Nitrom 38 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 okladka ok ale lepiej jakąś laseczke by dali hehe ze spoznieniami to jest juz przegiecie w tym momencie, najlepsze sie wydaje pismo o grach komputerowych nie popisuje sie ostatnio profesjonalnoscia, czar pryska Cytuj
Zax 1 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Teksty dotyczące Wiedźmina 2 będą zawierać spoilery z pierwszej części? Pytam się, bo dopiero niedawno kupiłem Wiedźmina i nie chcę sobie popsuć zabawy. Tekst o Wiedźminie 2 jest pozbawiony jakichkolwiek spoilerów. Czytaj śmiało. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 (edytowane) Ma ten pyszczek ździebko tandeciarski, co te polaczki tam kombinuja z tym TW II ; ) Osobiście bym nie dał tego na okładkę ale równiez tragedii nie ma. Oby dzisiaj już numer był w kolporterach opolskich. Zawartość jak najbardziej in plus. Edytowane 20 kwietnia 2010 przez Sebastian Ś. Cytuj
qrooq81bydg 0 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Najbardziej interesujące jak dla mnie: recka Metro, recka SC: Conviction (ciekaw jestem czy demo odzwierciedlało w pełni to, jak będzie wyglądał nowy SC), playtest Wieśminy 2 - szczerze - ze szpilkami pod siedzeniam czekam na drugą część, no i oczywiście jak zawsze felietony i publicystyka Dobry numer się zapowiada. Okładka beznadziejna Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Już się nie mogę doczekać aż przeczytam relacje Zaxa z ogrywania Wiedźmina 2 oraz Two Worlds 2, mimo że jedynka była nieudana to jednak mam nadzieję że nasi jakoś się podniosą (mówie oczywiscie o TW2 bo Wiedźmin wymiatał) Lece na poszukiwania PE po osiedlu Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Kupił już ktoś nowy numer ? Bo z tego wynika, że już jest - http://sa.kolporter.com.pl/dzis/dostepne.xml Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Tak nowy numer już jest. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Za(pipi)iszczo;-) Btw- morda tego potworka z Two Worlds II (z okładki) nie kojarzy się wam czasem z Kratosem? Odjąć mu brodę i... Cytuj
dynio 2 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Spoko okładka. Mi się tam podoba, bo dla mnie Gothic, Wiedźmin to najlepsze gry i ich historie i nie ma bata ten numer jest mój Jak te wszystkie gry z Two Worlds 2 wyjdą na ps3, w polskich wersjach językowych to... zresztą poczekamy zobaczymy. ;] Cytuj
Robal_09 1 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) dajcie sobie spokój z tym opóznieniem była żałoba narodowa przez 8 dni, nawet zgredzi jeżeli i tak w tym czasie pracowali pewnie w pocie czoła mieli prawo żeby troche spuścić z gazu,przychodzi poniedziałek a już grupka maniaków pisze o przegieciu bo numer dzień czy 2 po trafi do kiosków...doceniam to że otwarcie napisali o tym że sie nie wyrobili i maja kłopoty z drukarnia i że mogło to nie mieć żadnego zwiazku z załobą ale przegieciem jest moim zdaniem zachowanie tych co siedza przed komputerem i narzekaja na spoznienie numeru w takich okolicznościach Edytowane 21 kwietnia 2010 przez Robal_09 Cytuj
Kondej 0 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Najgorsza okładka w historii? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Za(pipi)iszczo;-) Btw- morda tego potworka z Two Worlds II (z okładki) nie kojarzy się wam czasem z Kratosem? Odjąć mu brodę i... Bez przesady, Kratos nie wygląda jak świnia z brodą. :potter: Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 kurde w skrzynce jeszcze nie było ;/ Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) Trochę wygląda;-) ;-) ;-) Mi nie udało się kupić. W Empikach nie mają, w jednym kiosku Ruchu zapytałem także - też musiałem obejść się smakiem. anegdotka taka: pytam w jednym kiosku o PE. Siedzą dawa babiszony. Na dźwięk "PE" patrzą na siebie wymownie, tak że mógłbym w zasadzie odwrócić się i odejść nie czekając na odp. Ale czekam, jestem kulturalnym młodym człowiekiem - "PE? A jaka to branża?" (oczywiście nie użyłem skrótu PE a pełną nazwą się posłuzyłem) - gry video - " a to dla dorosłych czy dla dzieci"?" - <zdezorienttowany odparłem tak> a CDA (był na półce) jest dla dzieci czy dorosłych? - (babiszon wziął CDA w łapy i po na myśle odrzekł) " dla młodzieży szkolnej proszę pana". Poległem. Btw- jaką olbrzymią przewagę mają PC w Polsce nad konsolami- można zrozumieć patrząc na dostępność prasy. W kazdym kiosku pełno Pecetowego ścierwa pokroju Playa czy Cyber mychy (maj gad) , zaś pism konsolowych.... Edytowane 21 kwietnia 2010 przez Orson Cytuj
K@t 116 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 U mnie w Ruchach nie mieli nadal, ale w Kolporterze dostałem już bez problemu Polecam sprawdzić, jeśli ktoś ma w pobliżu. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Game Room dostał zasłużoną ocenę Cytuj
maltan 3 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) Okładka jak okładka, ważne co jest w środku. Idę sprawdzić do Żabki a jak nie będzie to trochę dalej do kolportera, nie zdziwię się jeśli nie będzie w mojej wsi zwanej widzew wschód. ;/ Edit: Tak jak przypuszczałem. Edytowane 21 kwietnia 2010 przez maltan Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 ja kupiłem w carrefour . Cytuj
K@t 116 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Poczytane. Świetna relacja z wizyty w Reality Pump Niby recenzji mało, ale jest co czytać. Małe pytanie - czy komuś jeszcze się trafiło, że w samym środku pisma, na dwóch stronach (w moim wypadku na recce Metra) są jakieś tłuste plamy? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) numer kupiłem rano przed szkołą,więc czas szkolny spożytkowałem na lekturę PE ,numer średni pod względem recenzji,ale już w zapowiedziach całkiem ciekawie,ogólnie jest co poczytać,przydałoby się z dwa jakieś ciekawe artykuły więcej,@Ściera skrobnij jakąś publicystykę czy artykuł o dawnych czasach,lub jakiś tekst z jajami tak jak ostatnio Okładka mnie najmniej interesuje ale trzeba przyznać takiej słabej okładki dawno nie widziałem w PE! Edytowane 23 kwietnia 2010 przez PRQc Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Game Room dostał zasłużoną ocenę co dostał ? A w numerze poza SCC i M2033 nic ciekawego ale przyszły miesiąc to wynagrodzi (anal, rdr, ss, blur, lp2...) Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 No nałaziłem się do Empiku i oczywiście PSX Extreme nie ma.. znowu muszę jutro zasuwać Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 praktycznie tylko Kolporter dostarcza PSx'a na czas. Ruch, empiki, inmedio itp itd zawsze daja ciala Cytuj
Marcelinios 0 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Nie wiem co wy odwalacie , opóźnienie opóźnieniem , lecz mam zamówioną prenumerate a numeru jeszcze nie dostałem , a kioski już mają , what the fuck ? Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 ja tez właśnie nie dostałem ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi