Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Polski design czyli polskie g.ówno. Ten kolo na arcie to jakaś hybryda Kratosa,świni i orka. Miałem dać 1 ale wybrałem 3 i teraz żałuję swojej decyzji bo jednak 3 to stanowczo za dużo...
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Nie kapuje, what's the big idea z wrzucaniem durnych postaci na 3/4 okładki? Same tło, bez tego dryblasa byłoby znacznie lepsze. 3/10 spece od okładek, wyjdźcie
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Asekuracyjnie 2/10 - być może inne art'y z tej gry są jeszcze paskudniejsze...
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Jedyneczka Jedyneczka leci . Chyba lepiej by było jak by sam krajobraz był a nie PE straszy czytelników jakimś warchlakiem rodem z Manhunta .
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Obrzydliwa... Daje 2 tylko i wyłącznie dlatego, że jestem patriotą.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Nie podoba mi się zbytnio 3/10. Wole mało i estetycznie, zamiast dużo i... BRZYDKO!
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Będę musiał zapłacić 1zł jakiemuś szczylowi żeby kupił mi nowy numer bo będzie siara samemu takie coś kupić, o ile w ogóle zdecyduję się na kupno.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Tło okładki pewnie było by fajne ale ten koleś beznadzieja ode mnie 3/10.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Jakieś 15% od góry (do pojawienia się paskudnego ryja) jest ok. Dalej padaka. 2/10
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l zawsze zlewalem te ocenianie okladek ale teraz az mnie ruszylo 2/10 bo zawsze moze byc gorzej
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Będę musiał zapłacić 1zł jakiemuś szczylowi żeby kupił mi nowy numer bo będzie siara samemu takie coś kupić, o ile w ogóle zdecyduję się na kupno. Hehehe Najgorsze, że jutrzejszy numer zabieram do pracy. Chyba okładkę wyrwę ;/
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Okładka jest TRAGICZNA. Ci co robią TW2 nie mieli jakiegoś fajnego rycerza czy coś, tylko takie brakujące ogniwo pomiędzy orkiem a świniakiem? Edytowane 20 kwietnia 201014 l przez MaZZeo
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Tematyka jak najbardziej zacna - dla mnie 8. Sam artwork to juz porażka - dla mnie 2. Średnia wychodzi niby 5... Ale ja daję 3/10.
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l Hmmm... Gdyby zostawili samo tło, to pewnie byłoby jeszcze gorzej, ponieważ wydaje się, że jest ono w niskiej rozdzielczości lub jakieś takie niewyraźne. Może tak na tym zdjęciu wygląda? Nie wiem. Sama okładka jest jedną ze słabszych w ostatnich miesiącach (latach?) Jednak komentarze typu 'polskie (pipi)' to przesada i idiotyzm'. Myślę, ze nasi rodacy potrafią stworzyć render na światowym poziomie i umieją posługiwać się photosopem i Bóg wie czym tam jeszcze. No ale tutaj jakoś nie bardzo wyszło. Zajechało PC-tami.