Skocz do zawartości

Muzyka epicka w grach

Featured Replies

• Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 166,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z tamtych ścigałek najlepszy soundtrack był jednak w Jaguarze XJ220 (Amiga)...       A z nowszych rzeczy, od wczoraj przesłuchałem chyba z 30 razy to arcydzieło:  

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Calutkie soundtracki z Shadow of the Colossus i Okami. Więc wypisywanie tytułów sobie daruję.

Opublikowano

Hotline Miami ma cały OST zaje.bisty. Na Spotify polecam wyszukać playlistę. Taki powrót do lat '80tych w nowoczesnym stylu :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O jaki fajny topic. Od razu mi się przypomina jak oglądałem w kółko intro do MGS2. Genialny kawałek.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ah ten ost z Alan Wake <3 te kawalki wkomponowane w slow mo gameplay to musi robic, trzeba nadrobic zaleglosci.

Zajebiscie epicki kawalek jest takze w ostatniej (swoja droga to marnej) walce z bossem (szczegolnie przy 3cim posagu) w Destiny : 

Ogolnie w tej grze przy jakimkolwiek bossie jak juz ma ta koncowke energii to wlaczaja sie te super-duper mega trabki/bebny.

Edytowane przez smallv86

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

O Jezu, przez trailer III sobie przypomniałem ost do całej II

Ale ten kawałek jest piękny.

Opublikowano

To jest muzyka a nie to ścierwo z Suikodena co wrzucił Dahaka.

Opublikowano

bida z nędzą, jaka seria, taki ost :czesc:

dobra muzyka tylko u mnie :czesc:

Edytowane przez Dahaka

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Perełka, którą podsunął mi pod nos spotify:

Gry nie znam, ale kawałek mnie rozłożył na łopatki.

• 1 rok później...
  • 10 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

GTA V można wiele zarzucić ale te muzyczki ambientowe co przygrywają podczas misji, menusów, online etc. są SZTYWNIUTKIE