Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i jak tam Panowie walka z czasem ? Kto się wysunął na pozycję lidera ? :P

Ja jeszcze nie grałem i zdaje się tą rundę sobie odpuszczę, bo jest zdecydowanie za gorąco by siedzieć przed konsolą... ot, zrobię jakiś czasik "na sztukę" by formalności stało się zadość :P

@Orion - i co tam za niespodziankę przygotowałeś za zwycięstwo na Laguna Seca ? :)

Opublikowano (edytowane)

Wyniki poprzedniej rundy

1. Michal102 - 1:17,903

2. Magik - 1:17,917

3. Orion - 1:18:223

4. maciekww28- 1.19.468

W pierwszym poscie powinna jeszcze zostac uwzgledniona runda na Silverstone:

2008 Porsche 911 GT2 (997)

Standardowy indeks wydajności A590

Tor:

Silverstone Full Circuit

1. Magik - 01.54.305

2. Michał102 - 01.54.531

3. maciekww28 - 01.54.593

Aktualna klasyfikacja:

1. Magik - 60 pkt.

2. Michal102 - 55pkt.

3. maciekww28 - 38pkt.

4. Orion - 30 pkt.

5. krzysiucd - 19

6. marbel007 - 18 pkt

7. BOdz1o - 3 pkt

Edytowane przez Magik
Opublikowano

silverstone jest w poście #3 - orion niech to skopiuje i razem z laguna seca da w post #1 (albo ja dodam do posta #3)

ja nic nie działam - mam trochę roboty w domu i do tego popołudniówki w robocie tak że niema kiedy odpalić fm3

Opublikowano

Jest jeszcze tydzień także mam nadzieję, że dacie radę pojechać. :) Ja na pewno coś pojadę także nie martwcie się. a co do nagrody to nie jest to coś drogiego, ale myślę, że upominek całkiem fajny, oczywiście związany z grami. Michał, jak będziesz to wyslij mi swoje dane via PW. Dzięki Magik za podliczenie.

Opublikowano

Włączyłem dziś na chwilę Forze by przejechać się tym Audi, ale po 4 okrążeniach miałem dość - gorąc nie do wytrzymania, w dodatku konsola wyje jak szalona... chyba dziś po raz pierwszy odkąd ją mam załączyła najwyższy bieg wentylatorów, a chodziła może z 10 minut.

Ale foty porobiłem, bo nie wiem czy będę miał jeszcze okazje pograć w tej rundzie.

1:11,875

http://i31.tinypic.com/svjw2e.jpg

http://i26.tinypic.com/4lrebm.jpg

Opublikowano (edytowane)

Panowie - co tak słabo - to ja taki lamerzyna w turnieju i depczę wam po pietach. orion, Michał przyłóżcie się troszkę. czekam jeszcze na killera od Magika. myślę że jutro wieczorem coś tam pojeżdżę

wkurzyłem sie troszkę - podłączałem dziś ixa i urwałem kabel hdmi

ps. trasa jest piękna - cholernie szybka, audica składa się w zakręty jak marzenie - mam problemy na tym dużym dohamowaniu i ostatniej sekwencji zakrętów przed wyjazdem na ...... no wiecie - speedring czy coś (chociaż tam też dużo tracę (sterowanie krzyżakiem - auto skacze jak żaba)

Edytowane przez maciekww28
Opublikowano (edytowane)

na gałce nie potrafię - totalny brak kontroli nad pojazdem

1.12.096 - zrobiłem kilkanaście kółeczek - możne coś jeszcze urwę - do niedzieli troszkę czasu zostało

avmf3i9fuudpb8tw6jh_thumb.jpg

9u69taqg6555rwdkmuup_thumb.jpg

Edytowane przez maciekww28
Opublikowano

Nie no ten czas jest sredniacki...jakos nie moglem wyczuc fury (podobnie jak Orion praktycznie wogole nie jezdzilem klasa R1)...mysle ze jak Michal jeszcze zagra to spokojnie zejdzie do 1:10.XXX a moze i lepiej biorac pod uwage ze zrobil zaledwie 4 kolka ^_^

Opublikowano

Spokojnie jest do zrobienia 1:09'xxx, ale mi się już nie chce grać w Forze i raczej sobie odpuszczę tą rundę :whistling:

(jak mam czas na granie, to tłukę w RDR :P ). Także ciśnijcie Panowie, bo jak się okaże, że nie będę w tej rundzie ostatni (przy przejechanych ledwie 4 kółkach), to się chyba poleje :lol: