Marcin'AFrO'Woźniacki 0 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Witam i zapraszam do nowego odcinka programu Game - Time. Recenzje: God of War 3 Heavy Rain Bad Company 2 Final Fantasy XIII Zapowiedzi: Brink Gran Turismo 5 Medal of Honor LINK: http://www.telka.tvk.pl/index.php?op=programy&sop=show&idd=22&videoid=972 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) Jak zawsze najmocniejszym punktem programu są popisy Myszaqa. Najsłabszym - drętwe recenzje Afro, czytane z całkowitym pominięciem litery "ą". Mashterowi idzie za to coraz lepiej, da się posłuchać. Momentami może intensywność kreatywnych porównań w jednym zdaniu (recka Heavy Rain) jest zbyt wysoka, ale nie jest źle. Całość robi pozytywne wrażenie. Edytowane 21 kwietnia 2010 przez Hejas Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Czy tylko ja oglądam sondy, a całą resztę pomijam? 1 Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Czy tylko ja oglądam sondy, a całą resztę pomijam? To jest najlepsze Ja oglądam resztę tylko jak nie mam co robic Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 nie takie drętwe, tekst: "skręciły by nawet wino w kartonie" mnie rozśmieszył Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Game - Time super program oglądam od początku ,szkoda tylko że już chłopaki nie robią takich wygłupów jak dawniej.Nigdy nie zapomne Marcina przebranego za wiedzmina ganiającego po mieście z mieczem za koparką i wołającego , Smok!!:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi