Opublikowano 8 maja 201014 l Heh... sprawdziłem właśnie - Maciek ma rację. Te felgi które zapodał znacznie podwyższają masę i przez to można włożyć lepsze części. Będzie trza się przejechać i sprawdzić, czy to pomoże wykręcić lepszy czas.
Opublikowano 8 maja 201014 l Heh... sprawdziłem właśnie - Maciek ma rację. Te felgi które zapodał znacznie podwyższają masę i przez to można włożyć lepsze części. Będzie trza się przejechać i sprawdzić, czy to pomoże wykręcić lepszy czas. piwko wypije sam można zmienić praktycznie wszystkie ustawienia - jeśli dobrze pamiętam to bez zmian pozostają poszczególne przełożenia skrzyni i przedni spoiler ja nadal daleko w lesie 01.50.030 tak jak pisał Orion - mały błąd= duże straty w czasie
Opublikowano 8 maja 201014 l Próbowałem pobić czas Magika i prawie się udało 1:47,556 Niestety po raz kolejny padła mi kierownica (tym razem chyba potencjometr - czyli nie opłaca się naprawiać) i jestem zmuszony wycofać się z turnieju Lata spędzone z racerami + kierownica skutecznie pozbawiły mnie umiejętności dobrej gry na padzie i nie ma sensu się męczyć i od nowa przestawiać na pada. Jak kupię nową kiere to wrócę do walki
Opublikowano 8 maja 201014 l Moj czas 1:50:665 Moje uwaga - auto seryjnie seryjne bez dokupywania cudowania ustawiania itp. Nie umiem tego robic - nie mam szans walczyc z wami.
Opublikowano 8 maja 201014 l Niestety po raz kolejny padła mi kierownica (tym razem chyba potencjometr - czyli nie opłaca się naprawiać) i jestem zmuszony wycofać się z turnieju Lata spędzone z racerami + kierownica skutecznie pozbawiły mnie umiejętności dobrej gry na padzie i nie ma sensu się męczyć i od nowa przestawiać na pada. Jak kupię nową kiere to wrócę do walki Nawet o tym nie mysl! Pozwol ze przypomne ci co jeszcze niedawno napisales jak zaczynalismy turniej: Często zdarza mi się walczyć z czasem używając kiery i mam już po prostu dość. Wtedy łapię za padziora i bardzo często udaje mi się rezultat z kiery poprawić właśnie padem
Opublikowano 8 maja 201014 l Niestety po raz kolejny padła mi kierownica (tym razem chyba potencjometr - czyli nie opłaca się naprawiać) i jestem zmuszony wycofać się z turnieju Lata spędzone z racerami + kierownica skutecznie pozbawiły mnie umiejętności dobrej gry na padzie i nie ma sensu się męczyć i od nowa przestawiać na pada. Jak kupię nową kiere to wrócę do walki Nawet o tym nie mysl! Pozwol ze przypomne ci co jeszcze niedawno napisales jak zaczynalismy turniej: Często zdarza mi się walczyć z czasem używając kiery i mam już po prostu dość. Wtedy łapię za padziora i bardzo często udaje mi się rezultat z kiery poprawić właśnie padem Tylko pisząc wtedy te słowa, nie miałem pojęcia jak wysoki poziom prezentują uczestnicy. Mój skil w FM3 przez ten czas również niesamowicie powędrował w górę (dzięki Wam ), ale na padzie nie potrafię już tak szybko jeździć - chyba za stary już jestem i ciężko mi się od tej kierownicy odzwyczaić
Opublikowano 8 maja 201014 l Michał - ale na następny wyścig się stawisz? nawet jakbyś miał grać na padzie to masz podać czas -nie widzę innej opcji aha..... podajemy czasy 01.50.030
Opublikowano 8 maja 201014 l Autor 1:48:185 - miałem jeszcze latać, ale poszedłem na piwo http://img684.imageshack.us/img684/6012/dsc01320u.jpg
Opublikowano 8 maja 201014 l 1.Magik - 01.47.501 2.Michał102 - 01.47.556 3.orion50 - 01.48.185 4.maciekww28 - 01.50.030 5.krzysiucd - 01.50.665 gratulacje dla Magika - proszę jutro podać szczegóły nowego zadania. dziękuje wszystkim za udział Edytowane 15 maja 201014 l przez maciekww28
