Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

carrera nie posiada animacji tylnego skrzydła - to już pgr2 ją posiadało

Wiem, fail straszny - tak samo jak animacja skrzydła w Mercu SLR (GT4 leciwe się kłania), jest trochę takich wstydliwych szczegółów, nie jest to może istotne ale dodaje smaczku i cieszy.

edit

Wybaczcie post pod postem, zagapiłem się :(

Edytowane przez Cr@sh
Opublikowano

heh, carrera nie posiada animacji tylnego skrzydła - to już pgr2 ją posiadało

Trochę nie ogarniam, jakiej animacji?

Przy dużej prędkości tylne skrzydło podnosi się by polepszyć aerodynamikę samochodu. Sam tego braku nie zauważyłem.

Opublikowano

Tez dalem rade zrobic tylko 2 pomiarowe okrazenia...czas 7:38,164.

Ale odpuszcze sobie ta runde...jak dla mnie trasa jest po prostu zbyt dluga na masterowanie. Zwykle w turnieju robilem z 60-80 okrazen na danej trasie a tu juz na okazeniu wyjazdowym mam dosc :sweat:

Szkoda ze czasowki w FM3 zaczynaja sie od startu z miejsca. Start lotny ulatwilby sprawe na tak dlugich torach.

Opublikowano (edytowane)

tylko 2 pomiarowe okrazenia...czas 7:38,164.

jak zwykle Magik delikatnie dodaje motywacji...

nom, mały błąd i kolejne dłuuuugie okrążenie w plecki

@edit:

07.41.693

lxw8rydaslg0ecqp0y06_thumb.jpg

Edytowane przez maciekww28
Opublikowano

Ta runda to czysta rekreacja bez spiny. Po prostu RELAKS na boskiej trasie, niezłą furą. Bez spinki ;D

... ale to Magik zaczął... :whistling::D :D

Panowie, jak to jest u was z muza w ścigałkach? lubicie a możne to wam przeszkadza?

ja osobiście ponad wszystko cenię sobie ryk silnika - wyłączenie muzy to pierwsze co robię.

wrrruuummmmmmm......... i jazda :yes:

Opublikowano (edytowane)

Czas 7:38,xxx pewnie jeszcze można śmiało poprawić, gdyby Magik śmignął jeszcze kilka kółek, to spokojnie kilka sekund by jeszcze pękło :thumbsup:

Szkoda, że nie mam jak teraz pograć.

Edit: co do muzyki, to ZDECYDOWANIE OFF. FM3 to gra w której słuchanie silnika, opon itd, to połowa sukcesu jeśli chodzi o kręcenie dobrych czasów.

Edytowane przez Michał102
Opublikowano

Szkoda ze czasowki w FM3 zaczynaja sie od startu z miejsca. Start lotny ulatwilby sprawe na tak dlugich torach.

Jeśli na starcie się cofniesz trochę tak żeby się rozpędzić to po przekroczeniu startu okrążenie będzie mierzone od nowa, a czas który leciał jako "okrążenie" zmieni się na "wyścig".

Przy okazji to chętnie bym do Was dołączył, ale póki co fest miernie jeżdżę, więc tylko obserwuję temat.

Opublikowano (edytowane)

Z 7:38 smialo mozna urwac kilka ladnych sekund...zrobilem tylko 2 kolka a z reguly po tygodniu grania urywam 3-4 sekundy od czasu z pierwszego dnia...na krotkich trasach...wiec za Ringu z pewnoscia mozna zejsc ponizej 7:30. Mysle ze Orion da rade :thumbsup:

PS. Pesior, atakuj! :)

Edit. Zrobilem kolejne 2 okrazenia i urwalem niecale 4 sekuny...czas 7:34,477.

22rdg.jpg

Edytowane przez Magik
Opublikowano

Na Nurbie zbyt wiele dla mnie zakretow do zapamietania na ktorym biegu wchodzic :blush:

Co do poprzedniej rundy to tak podejrzewalem ze na Silverstone zabawa ze skrzynia moglaby dac przewage a tamten Porszak nie pozwalal na ingerencje w przelozenia.

Nastepnym razem na krotkiej trasie sprobuje manuala :thumbsup: