ping 9 042 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 (edytowane) Eliminacje Guitar Hero 5 Panie i Panowie, chwytajcie za plastikowe gitary bowiem wystartowały właśnie zapisy do eliminacji Electronic Sports World Cup w Guitar Hero 5. Macie przed sobą cztery tury eliminacyjne, z każdej z nich zostaną wyłowione dwie osoby które zostaną zaproszone na finał w Warszawie gdzie będą mogły walczyć o bilet do Paryża na prestiżową imprezę znaną wszystkim zainteresowanym e-sportem. Naturalnie, jeżeli nie poszczęści się komuś w jednej turze, może próbować swojego szczęścia w pozostałych. Zapraszam wszystkich chętnych do rejestracji na http://www.eswc.pl/. Im więcej osób tym lepiej Edytowane 22 kwietnia 2010 przez ping Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Ja postaram się wziąć udział w 2 ostatnich turach gdyż wcześniej nie mogę Mam nadzieje że są jakieś fajne nagrody, bo sam lot do Francji i tam granie jakiegoś finału mnie nie satysfakcjonuje Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 No pewnie że biorę udział.Trochę szkoda że tylko na gitarce ;( Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Nie no. Wszystko fajnie tylko czemu do I tury zarejestrowałem się tylko ja :potter: Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 To jeśłi na Xa nikt nie ma, to na PS3 już powinno się liczyć ujemnie sprzedane kopie . Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Nie no. Wszystko fajnie tylko czemu do I tury zarejestrowałem się tylko ja :potter: Jak się nie zgłosiłby nikt - wygrałbyś. A tak to zgłoszę się dla beki ja i wygram z Tobą i nici z nowego 14 calowego TV do pokoiku akademickiego. Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 To jeśłi na Xa nikt nie ma, to na PS3 już powinno się liczyć ujemnie sprzedane kopie . A gdzie w Twoim rankingu jest PS2? Bo ja właśnie na tym gram ;] Niestety ale nie sądzę żeby się uzbierało dużo ludzi. ESWC to bardzo prestiżowy turniej. Powinniśmy się cieszyć, że są u nas organizowane eliminacje i masowo się na nie zapisywać. Ale, że bida panuje i mało kogo stać na nowe GH (które na dodatek jest imo średnie) to niestety zainteresowanie jest jakie jest. Eliminacje powinny być tylko offline. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Eliminacje online ? Ale przecież w Polsce nie ma Live ! :potter: Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Opublikowano 2 maja 2010 Eliminacje online ? Ale przecież w Polsce nie ma Live ! :potter: Ale przecież ESWC nie jest sponsorowane przez Microsoft, a każdy w Polsce ciora na Live zarejestrowanym na fakeowym adresie :potter: Małe zmiany, będzie tylko jedna tura eliminacji online, reszta na miejscu więc zapraszam Keymaker, nie masz daleko . Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Ping, nie wiem gdzie znaleźć info o eliminacjach, wszystko jest dla mnie nieczytelne i w ogóle nie wiem czy jeszcze mogę się zapisać. FFUUUUUUUU- Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Opublikowano 2 maja 2010 Pewnie że możesz się zapisać. Rejestrujesz swojego gamertaga jako ID gracza na stronie, a potem dołączasz do wybranej tury. Tura I = eliminacje online, wciąż trwają zapisy, niedługo wleci news na stronę z uaktualnionymi terminami. Tura 2 = eliminacje offline. Oczywiście możesz zapisać się do obu tur, nic nie stoi na przeszkodzie. Jak są jakieś problemy to śmiało pytaj. Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Na eliminacje zapraszamy w niedzielę rano do warszawskiego klubu Lucid, gdzie zostanie wyłoniony finalista. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Dlaczego nigdzie nie słychać o tym ? Czy jeżeli nigdzie się nie zarejestrowałem, to też będę mógł wziąć udział ? Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 (edytowane) http://eswc.pl/frm-cm-list.php?b=index.php&sc=1&cm_id=10812 Raczej będziesz mógł, ale dam Ci znać (na forum albo przez Lewego) jak się upewnię. W tym drugim przypadku poproszę Cię o napisanie o tym na forum, bo jutro i pojutrze będę offline. Edytowane 3 czerwca 2010 przez Di Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Całe szczęście że będzie jeszcze finał offline. Ładnie się wnerwiłem jak przegrałem z Adaśkiem online'owy. Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Ciekawie... Pojawię się na pewno :potter: Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Zapraszamy wszystkich do klubu Lucid na 9:00 - wtedy ruszą zapisy Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Na mnie narzekają, jak Xbox Night ogłaszane jest 3 dni przed dniem imprezy, a jest to impreza lokalna. A tutaj co, ogólnopolskie mistrzostwa i 3 dni przed dowiaduję się takich cudów Spoko, postaram się być. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi