Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Ok, skompromituję się może tym tematem, ale zaryzykuję. Gdzieś w gąszczu internetu usłyszałem słowo Glee, ale nie bardzo wiedziałem ocebe. Szukający nowych, serialowych wrażeń natknąłem się na torrentach na tą nazwę i nie mając zielonego pojęcia o czym to jest (albo czy nawet są napisy) porwałem się ściągając pilota. No i włączam, a tu... o lol. Jakieś czirliderki tańczące i śpiewające do jakiegoś disco-gów*a. No ale nie chcąc, aby 350 mb poszło na marne, dokończyłem cały odcinek i teraz ściągam już 2 ep ;/ Żałuję, bo serial jest głupi, dla 15 latków, w którym tańczą, śpiewają i w ogóle to zaczerpnięto pomysł z High School Musical. Ale niestety, jakaś siła boska każe mi ściągnąć następne odcinki, bo - kurde - ogląda się to baaardzo przyjemne. To trochę jak O.C ale ze śpiewaniem :F No nic, polecam oglądać z przymrużeniem oka, a najlepiej to z dziewczyną.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Wow, obejrzałeś jeden odcinek jakiegoś serialu i ci się średnio podobał. Komentujmy.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l spróbowałem nawet kilku epów ale poziom gejozy tak niebezpiecznie rósł, że mimo chęci dania szansy musiałem odpuścić.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l To nie jest aby ten serial, który na filmłebie zajął 1st place na liście najlepszych serialów 2009? Oby nie...
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Ten serial dostał sporo nagród, przede wszystkim Złoty Glob, w innych miejscach raczej przegrywał z "Modern Family". Tak że: tak, to to.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l to obok castle chyba najpopularniejsza pozycja foxa, widać ludziom się podoba. ja nie wytrzymałem nawet całego odcinka. może obejrze z ciekawości jak będzie neil patrick harris gościnnie.
Opublikowano 14 lipca 201014 l obejrzałem ten odcinek gdzie gościnnie grał neil patrick harris i niby wszystko super, śpiewali dream on i w ogóle, ale nie dla mnie takie ciepłe kluchy. no, ale rozumiem, że serial może się wielu ludziom podobać. jane lynch jak zawsze pierwsza klasa.
Opublikowano 14 lipca 201014 l Akurat jane lynch to najobrzydliwsze kobieto podobne coś co widziałem w telewizji
Opublikowano 14 lipca 201014 l no przecież nie o urodzie mówię. kobieta mnie rozśmiesza gdziekolwiek jej nie zobaczę.
Opublikowano 15 lipca 201014 l Ach, ta jej rola w czterdziestoletnim prawiczku. "A fuck friend." "Who's that?". "It's... a friend... whom you fuck". Co? Glee? Nie lubię.
Opublikowano 15 lipca 201014 l no przecież nie o urodzie mówię. kobieta mnie rozśmiesza gdziekolwiek jej nie zobaczę. Ja też nie mówie o jej urodzie (bo jej nie ma?) Jej morda irytuje mnie na każdym kroku. Nie lubie żadnej postaci którą grała i zdecydowana większość jest dla mnie wrecz obrzydliwa i odpychająca (a że są to role komediowe to zakładam, że tak być nie powinno)
Opublikowano 11 listopada 201014 l no przecież nie o urodzie mówię. kobieta mnie rozśmiesza gdziekolwiek jej nie zobaczę. Ja też nie mówie o jej urodzie (bo jej nie ma?) Jej morda irytuje mnie na każdym kroku. Nie lubie żadnej postaci którą grała i zdecydowana większość jest dla mnie wrecz obrzydliwa i odpychająca (a że są to role komediowe to zakładam, że tak być nie powinno) E tam chlopaki ja bym powiedziala highschool musical z fame taki mix - filmidelko szmirowate jak wiekszosc japonskich i polskich seriali ale jedno jest pewne czarny charakter Sue Sylvester rulez hahahah i wciaga jak diabli jak nie lubisz musicali seriali z chirliderkami nie tykaj nawet kijem od szczotki:]
Opublikowano 11 listopada 201014 l A gdzie ja tak napisałem? Uwielbiam muusicale i seriale z chirliderkami. Nie lubię natomiast jane lynch
Opublikowano 11 listopada 201014 l podobno ruda pani psycholog śpiewała niedawno "tacza tacza tacz mi" z rocky horror show. który to odcinek?
