Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 776
  • Wyświetleń 49,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• awaryjny liderboard:

• marbel007- masz racje z tym ''a3 do a1''. mój błąd (pozostało mi po pierwszej części (tam był taki podział)). już to zmienilem wygrany z danego etapu wybiera kolejny event ( trasa/ pojazd/ klasę) pu

Opublikowano

1.19.468

d5a8bpq8lvitwdbguglj_thumb.jpg

7s6ww9tbfwclqbn6oyno_thumb.jpg

to ja się nie dziwie takich wyników jak Wy zmieniacie przełożenia w skrzyni - myślałem że walimy na seryjnym.

Opublikowano

A ten Mosler, to nie jest przypadkiem auto z jakiegoś DLC ?

Jeśli tak, to ogromny fail ze strony T10, bo nie każdy to posiada i aby wbić się na czołowe lokaty będzie zmuszony DLC zakupić <_<

PS. Ciekawe, jaki jest najlepszy czas tą Hondą którą śmigamy.

PS2. Poprawiłem jeszcze czas o 0,1s. i nie jestem już w stanie pojechać szybciej

1:18,345

http://i47.tinypic.com/jhd1yr.jpg

http://i46.tinypic.com/nckoiu.jpg

Teraz kolej na Was. Tylko nie trzymajcie swoich czasów do godziny 0, bo to psuje zabawę :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
  • Autor

Ja jutro wyjeżdżam na wakacje, także nie wiem czy zdąże coś poprawić. Postaram się. Jak nie dam rady to weźcie ten czas ostatni co podałem pod uwagę. Super Michał się spisałeś :)

Mosler to fura z DLC i niesamowity z niej szatan.

Opublikowano

macie prezent od Szpic'a ;)

akurat sie nudzilem i mialem wolne 5 minut :

1174 is dirty SporTec Ironik VIP R2883 #8 GT500 NSX

* Horsepower: 671

* Torque: 581 lb-ft.

* Curb Weight: 2585 lbs

*

*

STM, ABS, TCS, AB, MT w/clutch 4/9/2010 01:15.758

najlepszy czas wasza bryka.

tylko ze zwiekszony indeks wydajnosci :)

Opublikowano

Dzięki Szpic'u za wygrzebanie tego czasu :thumbsup:

Autko mocno podrasowane, myślę, że dalibyśmy mu radę :D

A ten czas był czysty, czy z trójkącikiem ?

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Dzięki Szpic'u za wygrzebanie tego czasu :thumbsup:

Autko mocno podrasowane, myślę, że dalibyśmy mu radę :D

A ten czas był czysty, czy z trójkącikiem ?

nie mam pojecia :D

nie mam xbox'a nie mam Forzy :D poprostu czytam ten temat i podziwiam jak sie dobrze bawicie ;)

1174 to miejsce w rankingu wiec mozesz sam sprawdzic

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Nom...fura podrasowana wiec ciezko sie jakos odniesc...niestety nie bedzie mi dane ulepszyc tej maszynki bo nie mam jej w garazu a jest zdecydowanie zbyt droga... 400.000 CR a aktualnie posiadam polowe :whistling:

Opublikowano

no zobaczymy ile zyskam sekund na podrasowanym silniku - muszę jeszcze na ten upgrade zarobić :lol: i pomyśleć nad jakimś kozackim setupie

Opublikowano

Nastepna runde ustawiamy taka ze kazdy ma dana fure w garazu zebysmy mogli ja dopakowac i przy okazji zmierzyc sie z rekordzistami z rankingow ;)

Oczywiscie zachowujemy zasade czystego kolka bez wykrzyknika 8)

Opublikowano

wkurza mnie że kiedy chce sprzedać jakiś wózek to dostaję za niego 100CR - żal

Nom... to jest mega LOL.

A tak w ogóle, to po wakacjach (jak każdy powraca z urlopów), wznawiamy turniej na dobre ? Nawet grając tylko we czwórkę ?

Ja jestem pewniak 100% ;)

Mam tylko propozycję, by rundy były co 2 tygodnie - w inne gry też wypada czasem zagrać :P

Opublikowano

Masakratorzy z Was xD

@Maciek 100 CR sa warte wszystkie fury ktorych nie kupiles a wygrales w wyscigach. W sumie to dobrze bo dostajemy nowe cacko na kazdy wygrany event...gdybysmy mogli je dowolnie odsprzedawac to mielibysmy praktycznie nieskonczona walute.