Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Mi się numer podobał, wczoraj posłałem ojca po PSXE to wrócił z numerem 152,a kazałem kupić na 153. Czytając list SERCE PRZEBITE RROD-EM cały czas miałem uśmiech na twarzy.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Mi już wysłali. Jak zawsze bardzo szybko i to mnie cieszy. Nr. średni wg. mnie ale tylko z tego powodu że nie ma co opisywać. Jakiś wielkich nowości ostatnio nie było ;/
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Od rana mam już nowe PE. Numer może być, okładka na żywo prezentuje się znacznie lepiej niż sądziłem. Tragedii nie ma. Szybki look na recenzję JC2 i już widzę, że redaktor chyba miał duże problemy z okiełznaniem gry, skoro skarży się na element wymiany ognia i checkpointy. W każdym razie argument, że sposób celowania jest w jakikolwiek sposób zepsuty można wsadzić sobie w bajki. Z resztą jeszcze dostaniem gry w łapki czytałem pierwsze opinie, że ten element przebił nawet sposób celowania w GTA, że niby łączy w sobie autoaiming z manualnym wsadzaniem headshotów. Po ponad kilkudziesięciu godzinach w JC2 muszę się z tym zgodzić i kompletnie nie rozumiem czemu wylądowało to w minusach. Ale gierka zarządziła i naprawdę cieszy mnie to, że dzięki tej recenzji mnóstwo ludzi skusi się na zakup tej niezwykle grywalnej i będącej niejako odtrutką od serii GTA, pozycji.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Skandal 22 a w Zielonej nigdzie jeszcze nie ma PSX-a haha. jezeli Zielona = Zielona Góra to musze Cie zmartwic ale swoj egzemplarz kupilem z samego ranca w osiedlowym kiosku ruchu ;p
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Powiedzcie że Zgrentgen - Final Fantasy XIII pisał m.in. Star to zaraz polecę do kolportera.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Powiedzcie że Zgrentgen - Final Fantasy XIII pisał m.in. Star to zaraz polecę do kolportera. NiE. Zax, Komodo, Roger, Dawid, Torba.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Okładka to jakaś farsa. Szkoda papieru. Numer pobierznie przeglądnąłem (w większości) i kilka tekstów zapowiada sie smakowicie. Butcher napisał dobrą reckę Metra, Zax pojechał w hydeparku po całej linii. Teraz biorę się za CO NOWEGO, bo w tym miesiącu ten dział, jest zdecydowanie najciekawszy. Edytowane 22 kwietnia 201014 l przez Gość
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Skandal 22 a w Zielonej nigdzie jeszcze nie ma PSX-a haha. jezeli Zielona = Zielona Góra to musze Cie zmartwic ale swoj egzemplarz kupilem z samego ranca w osiedlowym kiosku ruchu ;p A w Gorzowie PE już był wczoraj wszędzie, ahh te Falubazy pozdro od Stali Gorzów p.s na żużel jak coś to tylko na derby się ruszam i na play off czasami
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Numer kupiony . W ruchu nie mieli (dzień po premierze),a w Kolporterze mieli. Podobała mi się relacja "Wiedźmin ,ppe.pl i rozlane piwo" , jednak nie ma autora... taki skromny?