Opublikowano 11 listopada 201014 l podobno ruda pani psycholog śpiewała niedawno "tacza tacza tacz mi" z rocky horror show. który to odcinek? http://www.youtube.com/watch?v=_wvsYCaAEds Trochę słabo ta ruda, Susan Sarandon to przynajmniej bluzkę ściągnęła.
Opublikowano 12 listopada 201014 l podobno ruda pani psycholog śpiewała niedawno "tacza tacza tacz mi" z rocky horror show. który to odcinek? przedostatni, ktory leciał :potter:
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Gwyneth Paltrow śpiewająca "Fuck You" Cee-Lo Greena jako "Forget You", z tekstem przerobionym na przeciwne płci, przejdzie do historii jako jeden z najgorszych, najbardziej bezmyślnych, pomylonych i wręcz niesmacznie obraźliwych coverów wszech czasów. Wyprzedza nawet Celine Dion śpiewającą AC/DC, zwłaszcza po dodaniu video z najaranymi nastolatkami robiącymi chórki, skandalicznie poniżającego dla samej aktorki.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=E46BhMIRujI poziom gejozy sięga sufitu
Opublikowano 21 grudnia 201014 l jeszcze rozumiem oburzenie jakby to były brzydkie chłopaki, ale tak? <_< Edytowane 21 grudnia 201014 l przez gekon
Opublikowano 10 lutego 201114 l JA PJERDOLE ZNALAZŁEM WŁAŚNIE NAJGORSZY SERIAL NA ŚWIECIE. Ogląda go kur.wa mój brat i jest to tak zje.bane, że kur.wa nie mogę. Jak słyszę tych zautotune'owanych pedałów mam momentalnie odruch wymiotny, no kur.wa Biber jest lepszy od tej chu.jozy!
Opublikowano 26 maja 201212 l A ja właśnie nie wiem jakim cudem można pochodzić tak cholernie negatywnie, do czegoś, co jest tak pozytywne w przesłaniu. Ciekawe czy ktoś tu widział choć jeden cały odcinek. -.- I może mam beznadziejny słuch, ale jeśli nawet autotune jest, to bardzo, bardzo rzadko. Trudno znaleźć kogoś, kto jest jednocześnie dobrym aktorem i wokalistą. Aktorstwo stoi na niezłym poziomie, muzyka świetna, wyreżyserowane przyzwoicie. Najważniejszy tu jest fajowy, lekko sarkastyczny humor (poziom scenariusza naprawdę mnie zaskoczył) i ten przekaz, aż się człowiekowi cieplej na serduchu robi.
Opublikowano 26 maja 201212 l A ja właśnie nie wiem jakim cudem można pochodzić tak cholernie negatywnie, do czegoś, co jest tak pozytywne w przesłaniu. Ciekawe czy ktoś tu widział choć jeden cały odcinek. -.- I może mam beznadziejny słuch, ale jeśli nawet autotune jest, to bardzo, bardzo rzadko. Trudno znaleźć kogoś, kto jest jednocześnie dobrym aktorem i wokalistą. Aktorstwo stoi na niezłym poziomie, muzyka świetna, wyreżyserowane przyzwoicie. Najważniejszy tu jest fajowy, lekko sarkastyczny humor (poziom scenariusza naprawdę mnie zaskoczył) i ten przekaz, aż się człowiekowi cieplej na serduchu robi. Jak pamiętam mniej więcej Twoje posty z regiony filmowego i działu o muzyce to zdaje się, że bardzo lubisz rzeczy stereotypowo uważane za pedalskie. Także nie dziwię się, że to ty piszesz takiego posta. Edytowane 26 maja 201212 l przez mate5