Opublikowano 9 maja 201014 l Spokojnie..dopiero co z pracy wrocilem. Podam zadady wieczorkiem jak odpale konsole Spodziewalem sie ze Orion lub Michal wbija sie sie z lepszymi czasami jak zwykle w ostatnich minutach ("zeby forum padlo!") a tu niespodzianka
Opublikowano 9 maja 201014 l Autor Jakbym nie polazł na piwo to bym podał Mój czas jest całkowicie seryjną furą, jakbym założył spojler i coś pomieszał to pewnie bym pocisnął szybciej Będę cisnął w kolejnych rundach
Opublikowano 9 maja 201014 l Moj czas rowniez bez spoilerow...ale dokupilem regulowany stabilzator tylni Wracajac do zabawy: Samochod: 2006 Ferrari #62 Risi Competizione F430GT Tor: Mugello Full Circut Zachowujemy standardowy indeks wydajnosci tj. 749
Opublikowano 9 maja 201014 l Autor Full CR. czyli z Moto GP Będzie za(pipi)iście. Czas zrobiony po paru glębszych : 1:48:4xx Oczywiście jeżdżenie w realu pod wpływem jest debilizmem i totalnym kurestwem. Edytowane 10 maja 201014 l przez orion50
Opublikowano 10 maja 201014 l Jednak to nie kierownica mi się zepsuła... jest znacznie większy kibel, bo padł prawdopodobnie jakiś moduł w konsoli odpowiedzialny za połączenie z kontrolerami. Załączyłem dziś rano konsole, by spróbować pojeździć na padzie i niestety po chwili wyskoczyły dokładnie te same objawy co na kierownicy, czyli auto zaczyna samoczynnie skręcać raz w lewo, raz w prawo, do tego co jakiś czas samoczynnie wbija się pauza Zdaje się ktoś mi tutaj wykrakał tą awarię A konsola bez gwarancji... Edit: a tak wypaśną trasę i auto zapodał Magik, a tu sobie nie pogram Zawiozę dziś klocka do serwisu, ale zanim go naprawią, to pewnie runda dobiegnie końca Edytowane 10 maja 201014 l przez Michał102
Opublikowano 10 maja 201014 l spoko - damy mu rade ześlemy Mu RROD'A fuck - to ja już nic się nie odzywam pewnie padł moduł rf który odpowiada za włącznie i wyłącznie X360, sygnalizację świetlną stanu konsoli oraz za komunikację konsola<->pad bezprzewodowy spróbuj przeczyścić wszystkie styki - możne gdzieś jakieś babole nawłaziły w pchlim targu koleś (skiper01) ma moduł na zbyciu dokładnie takie coś: @edit: ewentualnie spróbuj ponownie zsynchronizować pada Edytowane 10 maja 201014 l przez maciekww28
Opublikowano 10 maja 201014 l Pewnie padł właśnie ten moduł, bo teraz, to konsola nie za każdym razem udaje się uruchomić padem, a jak już załapie, to cały dashboard szaleje (zakładki przełączają się samoczynnie). Sorry Panowie za tego offtopa. Jak naprawię sprzęt to powrócę do walki. Miłego ścigania. Edit: @Maciek - synchronizacja pada/kierownicy nic nie daje... próbowałem już wiele razy. Edytowane 10 maja 201014 l przez Michał102
Opublikowano 10 maja 201014 l Eh...Michal...chyba oboje mamy pecha....wlasnie padla moja PSP :confused: Kiedy probowalem wyjsc z gry do menu glownego, przywital mnie taki oto ekran. Teraz konsolka nie daje sie wogole wlaczyc (dioda "power" zapala sie na kilka sekund po czym zdycha).
Opublikowano 10 maja 201014 l Byłem dziś w jednym serwisie konsol i kolo zaśpiewał mi za naprawę X-a 300 zł LOL! Chyba kupię sobie póki co "kablowego" pada i na nim będę jechał (mam nadzieję, że taki będzie działał bez problemu ). @Magik - a myślałem, że PSP to sprzęt nie do zajechania (tak jak X w wer. Jasper ). Chyba rzeczywiście dopadł nas jakiś mega pech :confused: Edytowane 10 maja 201014 l przez Michał102