BieŃ 924 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) Jesli mnie oczy nie myla to nie widzialem tu nigdzie tematu o legendarnej kapeli death.. Zainteresowanych oczywiscie odsylam do zrodla wiedzy Teraz smaczki ktore mam nadzieje rozpala u osob ktore nie znaja tej kapli chec glebszego jej poznania :tongue: Death - The Philosopherhttp://www.youtube.com/watch?v=rzwRmhfMHxs Death - Empty Words Edytowane 14 kwietnia 2010 przez BieŃ Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 przecież death wszyscy znają i kochają Cytuj
Manor 645 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 No fajna kapela, z tym że męczy mnie już słuchanie takiej muzy. Nazywam ich, wraz z Atheist, progressive death metal. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Nie slucham takiej muzy juz od dawna, ale do Death mam ogromny sentyment - dzieki tej kapeli w wieku 14 lat siegnalem po gitare Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 dlugo sie nie moglem przekonac bo mnie woklad strasznie irytował, ale jak juz sie przekonałem to zaje.biste, symbolic jedna z najlepszych plyt ever, zdecydowanie Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Uber kvlt i wogule no wiecie. Symbolic i Sound of Perseverance niszczą okrutnie. Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2010 przecież death wszyscy znają i kochają Ok..ale nie widzialem takiego topicu na forum,ciesze sie ze znacie Cytuj
Desser 35 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Wszystkie plyty niszcza okrutnie, a moja ulubiona jest chyba Human, choc zmienia mi sie to z dnia na dzien. Ostatnimi czasy duzo sluchalem The Sound of Perseverance i nie wiem dlaczego ludzi upieraja sie, ze to death metal nadal byl. Toz to byl progresywny metal z growlem - szczegol, ze najwybitniejszy, jaki kiedykolwiek powstal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi