Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Autor Ja może dzisiaj kapkę powalczę, ale ciężko będzie coś dalej ugrać
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Zszedł już który na 1:43,xxx ? Bo zastanawiam się, czy jest to w ogóle realne i czy jest sens się męczyć Edytowane 22 kwietnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Masakra A tak w ogóle, to fotki cykamy w dowolnym miejscu na trasie?
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Autor Nie wiem jak zrobić w tamtym. Zawsze leci replay w tle, więc nie wiem jak to uchwycić.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Robisz najlepszy czas, objeżdżasz jeszcze jedno kółko i przy wyjściu z ostatniego zakrętu ustawiasz auto prostopadle do owej tablicy. Wtedy pauza i cykanie fotki Ewentualnie po minięciu linii start-meta i uzyskaniu najlepszego czasu, zawracasz i ustawiasz auto w tamtym miejscu (szybsza opcja). Edytowane 22 kwietnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Z zalozenia kazde foto mozna tak posklejac ze nikt nie pozna co i jak wiec z takim podejsciem to od razu dajmy sobie spokoj. Jezdzimy dla zabawy i sadze, ze kazdy tak samo podchodzi. Chce sobie ustawic czas to niech ustawia jak go to podnieca i tyle. Za chwile bedziemy musieli napsiac zasady do zasad zeby robic zdjecia w okreslonej pozycji GPS. Bez przesady. PS. Czas Oriona jak na to auto jest kozacki i tyle Edytowane 22 kwietnia 201014 l przez krzysiucd
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Z zalozenia kazde foto mozna tak posklejac ze nikt nie pozna co i jak wiec z takim podejsciem to od razu dajmy sobie spokoj. Jezdzimy dla zabawy i sadze, ze kazdy tak samo podchodzi. Chce sobie ustawic czas to niech ustawia jak go to podnieca i tyle. Za chwile bedziemy musieli napsiac zasady do zasad zeby robic zdjecia w okreslonej pozycji GPS. Bez przesady. PS. Czas Oriona jak na to auto jest kozacki i tyle O ile mnie pamięć nie myli, sam proponowałeś cykać zdjęcia w określonych miejscach. Zresztą mnie to wszystko jedno, liczy się fun, a ten póki co jest świetny.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Zgoda, ale to bylo w odpowiedzi na pojawiajace sie watpliwosci. Poza tym nie mialem na mysli krotszych wer a jedynie przejechanie innego toru i wyciecie z niego czasu.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Poza tym nie mialem na mysli krotszych wer a jedynie przejechanie innego toru i wyciecie z niego czasu. Na jedno wychodzi. Było nie było, ja nikogo o nic nie oskarżam, podsunąłeś wtedy taką propozycję więc myślałem że to przejdzie dalej
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Autor Jeśli mi się uda to jutro spróbuję to powtórzyć i cyknę fotkę w odpowiednim miejscu. Jednak przykre to jest
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l nie chciałbym żeby ktoś robił wałki z czasem. ja się spinam cały tydzień a ktoś robi przekręt i śmieje mi się w twarz. dziś troszkę powalczyłem -----> w doa4 catalunya wychodzi mi bokiem i do tego mój najlepszy czas poszedł się je.bać - przekroczyłem wydajność viperka. zamiast 766 mam 767 no i kolejny liść w twarz - tym razem od oriona Edytowane 22 kwietnia 201014 l przez maciekww28
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l Jeśli mi się uda to jutro spróbuję to powtórzyć i cyknę fotkę w odpowiednim miejscu. Jednak przykre to jest Nic nie jest przykre. W moich oczach Twój czas jest wiarygodny i ABSOLUTNIE tego nie podważam. Chciałem się tylko upewnić, czy trzymamy się tej propozycji robienia zdjęć w określonym punkcie toru. Sam wykręciłem lepszy czas niż ten który podałem, lecz zdjęcie zrobiłem wtedy w innym miejscu i nie zamierzam go to wrzucać, bo zaraz by ktoś wyskoczył z tekstem: "ej no, ale sam mówiłeś by fotki robić tu, a zrobiłeś gdzie indziej" Także ja się tej zasady na tym torze będę trzymał by nie wyjść na błazna
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l Autor Tak jak mówię. Nie jestem oszustem i nie mam nic przeciwko fotkom w odpowiednim miejscu. Dzisiaj postaram się poprawić swój przejazd , bądź tylko powtórzyć i wrzucę odpowiednią fotkę. Myślę, że tutaj nikt nikogo nie będzie oszukiwał no bo i po co ?
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l @Orion, ale tak jak mówię - ja Ciebie (ani kogokolwiek) Broń Boże o oszustwo nie posądzam i jeśli taka fotka zostanie, to dla mnie wszystko jest ok Niepotrzebnie w ogóle wyjechałem z tą propozycją, bo teraz niepotrzebnie jest taka dyskusja. Ale w podpisie nazwy tematu widnieje: "regulamin w wersji pre-alpha" także myślałem, że z biegiem czasu postaramy się go jakoś udoskonalić. Z mojej strony koniec tematu i już nic w kwestiach regulaminowych proponował nie będę. Wracajmy do walki na torze
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l Autor Michał, ale dyskutować trzeba, jest to nawet wskazane Po prostu musimy sobie ufać i tyle. Jak ktoś wstawi fotkę tak jak mówiłeś to git, ale jak ktoś da zwykłą to nie trzeba będzie go ganić No chyba, że zrobi czas 1:35
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l ale nie jest problemem zrobić fotkę w podanym miejscu co do zaufania - troszkę zdziwił mnie czas ''krzysiucd'' - przed pracą, bez spinania się wykręca 01.44.342 to ciekaw jestem ile wyciągnę do jutra - gdy większość z nas musiało walczyć kilka dni żeby się zbliżyć do Jego wyniku Edytowane 23 kwietnia 201014 l przez szczurek
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l Autor No dobra. Pograłem godzinkę, koło 60 okrążeń. 1:43:741 Co do moich wyników. Trasę Catalunya znam jak własną kieszeń, gdyż każdy setup na niej testuję. Mój staż na tym torze to setki jeśli nie tysiące kółek. Maciekkw - ręczę, że czas krzyśka jest legalny. Jeżdżę z nim prawie codziennie online i wiem, że jego umiejętności są nieprzeciętne. Jak każdy będzie każdego podejrzewał to chyba nie warto się w to bawić.
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l Szacun Orion. Dales mi teraz dodatkowa motywacje i tez udalo mi sie zejsc ponizej 1:44...minimalnie, ale zawsze Moj czas to poki co 1:43.992...watpie ze dam rade urwac jeszcze troche... Duzo zmieniales w setupie Orion? Ja usztywnilem stabilizatory i znaczaco zwiekszylem docisk przedniej osi (tyl standardowy) cy zwiekszyc predkosc na nakrecie nr 3 i to wszystko.
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l Autor Kuwa, zaraz mnie poprzebijacie i tyle będzie Propsy Magik. Generalnie to prawie nic nie jest zmienione. Usztywnione stabilizatory, troche spuszczone powietrze z kół, małe korekty w przełożeniach
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l Kuwa, zaraz mnie poprzebijacie i tyle będzie Propsy Magik. Generalnie to prawie nic nie jest zmienione. Usztywnione stabilizatory, troche spuszczone powietrze z kół, małe korekty w przełożeniach Bedzie cholernie ciezko przebic Twoj czas...teraz zrobilez ze 40 kolek i czasy caly czas w okolicach 1:44,2-1;44,5. Naprawde nie wiem gdzie urwac te pol sekundy Sprobuje tak jak mowisz zmniejszyc cisnienie w kolach