Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano

Ja bylem przekonany ze Ty jezdzisz na automacie...dlatego tez kiedy dyskutowalismy o setupach to mowilem Ci ze zmieniam pasek przelozen w w jedna badz w druga strone :rolleyes:

• Odpowiedzi 776
  • Wyświetleń 49,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• awaryjny liderboard:

• marbel007- masz racje z tym ''a3 do a1''. mój błąd (pozostało mi po pierwszej części (tam był taki podział)). już to zmienilem wygrany z danego etapu wybiera kolejny event ( trasa/ pojazd/ klasę) pu

Opublikowano
  • Autor

Ja nie umiem jeździc na automacie. Jest nudno i w ogóle beee. Przedłużmy rundę bo dzisiaj nie zdążę pograć :D bo nie ma mnie w domu.Fajnie mozna tą Carrerą tarki atakować :)

Opublikowano

Daliscie mi do myslenia z tym manualem wiec sprobowalem jedno koleczko. Troche ciezko mi to wszysko ogarnac na Nurbie...nie jest latwo sie skupic na obrotomierzu kiedy sie pruje 280km/h miedzy drzewami. Ale urwalem jeszcze nieco 6 ponad sekund....

7:28,037

259bzu9.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

7:28,037

To nie działa na mnie motywująco :mellow: God damn it Ring to moja ulubiona trasa a tu taki pogrom...

Cóż trzeba jeździć, w weekend nie miałem kiedy bo 24h Le Mans wchłaniałem :good:

Opublikowano

w weekend nie miałem kiedy bo 24h Le Mans wchłaniałem :good:

Heh... ja obejrzałem calutki, jedynie zrobiłem sobie godzinną przezwę na kwalifikacje do F1 :D

PS. Ogromna szkoda Peugeota :confused:

Opublikowano

Ogromna szkoda Peugeota :confused:

Szkoda nie szkoda, w zeszłym roku Audi odpadały a Pug zwyciężył. Należało im się (Audi) bo nie tylko szybkość się liczy. [/offtop]

Do kiedy jeździmy na Nordschleife ?

Opublikowano

ja ostatnio zrobiłem kilka kołeczek ferrari challenge stradale '03 - Kubuś Puchatek powiedział by - miodek, więcej miodku :D

a teraz biorę się za f430

Opublikowano

Jak tam czasy...jezdziliscie cos?

Ja jeszcze dzis zrobilem 1 okrazenie.

7:26,215

16a5cfa.jpg

Opublikowano

Ja nie poprawiałem czasu i nie mam takiego zamiaru :P

Ostatnio znowu zacząłem ostro katować genialnego rFactora z modami F1 i na Forze nie ma czasu :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Miachal...jest juz jakis porzadny mod na 2010 rok czy dalej tluczesz WCP 2009?

Opublikowano

Dalej tłukę WCP 2009 :)

Udało mi się wygrać wyścig w Bahrajnie na 60 okr. + realistycznie zużywające się opony i paliwo, do tego zero wspomagaczy, "siła kompa" na 100%, "agresja kompa" na 100% i "poziom uszkodzeń" też na 100% :i_am_so_happy: .

Coś niesamowitego jak wiele potrzeba wysiłku i koncentracji na taki wyścig :) .

Opublikowano

konkurs foto? oblóókaj FM3- temat zdjęciowy - ferrari w potrzasku

na kontynuację turnieju nie mamy co liczyć - jedziemy dla fun'u - dajcie jakieś propozycje

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Dlaczego nie mamy co liczyc na kontynuacje turnieju...Orion i Michal wrocili, do tego doszedl Crash wiec nie jest tak zle.

Opublikowano

na dzień dzisiejszy widzę dwóch pewniaków do brania udziału w turnieju: Magik i Michał

co do oriona:

Ja wracam na 100% ............ i wracam ze zdwojoną siłą i potrójną motywacją

Nie zrobiłem czasu, który byłby godny wrzucenia

Cr@sh - moim zdaniem podejdzie do tematu tak jak BOdz1o - jak mam być ostatni to wole nie startować wcale (obym się mylił)

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Ja mogę brać śmiało udział, bo remont "gralni" mam już za sobą :)

Choć czasu za wiele nie mam, to jakieś jedno lub dwa kółeczka zawsze wykręcę i czasik zapodam :) . Ot, choćby to miał być nawet najgorszy rezultat "nie godny wrzucenia" :D