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Już się nie mogę doczekać aż przeczytam relacje Zaxa z ogrywania Wiedźmina 2 oraz Two Worlds 2, mimo że jedynka była nieudana to jednak mam nadzieję że nasi jakoś się podniosą (mówie oczywiscie o TW2 bo Wiedźmin wymiatał) Tak gwoli wyjasnienia - Zax testowal Wiedzmaka i przeprowadzil wywiady w CDPR, ja zas na cel obralem sobie Krakow - Reality Pump z Two Worldem II.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Aaa, już wszedłem na temat, to coś napiszę. 1. Kłuje w oczy brak starej gwardii. Wiem, że to już od dawna i w ogóle, ale dopiero jakoś w tym numerze to do mnie dotarło. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia z zebrania. Abstrahując już od afery koperkowej z odejściem Hiva, to w numerze całkowicie brak Kosa i Myszaqa (pomijając Region filmowy), jedynie Kali jeszcze jakoś przędzie. To nie pretensja, czy krytyka. Jedynie moja refleksja. Na dobrą sprawę połowa "stopkowych Zgredów" to martwy temat. 2. Powinniście ograniczać Pigułę. W związku z ppe.pl oczywiście. Skupić się na najistotniejszych, krótkich njusach, a te pierdółkowate sobie darować i wrzucać je na ppe. "Co nowego" w magazynie całkowicie poświęcić obszerniejszym materiałom. 3. Jakoś nigdy nie zwracałem na to uwagi, ale tym razem zauważyłem. "Dom zły" wg Myszaqa w dodatkach ma jedynie zwiastuny. To dziwne, bo na moim DVD są jeszcze materiały "making of - zima", "making of - jesień", "making of - efekty specjalne" i fotosy z planu. Nie wiem, może nabyłem jakiś inny film pod tytułem "Dom zły", ale zastanawiam się po jaki plaster ta ocena dodatków, skoro jest na tyle nierzetelna. Pewnie nie tylko w tym przypadku, ale nikt na to nie zwracał wcześniej uwagi. Być może Myszaq miał rzeczywiście jakieś wydanie jedynie ze zwiastunami, ale w związku z tym pytanie jest tym bardziej aktualne - po cholerę ocena dodatków, skoro albo jakoś nikt się nie przyłożył, by je sprawdzić, albo te zależą od edycji czy wydania? Poza tym, jest raczej ok i lektury styka mi na miesiąc.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Ogólnie nr ok ale jedno co mnie razi to brak jakiejkolwiek zapowiedzi RDR, jeśli pamięć mnie nie myli to ostatni taka duża zapowiedź tego hiciora od R* była gdzieś rok temu pisana przez Myszaq, Dla mnie trochę to dziwne bo gra zapowiada się kozacko a w magazynie cicho sza zero hajpu zero zapowiedzi, dziwne.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Ogólnie nr ok ale jedno co mnie razi to brak jakiejkolwiek zapowiedzi RDR, jeśli pamięć mnie nie myli to ostatni taka duża zapowiedź tego hiciora od R* była gdzieś rok temu pisana przez Myszaq, Dla mnie trochę to dziwne bo gra zapowiada się kozacko a w magazynie cicho sza zero hajpu zero zapowiedzi, dziwne. Na pewno brak zapowiedzi zostanie nam wynagrodzona Giga recenzją RDR w następnym nr.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Oooo kur.wa! Czytał ktoś list do Butchera? Pt. "Debil miesiąca" ? Na samym początku jest ;d Oj dawno się tak przy PSX-ie nie uśmiałem ;d
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l A to nie czasem "Kretyn miesiąca"? Mi się spodobał ten list od laski gracza-hardkorowca. Normalnie z życia wzięte, prawie się wzruszyłem. Co do samego numeru - dopiero zacząłem się wkręcać, ale poza kilkoma ciekawymi newsami i tekstami Zaxa (big plus dla Ciebie, że nie marnujesz miejsca na tabelki) nie widzę dużo ciekawego do czytania. Butch cholernie nakręcił mnie na nowego PoP'a.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Ogólnie nr ok ale jedno co mnie razi to brak jakiejkolwiek zapowiedzi RDR, jeśli pamięć mnie nie myli to ostatni taka duża zapowiedź tego hiciora od R* była gdzieś rok temu pisana przez Myszaq, Dla mnie trochę to dziwne bo gra zapowiada się kozacko a w magazynie cicho sza zero hajpu zero zapowiedzi, dziwne. Na pewno brak zapowiedzi zostanie nam wynagrodzona Giga recenzją RDR w następnym nr. Ja Słupek (he he) i wielu czytelników mamy taką nadzieję Edytowane 24 kwietnia 201014 l przez Orson
