Opublikowano 19 kwietnia 201014 l Swietny design, gameplay tez wyglada na ciekawy. Beat'em up w przerysowanej horrorowatej stylistyce. Tasty! Premiera 3Q 2010. Edytowane 19 kwietnia 201014 l przez Gość
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l pseudo PoP, bardziej śmieszne niż straszne plus pewnie dwa ciosy na krzyż. będzie średniak
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Może być nieźle, choć pewnie to skopią i będzie gniot jak Bionic Commando. Pamiętam to jeszcze z NESa Edytowane 20 kwietnia 201014 l przez Czappi
Opublikowano 21 stycznia 201114 l 2razyjot strasznie mnie nakręcił. Od dawna mnie ciekawi Splatterhouse, ale recki i oceny ostudziły mój zapał. Do tego mam masę zaległości i wciąż wacham się między Enslaved, Splatterhouse i Castlevanią. Ale chyba wezmę to bo mam ochotę na soczystą krwawą jatkę.
Opublikowano 2 lutego 201312 l Kolejna perełka nieciesząca się dużym zainteresowaniem. Warto ją sprawdzić. Sam utknąłem na końcu i jej nie przeszedłem ale warto zagrać.
Opublikowano 2 lutego 201312 l Nowy Jork, wyluzuj, nie musisz dzisiaj każdej gry komentować. Edytowane 2 lutego 201312 l przez grzybiarz