Opublikowano 20 kwietnia 201015 l okladka ok ale lepiej jakąś laseczke by dali hehe ze spoznieniami to jest juz przegiecie w tym momencie, najlepsze sie wydaje pismo o grach komputerowych nie popisuje sie ostatnio profesjonalnoscia, czar pryska
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Teksty dotyczące Wiedźmina 2 będą zawierać spoilery z pierwszej części? Pytam się, bo dopiero niedawno kupiłem Wiedźmina i nie chcę sobie popsuć zabawy. Tekst o Wiedźminie 2 jest pozbawiony jakichkolwiek spoilerów. Czytaj śmiało.
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Ma ten pyszczek ździebko tandeciarski, co te polaczki tam kombinuja z tym TW II ; ) Osobiście bym nie dał tego na okładkę ale równiez tragedii nie ma. Oby dzisiaj już numer był w kolporterach opolskich. Zawartość jak najbardziej in plus. Edytowane 20 kwietnia 201015 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Najbardziej interesujące jak dla mnie: recka Metro, recka SC: Conviction (ciekaw jestem czy demo odzwierciedlało w pełni to, jak będzie wyglądał nowy SC), playtest Wieśminy 2 - szczerze - ze szpilkami pod siedzeniam czekam na drugą część, no i oczywiście jak zawsze felietony i publicystyka Dobry numer się zapowiada. Okładka beznadziejna
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Już się nie mogę doczekać aż przeczytam relacje Zaxa z ogrywania Wiedźmina 2 oraz Two Worlds 2, mimo że jedynka była nieudana to jednak mam nadzieję że nasi jakoś się podniosą (mówie oczywiscie o TW2 bo Wiedźmin wymiatał) Lece na poszukiwania PE po osiedlu
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Kupił już ktoś nowy numer ? Bo z tego wynika, że już jest - http://sa.kolporter.com.pl/dzis/dostepne.xml
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Za(pipi)iszczo;-) Btw- morda tego potworka z Two Worlds II (z okładki) nie kojarzy się wam czasem z Kratosem? Odjąć mu brodę i...
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Spoko okładka. Mi się tam podoba, bo dla mnie Gothic, Wiedźmin to najlepsze gry i ich historie i nie ma bata ten numer jest mój Jak te wszystkie gry z Two Worlds 2 wyjdą na ps3, w polskich wersjach językowych to... zresztą poczekamy zobaczymy. ;]
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l dajcie sobie spokój z tym opóznieniem była żałoba narodowa przez 8 dni, nawet zgredzi jeżeli i tak w tym czasie pracowali pewnie w pocie czoła mieli prawo żeby troche spuścić z gazu,przychodzi poniedziałek a już grupka maniaków pisze o przegieciu bo numer dzień czy 2 po trafi do kiosków...doceniam to że otwarcie napisali o tym że sie nie wyrobili i maja kłopoty z drukarnia i że mogło to nie mieć żadnego zwiazku z załobą ale przegieciem jest moim zdaniem zachowanie tych co siedza przed komputerem i narzekaja na spoznienie numeru w takich okolicznościach Edytowane 21 kwietnia 201015 l przez Robal_09
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Za(pipi)iszczo;-) Btw- morda tego potworka z Two Worlds II (z okładki) nie kojarzy się wam czasem z Kratosem? Odjąć mu brodę i... Bez przesady, Kratos nie wygląda jak świnia z brodą. :potter:
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Trochę wygląda;-) ;-) ;-) Mi nie udało się kupić. W Empikach nie mają, w jednym kiosku Ruchu zapytałem także - też musiałem obejść się smakiem. anegdotka taka: pytam w jednym kiosku o PE. Siedzą dawa babiszony. Na dźwięk "PE" patrzą na siebie wymownie, tak że mógłbym w zasadzie odwrócić się i odejść nie czekając na odp. Ale czekam, jestem kulturalnym młodym człowiekiem - "PE? A jaka to branża?" (oczywiście nie użyłem skrótu PE a pełną nazwą się posłuzyłem) - gry video - " a to dla dorosłych czy dla dzieci"?" - <zdezorienttowany odparłem tak> a CDA (był na półce) jest dla dzieci czy dorosłych? - (babiszon wziął CDA w łapy i po na myśle odrzekł) " dla młodzieży szkolnej proszę pana". Poległem. Btw- jaką olbrzymią przewagę mają PC w Polsce nad konsolami- można zrozumieć patrząc na dostępność prasy. W kazdym kiosku pełno Pecetowego ścierwa pokroju Playa czy Cyber mychy (maj gad) , zaś pism konsolowych.... Edytowane 21 kwietnia 201015 l przez Orson
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l U mnie w Ruchach nie mieli nadal, ale w Kolporterze dostałem już bez problemu Polecam sprawdzić, jeśli ktoś ma w pobliżu.
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Okładka jak okładka, ważne co jest w środku. Idę sprawdzić do Żabki a jak nie będzie to trochę dalej do kolportera, nie zdziwię się jeśli nie będzie w mojej wsi zwanej widzew wschód. ;/ Edit: Tak jak przypuszczałem. Edytowane 21 kwietnia 201015 l przez maltan
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Poczytane. Świetna relacja z wizyty w Reality Pump Niby recenzji mało, ale jest co czytać. Małe pytanie - czy komuś jeszcze się trafiło, że w samym środku pisma, na dwóch stronach (w moim wypadku na recce Metra) są jakieś tłuste plamy?
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l numer kupiłem rano przed szkołą,więc czas szkolny spożytkowałem na lekturę PE ,numer średni pod względem recenzji,ale już w zapowiedziach całkiem ciekawie,ogólnie jest co poczytać,przydałoby się z dwa jakieś ciekawe artykuły więcej,@Ściera skrobnij jakąś publicystykę czy artykuł o dawnych czasach,lub jakiś tekst z jajami tak jak ostatnio Okładka mnie najmniej interesuje ale trzeba przyznać takiej słabej okładki dawno nie widziałem w PE! Edytowane 23 kwietnia 201014 l przez PRQc
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Game Room dostał zasłużoną ocenę co dostał ? A w numerze poza SCC i M2033 nic ciekawego ale przyszły miesiąc to wynagrodzi (anal, rdr, ss, blur, lp2...)
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l No nałaziłem się do Empiku i oczywiście PSX Extreme nie ma.. znowu muszę jutro zasuwać
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l praktycznie tylko Kolporter dostarcza PSx'a na czas. Ruch, empiki, inmedio itp itd zawsze daja ciala
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Nie wiem co wy odwalacie , opóźnienie opóźnieniem , lecz mam zamówioną prenumerate a numeru jeszcze nie dostałem , a kioski już mają , what the fuck ?