Opublikowano 21 kwietnia 201014 l Boże najgorsza okładka jaką widziałem. 1 Mam na myśli oczywiście okładki PSXa z numerów które posiadam a kupuje od 69 numeru.
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l Hmmm... Gdyby zostawili samo tło, to pewnie byłoby jeszcze gorzej, ponieważ wydaje się, że jest ono w niskiej rozdzielczości lub jakieś takie niewyraźne. Lepsze tło składające się z trzech pikseli niż morda tego świniaka w najlepszej jakości. Boże najgorsza okładka jaką widziałem. Ta IMHO była gorsza.
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l oj słabiutko słabiutko! Jedna z gorszych w historii. JESTEM NA NIE! 2/10
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l Tragedia. Extreme będzie musiał w kiblu leżeć tylną okładką do góry, bo tego łysego chewbaccę to nawet do robienia kupy wstyd trzymać. Edytowane 21 kwietnia 201014 l przez Alexej
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l najgorsza okładka od kiedy pamiętam? chyba mario na okladce 50 czy 60 ktoregos numeru tak mnie znokautował, choc tamta okladka byla lepsza:) ta z Gow, ktorą tu Kazuo przytoczył była gorsza pod wzgledem graficznym o ile pamietam jakaś pikseloza chyba była, ale wolałem i tak tamtą normalnie to 1/10 postać koszmarna, ale za jakość stawiam 3 hehe Tragedia. Extreme będzie musiał w kiblu leżeć tylną okładką do góry, bo tego łysego chewbaccę to nawet do robienia kupy wstyd trzymać. Edytowane 21 kwietnia 201014 l przez Nitrom
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l Autor Dopiero dzisiaj dorwałem najnowszy numer i niestety okładka na żywo prezentuje się jeszcze gorzej. Aktualnie daje 5 zamiast 6.
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l Ale dżeneralnie muszę przyznać, że jeżeli chodzi o kolorystykę to jest git.
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Autor Kolorystyka troche daje rade, ale ten koleś jest za duży wg mnie.
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l imo najgorsza jaką widziałem, wpadki się zdarzają i z tego co widzę nie tylko ja tak sądzę.
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l słabiutko 2/10 taki świniak z wycentrowanym napisem TW2 (jedynie miecz ładnie sie prezentuje, choc nieco plastikowy) po świetnych okładkach z gow 3 i HR eee ?
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Ładna parabola się nam utworzyła, brakuje jeszcze kilku głosów na 6/10 i 7/10.
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Słabe 4... nawet mojej babci się nie podoba, dziadka nie spytam bo nie żyje i chyba lepiej dla niego, że nie zobaczy tej okładki PE
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Okładka wprost proporcjonalna do przedstawionej postaci. By..ży..dal!:-D