Opublikowano 25 kwietnia 201014 l Ogólnie nr ok ale jedno co mnie razi to brak jakiejkolwiek zapowiedzi RDR, jeśli pamięć mnie nie myli to ostatni taka duża zapowiedź tego hiciora od R* była gdzieś rok temu pisana przez Myszaq, Dla mnie trochę to dziwne bo gra zapowiada się kozacko a w magazynie cicho sza zero hajpu zero zapowiedzi, dziwne. Nie, ostatnią wielką i w zasadzie jedyną "zapowiedź" pisał Koso (i Rozbo "W samo południe") w numerze 142. Rok temu. Edytowane 25 kwietnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 25 kwietnia 201014 l Już się nie mogę doczekać aż przeczytam relacje Zaxa z ogrywania Wiedźmina 2 oraz Two Worlds 2, mimo że jedynka była nieudana to jednak mam nadzieję że nasi jakoś się podniosą (mówie oczywiscie o TW2 bo Wiedźmin wymiatał) Tak gwoli wyjasnienia - Zax testowal Wiedzmaka i przeprowadzil wywiady w CDPR, ja zas na cel obralem sobie Krakow - Reality Pump z Two Worldem II. Tak, tak mam już nowy numer i widzę Zacząłem właśnie czytanie PE od zapowiedzi Two Worlds II, naprawdę narobiłeś mi smaka na tą grę Poza samą zapowiedzią, świetna robota jeśli chodzi o wywiad z członkami Reality Pump. Zadałeś tyle wyczerpujących pytań, że moja ciekawość jeśli chodzi o ten tytuł została całkowicie zaspokojona, szykuje się wspaniały soft i to made in Poland
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Relacja i wywiad Kaliego o TW2 pierwsza klasa ( humor, wścibskie pytania , dużo informacji). Relacja i wywiad Zaxa o W2 juz gorszy od ww ale nadal trzyma bardzo dobry poziom. Zawiodłem się za to z relacji Buchtera ( wiekszość pytań w wywiadzie nudna , mógł Butcher opisac swój wypad do NY jak często jest robione przy jakiejs dalszej wycieczce , nudy ). Nie podoba mi się również ,że Butcher "małpuje" i powraca do chamskich praktyk hiva z wyzywaniem od debili miesiąca a teraz nawet juz od kretynów wyzywa jakieś dziecko co pewnie było szcześliwe,że pierwszy raz wysłało e-maila do redaktora. Ale cóż pewnie większość czytelników jest z tego zadowolona. Myślałem ,że po pierwszych odsłonach listów Butcher ma swój styl i nie wraca do tego a tu proszę. A tak to numer trzyma klasę , i jestem nadal za rozbudowanymi newsami w wydaniu papierowym!.
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Relacja i wywiad Kaliego o TW2 pierwsza klasa ( humor, wścibskie pytania , dużo informacji). Relacja i wywiad Zaxa o W2 juz gorszy od ww ale nadal trzyma bardzo dobry poziom. Zawiodłem się za to z relacji Buchtera ( wiekszość pytań w wywiadzie nudna , mógł Butcher opisac swój wypad do NY jak często jest robione przy jakiejs dalszej wycieczce , nudy ). Nie podoba mi się również ,że Butcher "małpuje" i powraca do chamskich praktyk hiva z wyzywaniem od debili miesiąca a teraz nawet juz od kretynów wyzywa jakieś dziecko co pewnie było szcześliwe,że pierwszy raz wysłało e-maila do redaktora. Ale cóż pewnie większość czytelników jest z tego zadowolona. Myślałem ,że po pierwszych odsłonach listów Butcher ma swój styl i nie wraca do tego a tu proszę. A tak to numer trzyma klasę , i jestem nadal za rozbudowanymi newsami w wydaniu papierowym!. Wejdź na portal ppe.pl Tam właśnie Butcher opisał wycieczkę. :]
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l O thx. No i się zaczyna, przerzucanie "fajnych" materiałów do ppe na które spokojnie było miejsce w PSX EXTREME. Rozczłonkowywanie materiału, PSX EXTREME również słyneło z ciekawych opisów różnorakich wycieczek. A oceniam całą ta relację w PSX EXTREME z początkowymi paroma zdaniami na temat wycieczki, czy gdzieś jest uzupełnienie tego to już inna sprawa. Edytowane 27 kwietnia 201014 l przez Sebastian Ś.