qb3k 946 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 A ja właśnie nie wiem jakim cudem można pochodzić tak cholernie negatywnie, do czegoś, co jest tak pozytywne w przesłaniu. Ciekawe czy ktoś tu widział choć jeden cały odcinek. -.- I może mam beznadziejny słuch, ale jeśli nawet autotune jest, to bardzo, bardzo rzadko. Trudno znaleźć kogoś, kto jest jednocześnie dobrym aktorem i wokalistą. Aktorstwo stoi na niezłym poziomie, muzyka świetna, wyreżyserowane przyzwoicie. Najważniejszy tu jest fajowy, lekko sarkastyczny humor (poziom scenariusza naprawdę mnie zaskoczył) i ten przekaz, aż się człowiekowi cieplej na serduchu robi. KUR.WA KOLEŚ SERIO? SERIO KUR.WA? Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 26 maja 2012 Autor Opublikowano 26 maja 2012 kubek, obejrzyj ten serial od początku Serio. Cytuj
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 (edytowane) SERIO KUR.WA? SERIO KURDE Jak pisze Figaro, obejrzyj najpierw pilota - później pogadamy. Edytowane 26 maja 2012 przez Cahir aep Callah Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 kubek, obejrzyj ten serial od początku Serio. Nie. Kur.wa to jest gorsze od Biebera. Poziom Rebeki Black mniej więcej. Cytuj
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Ehh, nie ma jak to się wypowiadać na tematy, o których na dobrą sprawę nie ma się pojęcia, co nie? Po co ta agresja? :ph34r: Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Jak to? Nie twierdzę, że mam wybitną wiedzę na temat muzyki, ale gów.no rozpoznać umiem. Wy najwyraźniej nie. Cytuj
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Jak to? Nie twierdzę, że mam wybitną wiedzę na temat muzyki, ale gów.no rozpoznać umiem. Wy najwyraźniej nie. Nie mówię o muzyce, lecz o tym serialu. Bo nie tylko muzyką stoi, ale też humorem i dialogami. No i tak - chyba rzeczywiście nie potrafię rozpoznać słabej muzyki. Czas umierać. @UP Nawet nie wiem, co powiedzieć. O, już wiem. Chris Colfer jest momentami przesłodki w tym serialu. :3 Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Widziałem kilka odcinków kulawym okiem, bo akurat moja dziewczyna miała fazę na pierwszy sezon, kóry podobno był niezły. Muzycznie to jest padaka, takie odśpiewywanie na jedno kopyto (Klub Myszki Mickey) wszystkiego co można, no ale ok, powiedzmy, że tam chodzi o coś innego. Ogólnie wszystko się kręci wokół walki ze stereotypami, że w sumie śpiewać każdy może, no ale przysięgam, że po 2-3 odcinkach można stać się homofobem, nazistą i w ogóle głosować na prawicę. Poziom w(pipi)iających, ciotowatych postaci jest tak wielki, że autentycznie mózg obumiera. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 O, to muszę choć jeden odcinek obejrzeć :rofl2: Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 To teraz pociśnijcie ocenom na imdb: http://www.imdb.com/title/tt1327801/ 7.3 wow. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 No jak na serial to jest bardzo słaba średnia ocen, przykładowo - Star Trek TOS - 8.4 Fringe - 8.5 The Shield - 8.7 Deadwood - 9.0 Sopranos - 9.3 The Wire - 9.5 Cytuj
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tj_eM72OOoc&feature=related I niech ktoś mi powie, że dzieciaki z Glee nie potrafią śpiewać. -.- 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 (edytowane) Dzieciaki z Glee nie potrafią śpiewać. Takiego "śpiewania" to uczą w szkołach aktorskich. Edytowane 2 lipca 2012 przez qb3k Cytuj
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 (edytowane) Nie no, serio? Przecież wiadomo, że obsada Glee to aktorzy, nie wokaliści. Po za tym Chris Colfer wykonuje tam musicalowy utwór. W bardzo musicalowy sposób. Trudno, żeby nie wykonał go w sposób "aktorski". Nie wiem tylko, czy odejmuje to w jakikolwiek sposób jego wykonaniu "Rose's Turn". Może jestem głuchy, ale po prostu dobrze zaśpiewał, nie "zaśpiewał". EDIT: I każdy powinien obejrzeć 20 odcinek pierwszego sezonu, co byście się trochę tolerancji nauczyli. -.- Edytowane 3 lipca 2012 przez Cahir aep Callah Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IAlGX6GtGGY DWA KOLEJNE SEZONY POTWIERDZONE ! ! ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi