Gość Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/45906/fear-3/videos/fear3_trl_announcementtrailer_4710.html;jsessionid=wp071sijiseo Mocny trailer, zero ingame, ale klimat potezny. http://uk.xbox360.ign.com/articles/108/1083920p1.html Dostaniemy co-op i rozne moce do dyspozycji. Premiera gdzies w biezacym roku. Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) http://gamevideos.1up.com/video/id/29397 kolejny trailer Blood runs deep F.E.A.R. runs deeper ;] Edytowane 18 maja 2010 przez Gość Cytuj
Dejvv 0 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Kolejny F.E.A.R. Fanom oczywiście się spodoba, ale ja za serią nie przepadam, chociaż mam dwójkę na półce Trailer może byc, ale te moce w grze.. Coś mi tu prześwituje najnowsza odsłona Wolfensteina. W tej grze też były różnego rodzaju moce do wyboru. Mam nadzieję, że to nie będzie polegało na tym samym co w Wolfensteinie. Poczekamy zobaczymy Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Straszne popłuczyny fabularne się zrobiły z Feara. Jedynka jeszcze jakoś się kupy trzymała, więc i wiarygodnie mogła postraszyć w kilku miejscach. Kolejne cześci to już idiotyczne wariacje wydarzeń z oryginału. Szkoda ale cóż począć markę trzeba doić bo to jedyny obecnie patent przynoszący jakiekolwiek zyski dla małych firm. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 26 czerwca 2011 Opublikowano 26 czerwca 2011 Gierka wyszla i co nikt nie gra ? Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 26 czerwca 2011 Opublikowano 26 czerwca 2011 Ja już przeszedłem na PS3 więc mogę coś skrobnąć . A więc tak , gra mi się naprawdę spodobała , dawno już nie grałem w tak "klasycznego" FPP . Nie ma żadnych tipów ani markerów , idziesz do "przodu" szukając drogi , najbardziej klasycznie jak się da . Bullet Time - stary ale jary mi się smugi pocisków w zwolnionym tempie nigdy nie znudzą heh tak że tutaj jak najbardziej ok . Inteligencja przeciwników też daję radę , są agresywni zapomnij o siedzeniu za zasłoną dłużej niż kilka sekund . Własnie w grze zaimplementowano system osłon (przypomina ten z Killzone) , sprawuję się bardzo dobrze . Największym plusem jest samo strzelanie , bardzo fajny felling w odróżnieniu od Crysisa 2 np. tutaj strzelanie cieszy nie męczy heh . Jest też świetny split , z dwoma różnymi postaciami . Wady ? Krótka (3 wieczory) , Grafa nie miażdży (choć daleki jestem od "dissów" , na X-ie podejrzewam jest jeszcze lepiej) no i Almy jakoś mało , zdecydowanie jest to shooter nie horror , więcej jest elementów brzydzących niż straszących . Jeszcze dodam że John Carpenter współpracował przy tym tytule , w kilku poziomach aż czuć inspiracje wizualne z Ucieczki czy Ataku na 13 posterunek . Ja polecam sprawdzić fanom starych modeli FPP , spodziewałem się crapa a tu proszę heh. Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 zaskakująco dobra gra, ho ho fajnie się strzela i lepiej nie grac w nocy na słuchawkach, majty pełne:-0 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Dla mnie sredniak. Jedna z takich gier, przy ktorych czlowiek na poczatku jest milo zaskoczony, ale z kazdym kolejnym chapterem gra zaczyna nieco nuzyc. Lepiej pozyczyc od kumpla niz samemu inwestowac. i powiedzcie mi, dlaczego bracia musieli przerwac wiez z ojcem, bo tego nie szczailem... Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Panowie - dzisiaj startuje z FEAREM 3 - jaki poziom trudności polecacie? Powiem tylko, że dwójke włączyłem na normal i szybko zmieniłem na HARD bo było za łatwo. Jak jest z trójeczką? Pozdrawiam Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Samemu "nieustraszony" w coopie "szaleniec". Ogolnie gra jest bardzo dobra w coopie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi