Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano

No super Panowie... jest bardzo ciasno :good:

Ja zrobiłem jeszcze kilka okrążeń, ale czasu nie udało mi się już poprawić.

Czasy podajemy do dzisiaj, czy do kolejnej niedzieli ?

• Odpowiedzi 776
  • Wyświetleń 49,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• awaryjny liderboard:

• marbel007- masz racje z tym ''a3 do a1''. mój błąd (pozostało mi po pierwszej części (tam był taki podział)). już to zmienilem wygrany z danego etapu wybiera kolejny event ( trasa/ pojazd/ klasę) pu

Opublikowano

do kolejnej - ja wczoraj wykręciłem 6.14.644 ale delikatnie przytarłem na jakimś zakręcie - dziś spinam poślady - ten czas jest do osiągnięcia tylko muszę troszkę się przyłożyć

Opublikowano

Ponad 12 kilometrow i roznica rzedu dwoch setnych :sweat:

6:15,313

Edit.

6:14,173

2056nfq.jpg

r8e29y.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Menda :P

a Ty Magik razem z nim :whistling::)

ja wciąż na poziomie 6.14.xxx + trójkącik, muszę na kilka dni odstawić forze to możne coś poprawie - im więcej gram tym gorzej mi idzie

Opublikowano

Michal nie pozwala mi sie nacieszyc AC2 bo ciagle poprawia moje czasy :D

6:12,710

xc9f1u.jpg

301exzo.jpg

Opublikowano

Do niedzieli nie bedziesz gral, za to w niedziele wypalisz 6:10 hehe 8)

W miedzyczasie urwalem co nieco.

6:11,597

mm9yde.jpg

2qd3fvc.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

jestem po prostu "z-a-ł-a-m-a-n-y"

dałem sobie kilka dni odpoczynku od tej trasy - dziś przysiadłem na dwie godzinki - wynik 6.10.899 + trójkącik

sam nie wiem gdzie robię błąd - ah... wqrwiłem się, wyłączyłem ixa i daję sobie spokój na najbliższy tydzień z tym szpilem

1.Magik - 6.11.597

2.Michał102 - 6.13.712

3.maciekww28 - 6.17.342

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Nom...tez dzis mialem 6:08,XXX z wykrzynkikiem....zadnej obcierki nie bylo. Okazuje sie ze trojkat wyskakuje kiedy jestes poza biala linia na "chopce" (np. tuz przed zakretem w prawo przed pierwszym tunelem". Dziwne ze normalnie mozna przekroczyc biala linie natomiast kiedy w tym momencie kola oderwa sie od podloza to okazenie nie jest zaliczane.

Szkoda ze Orion nie zapodal wyniku :/

Opublikowano

kilka razy zdarzyło mi się dotknąć bandy/ ściany/ wyjechać całym autem za linie a trójkąt nie wyskoczył - takie życie

Magik - zapodaj jakąś trasę i autko

Opublikowano
  • Autor

Hehe panowie. Patrząc na Wasze czasy to ja czuje się załamany :) Przepraszam, że nic nie podesłałem, ale 2 ostatnie tygodnie miałem dramatyczne. Codziennie praca + prawo jazdy + nauka do komisa. Śmierć w Wenecji. Teraz mi odchodzi robota, to będę miał troszkę więcej luzu. Dzisiaj próbowałem coś wykręcić, ale nie dość, że zrobiłem MARNE 6:18 to jeszcze z wykrzyknikiem. Gratulacje dla zwycięzcy btw. Magik doszła Ci paczka?

Pozdrawiam

Opublikowano

Magik doszła Ci paczka?

Ej...przeciez wysylales Michalowi a nie mi :sweat:

Opublikowano

Sorki Panowie, że i ja nieco odpuściłem tą rundkę, ale czasu na grę mam ostatnio bardzo mało i zdaje się, że teraz nie będę mieć go wcale :(

Ogólnie miałem w tej rundzie tylko jedno solidne posiedzenie przed konsolą, ale na Magika to nie wystarczyło :P

@Orion - co do przesyłki, to jeszcze nie dotarła.

A jeszcze wracając do wysyłek, to w dalszym ciągu czekam na dane od Magika...

Opublikowano

Sorry, mylicie mi się czasem Panowie.

Ja jestem ten przystojniejszy :P