Moddis 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) Informacja tylko w celu dołączenia jak najwiekszej ilości graczy. Tak, tak! Postanowiliśmy nie zwlekać. Dlatego otwieramy zapisy do "rozgrzewki" w Killzone Liberation. Zasady są oczywiste - zero kodów. Przystąpić może każdy kto ma Killzone Liberation na PSP, dostep do sieci WiFi oraz konto w Yourgamingname.com . Wiecej informacji o turnieju znajdziecie tutaj - http://ot.xaa.pl/forum Zgłoszenia w tym temacie - http://ot.xaa.pl/forum/viewtopic.php?f=64&...a8d32973fc#p282 Edytowane 20 kwietnia 2010 przez Moddis Cytuj
Moddis 0 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2010 Tak, ale zapisy już trwają Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 wpisalem sie (werekpl, taki mam beznadziejny nick na yourgaming) mam nadzieje ze ktos sie jeszcze zapisze ;] Cytuj
Moddis 0 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2010 (edytowane) Miło mi oznajmić, że mamy już komplet graczy. Można się zapisywać jednakże do rezerwy PS. Za niedługo startujemy z kolejnym turniejem na PSP - pamietajcie, że Wy wybieracie grę! Edytowane 28 kwietnia 2010 przez Moddis Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 zrobcie turniej w djmax portable 2 plz ;q Cytuj
Moddis 0 Opublikowano 22 maja 2010 Autor Opublikowano 22 maja 2010 Dzisiaj ćwierćfinał! --------- MEGA ODŚWIEŻENIE! OT.XAA.PL - Online - Tournaments. eXtreme Action Area, to jedyny portal poświęcony w zupełności turniejom online w Polsce! W chwili obecnej organizujemy aż 3 turnieje, współpracujemy z aż sześcioma portalami, a liczba ich ciągle wzrasta! PAMIĘTAJ, TO TY DECYDUJESZ W TYM DZIALE W JAKIE GRY MAMY ORGANIZOWAĆ TURNIEJE! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi