko mi się od tej kierownicy odzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Michał - ale na następny wyścig się stawisz? nawet jakbyś miał grać na padzie to masz podać czas -nie widzę innej opcji aha..... podajemy czasy 01.50.030 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 1:48:185 - miałem jeszcze latać, ale poszedłem na piwo http://img684.imageshack.us/img684/6012/dsc01320u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) 1.Magik - 01.47.501 2.Michał102 - 01.47.556 3.orion50 - 01.48.185 4.maciekww28 - 01.50.030 5.krzysiucd - 01.50.665 gratulacje dla Magika - proszę jutro podać szczegóły nowego zadania. dziękuje wszystkim za udział Edytowane 15 Maja 2010 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Świetna robota Magik Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Propsy dla wszystkich. Bodz1o, Mazzeo, co tam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Co jest? Już prawie 16 i nie ma toru i samochodu Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Spokojnie..dopiero co z pracy wrocilem. Podam zadady wieczorkiem jak odpale konsole Spodziewalem sie ze Orion lub Michal wbija sie sie z lepszymi czasami jak zwykle w ostatnich minutach ("zeby forum padlo!") a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Jakbym nie polazł na piwo to bym podał Mój czas jest całkowicie seryjną furą, jakbym założył spojler i coś pomieszał to pewnie bym pocisnął szybciej Będę cisnął w kolejnych rundach Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Moj czas rowniez bez spoilerow...ale dokupilem regulowany stabilzator tylni Wracajac do zabawy: Samochod: 2006 Ferrari #62 Risi Competizione F430GT Tor: Mugello Full Circut Zachowujemy standardowy indeks wydajnosci tj. 749 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 mugello - tor z motoGP? ponownie ferrari - będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Full CR. czyli z Moto GP Będzie za(pipi)iście. Czas zrobiony po paru glębszych : 1:48:4xx Oczywiście jeżdżenie w realu pod wpływem jest debilizmem i totalnym kurestwem. Edytowane 10 Maja 2010 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Jednak to nie kierownica mi się zepsuła... jest znacznie większy kibel, bo padł prawdopodobnie jakiś moduł w konsoli odpowiedzialny za połączenie z kontrolerami. Załączyłem dziś rano konsole, by spróbować pojeździć na padzie i niestety po chwili wyskoczyły dokładnie te same objawy co na kierownicy, czyli auto zaczyna samoczynnie skręcać raz w lewo, raz w prawo, do tego co jakiś czas samoczynnie wbija się pauza Zdaje się ktoś mi tutaj wykrakał tą awarię A konsola bez gwarancji... Edit: a tak wypaśną trasę i auto zapodał Magik, a tu sobie nie pogram Zawiozę dziś klocka do serwisu, ale zanim go naprawią, to pewnie runda dobiegnie końca Edytowane 10 Maja 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) spoko - damy mu rade ześlemy Mu RROD'A fuck - to ja już nic się nie odzywam pewnie padł moduł rf który odpowiada za włącznie i wyłącznie X360, sygnalizację świetlną stanu konsoli oraz za komunikację konsola<->pad bezprzewodowy spróbuj przeczyścić wszystkie styki - możne gdzieś jakieś babole nawłaziły w pchlim targu koleś (skiper01) ma moduł na zbyciu dokładnie takie coś: @edit: ewentualnie spróbuj ponownie zsynchronizować pada Edytowane 10 Maja 2010 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Pewnie padł właśnie ten moduł, bo teraz, to konsola nie za każdym razem udaje się uruchomić padem, a jak już załapie, to cały dashboard szaleje (zakładki przełączają się samoczynnie). Sorry Panowie za tego offtopa. Jak naprawię sprzęt to powrócę do walki. Miłego ścigania. Edit: @Maciek - synchronizacja pada/kierownicy nic nie daje... próbowałem już wiele razy. Edytowane 10 Maja 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Na prawdę nieciekawie. Czekamy na Twój powrót Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Eh...Michal...chyba oboje mamy pecha....wlasnie padla moja PSP :confused: Kiedy probowalem wyjsc z gry do menu glownego, przywital mnie taki oto ekran. Teraz konsolka nie daje sie wogole wlaczyc (dioda "power" zapala sie na kilka sekund po czym zdycha). Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czyli teraz mi coś padnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Byłem dziś w jednym serwisie konsol i kolo zaśpiewał mi za naprawę X-a 300 zł LOL! Chyba kupię sobie póki co "kablowego" pada i na nim będę jechał (mam nadzieję, że taki będzie działał bez problemu ). @Magik - a myślałem, że PSP to sprzęt nie do zajechania (tak jak X w wer. Jasper ). Chyba rzeczywiście dopadł nas jakiś mega pech :confused: Edytowane 10 Maja 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi