krzako 0 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 osoba od której kupiłeś konto/a puszcza je ponownie w obieg Skąd ta pewność? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 całość rozchodzi się o weryfikację mail'a - koleś ma weryfikację, Ty sobie zmieniasz hasła, a on i tak odzyskuje passy do konta. Cytuj
krzako 0 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) całość rozchodzi się o weryfikację mail'a - koleś ma weryfikację, Ty sobie zmieniasz hasła, a on i tak odzyskuje passy do konta. Pisałem z tym kolesiem już wcześniej, ponieważ to konto dostałem w zastępstwie za poprzednie z którym działo się to samo. Jak mu napisałem, że to drugie też się zwiesza, to odpowiedział, że to wina konsoli i tu już mi nie pomoże. Co radzisz? Z góry dzięki PS. powiedział również, że inne konta, które sprzedaje działają poprawnie. hasła nie musiałem zmieniać - punkty były od razu dostępne Edytowane 20 września 2011 przez krzako Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) ja nie bawię się w konta/punkty, wolę jedną grę a w pudełku (zawsze mogę ją później wymienić/sprzedać) @edit: to nie wina konsoli a zmiana regionu (chyba) - tak samo miałem z dlc - zassane na koncie UK a po migracji na PL wciąż wywalało mi błąd gdy chciałem pobrać ponownie Edytowane 20 września 2011 przez maciekww28 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 No i podobno koniec z procederem.To prawda, ze punkty znikneły bezpowrotnie ? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Poda ktoś jakieś sprawdzone sklepy z w miarę tanimi pakietami punktów M$? keye.pl już znam, coś jeszcze (oprócz allegro)? Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Poda ktoś jakieś sprawdzone sklepy z w miarę tanimi pakietami punktów M$? keye.pl już znam, coś jeszcze (oprócz allegro)? Na gram.pl widziałem ostatnio za 120 zł 4200 punktów. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 na gram.pl już pusto, na ultimie jeszcze są Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 na muve.pl są/były tanie Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 jakieś 10-14 dni temu jeszcze były na muve.pl - widocznie tylko w ofercie mieli a nie na stanie . Ale zapewne jeszcze będą mieć - i tu pytanie : te MSP po 60/120zł za 2100/4200msp były (a gdzieniegdzie jeszcze są) ze starych zapasów i teraz już będą tylko znacznie droższe ? - bo może kupię na zapas . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10839299,Microsoft_banuje_konsole_za_kupowane_konta.html?bo=1#opinions Także uważałbym. Tak samo z kombinowaniem na składki. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) niech sie lepiej za piratow wezma. Zreszta, czy o tych banach nie mowia odkad powstaly lewe konta ? Edytowane 19 grudnia 2011 przez easye Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 http://polygamia.pl/...l?bo=1#opinions Także uważałbym. Tak samo z kombinowaniem na składki. Daj spokój Poly jest tak wiarygodne jak 7 letnie dziecko w piaskownicy , to znakomity serwis plotkarsko /bzdurny . Można sobie poczytać dla poprawy humoru . Konta/punkty są od ponad 2 lat a żadnego bana jeszcze za to nie było czy sądzisz ze przez ten czas MS olewał sprawę i nagle bierze się za srogie karanie ..... Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Za same korzystanie z kont jeszcze nie ma potwierdzonych banów, ze zmienianiem Live ID już bym uważał, bo to nie pierwszy raz kiedy się o tym wspomina. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Powiedzcie bo nie rozumiem - po co zmieniać Live ID? Co to daje i kto to w ogóle robi? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Konta/punkty są od ponad 2 lat a żadnego bana jeszcze za to nie było czy sądzisz ze przez ten czas MS olewał sprawę i nagle bierze się za srogie karanie ..... O przerobionych konsolach też tak się mówiło, aż tu przyszła premiera modern warfare 2 i wielki banhammer. Sony też olewało składki i zaprzestało tego procederu. MS też może, a on lubuje się w banach Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Może Ktoś dać namiary na tanie Microsoft Points? Poznikały z allegro, a potrzebuję dość wysoki nominał. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Poszukaj na Dhgate, ale musisz uważać, bo większość obecnie dostępnych konto ma nabite punkty za pomocą skradzionych kart kredytowych. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Wolałbym konkretny namiar na sprzedawcę, np. nick z allegro. Nie mogę się skontaktować z jednym znajomym gościem, być może wyjechał na święta, stąd moja prośba. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 (edytowane) http://polygamia.pl/...l?bo=1#opinions Także uważałbym. Tak samo z kombinowaniem na składki. od dwóch lat co pół roku ten sam straszak polygami i keye.pl xD Edytowane 24 grudnia 2011 przez Daddy Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Wyszło skąd się biorą tanie msp. http://www.cdaction.pl/news-24349/xbox-live-kolejne-wlamania-jest-polski-slad.html Zróbcie z tym co chcecie, ja nawet nie zerknę na aukcje z tymi msp. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Wyszło skąd się biorą tanie msp. http://www.cdaction....olski-slad.html Zróbcie z tym co chcecie, ja nawet nie zerknę na aukcje z tymi msp. hehehe spokojnie .... nic nikomu nie udowodniono to raz , dwa to może być kolejny straszak . 3 . Jeśli to prawda to dla czego ms nie dział w tej sprawie... punkty można kupić dalej na aukcjach . 4. Jak podane jest w tym artykule koleś okradł babkę na +300$ , chodzi zapewne o goscia resseler79 koleś ma ponad 2000 tys sprzedanych aukcji z tymi msp. zakładając ze wszystko pochodzi z kradzieży i liczac lekko to 300x2000 to koleś musiał ukraść 600000 $$$$ :D co jest niedożeczne bo przy takiej kwocie zwineli by typa w kilka godzin . A takich jak on jest setki . Dla mnie to kolejna bujda i tyle. Nie kupuje bajki ze wszystko pochodzi z kradzieży popatrzcie ile to mil $$$ musiał by być skradzione ..... jak faktycznie ktoś by okradł ludzi na taką skalę to było by głośno w mediach poważnych (TV,net ,radio ) ,była by podana informacja z jakich banków zostało to skradzione /kart itp itd ... a tym czasem cisza jak makiem zasiał od ponad 2 lat .... tylko co jakiś czas ukazuje się jakiś fantastyczny artykuł skąd się biorą tanie msp. Chociaż nie powiem ten obecny (za linkowany) całkiem wiarygodny i nie zdziwię się jak zostanie potwierdzony . Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Wyszło skąd się biorą tanie msp. http://www.cdaction....olski-slad.html Zróbcie z tym co chcecie, ja nawet nie zerknę na aukcje z tymi msp. hehehe spokojnie .... nic nikomu nie udowodniono to raz , dwa to może być kolejny straszak . 3 . Jeśli to prawda to dla czego ms nie dział w tej sprawie... punkty można kupić dalej na aukcjach . 4. Jak podane jest w tym artykule koleś okradł babkę na +300$ , chodzi zapewne o goscia resseler79 koleś ma ponad 2000 tys sprzedanych aukcji z tymi msp. zakładając ze wszystko pochodzi z kradzieży i liczac lekko to 300x2000 to koleś musiał ukraść 600000 $$$$ :D co jest niedożeczne bo przy takiej kwocie zwineli by typa w kilka godzin . A takich jak on jest setki . Dla mnie to kolejna bujda i tyle. Nie kupuje bajki ze wszystko pochodzi z kradzieży popatrzcie ile to mil $$$ musiał by być skradzione ..... jak faktycznie ktoś by okradł ludzi na taką skalę to było by głośno w mediach poważnych (TV,net ,radio ) ,była by podana informacja z jakich banków zostało to skradzione /kart itp itd ... a tym czasem cisza jak makiem zasiał od ponad 2 lat .... tylko co jakiś czas ukazuje się jakiś fantastyczny artykuł skąd się biorą tanie msp. Chociaż nie powiem ten obecny (za linkowany) całkiem wiarygodny i nie zdziwię się jak zostanie potwierdzony . zwróć uwagę ile osób spamuje swoimi danymi, chociażby przy 'rzekomych generatorach msp', także myślę że to całkiem możliwe. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 zwróć uwagę ile osób spamuje swoimi danymi, chociażby przy 'rzekomych generatorach msp', także myślę że to całkiem możliwe. No i co z tego ? dane to jedno tu bardziej chodzi o domniemaną skalę owych kradzieży (sumy $$$ ) nie wmówisz mi ze to wszystko jest z kradzionych kart kredytowych . Gość reseller79 dalej sprzedaje na allegro http://allegro.pl/4000-msp-usa-microsoft-points-w-1-minute-automat-i2039712982.html a to on jest włąśnie domniemanym podejrzanym zobacz ile ma sprzedanych aukcji ponad 7 tys terazz to pomnóż x 300$ ..... kopara opada prawda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi