Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 co sie stało z kontami z MSP? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Co się miało stać? Nic się nie stało. Cytuj
Daddy 4 224 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 konkurencja na allegro, nawzajem się wyniszczają 1 Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Mial na mysli chyba to , ze nie ma ich juz na allegro- nie takich fajnych cenach. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 a czy ktoś, w niedalekiej przyszłości, mógłby załatwić mi takie konto albo i 2, po 6000msp po forumowej znajomości z niewielką marżą ? ktoś się tutaj chwalił, że można kupić takie cudo za parenaście dolców z jakiejś zagranicznej stronki ) Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 dhgate.com Sam kup Potrzebne tylko konto PayPal Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 (edytowane) Eee, już nieważne. Edytowane 2 maja 2011 przez Rokita Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Wiadomo kiedy znowu pojawią się aukcje z tanimi punktami ? Cytuj
Mani 685 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 A to nie możecie zapytać tych co sprzedają ? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Wydaje mi się że aukcje z punktami znikną na zawsze bo teraz chińczycy dają gwarancję tylko na 2 godziny, jak tu teraz zrobić zapas kont i wystawić aukcję ? jedyne co można by zrobić to mieć chinola pod ręką i kupować punkty od niego a rzadko który na to pójdzie. Tak więc co za problem do cholery zrobić konto na Pay Pal i kupować bezpośrednio z Dhgate ? czemu wszyscy chcą aby konta były sprzedawane na allegro DROŻEJ ??? kompletny bezsens Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Ja mam takie pytanie. Od kumpla dostałem hasło i login do konta na którym kupił parę gierek. Czy ja ściągnę je ponownie to normalnie będę mógł grać? Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 tylko na jednej konsoli pojdzie, jakby bylo tak jak mowisz nikt by nie musial nic kupowac, wszyscy by sobie loginy pozyczali Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Ja mam takie pytanie. Od kumpla dostałem hasło i login do konta na którym kupił parę gierek. Czy ja ściągnę je ponownie to normalnie będę mógł grać? Tak pobierasz całą zawartość przepisujesz LICENCJĘ na gry i wtedy możesz grać normalnie na jednym padzie . Kolega także będzie mógł grać w zakupiony stuff do momentu do puki nie usunie owych gier . tylko na jednej konsoli pojdzie, jakby bylo tak jak mowisz nikt by nie musial nic kupowac, wszyscy by sobie loginy pozyczali Nie pisz bredni jak nie wiesz , jedno konto idzie na 2 konsolach po transferze licencji . Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 call of duty bo na USA ma blokadę regionalną? Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Dzięki za dobrą wiadomość. Możesz jeszcze mi napisać jak się przenosi tą licencję? Mam dopiero ixa parę dni:) Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 call of duty bo na USA ma blokadę regionalną? MA Dzięki za dobrą wiadomość. Możesz jeszcze mi napisać jak się przenosi tą licencję? Mam dopiero ixa parę dni:) http://playing-daily.com/2010/10/26/transfer-licencji-xbox-live-arcade-na-nowa-konsole/ Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 call of duty bo na USA ma blokadę regionalną? MA Dzięki za dobrą wiadomość. Możesz jeszcze mi napisać jak się przenosi tą licencję? Mam dopiero ixa parę dni:) http://playing-daily.com/2010/10/26/transfer-licencji-xbox-live-arcade-na-nowa-konsole/ Dzięki, udało się i u mnie tez działa. Pozdrawiam Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 tylko na jednej konsoli pojdzie, jakby bylo tak jak mowisz nikt by nie musial nic kupowac, wszyscy by sobie loginy pozyczali Nie pisz bredni jak nie wiesz , jedno konto idzie na 2 konsolach po transferze licencji . Z tego co mi wiadomo to po roku da się nawet na trzecią konsolę przenieść Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Jedno co mnie dziwi to to, że na żądanie nie wychodzą żadne gry piłkarskie. Żyjemy w takim kraju, gdzie gała to jeden z najpopularniejszych sportów a mimo to na live nie ma żadnej starszej fify ani pesa. Kiedys była Fifa 09 i na szczescie zdazylem kupic Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 Patrzcie co na allegro znalazłem szukając MS points KLIK KLAK no i teraz moje pytanie czy ktoś kupił to info czy warto ? na Dhgate punktów brakuje a na allegro... mogiła Cytuj
Daddy 4 224 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 no koles pewnie sprzedaje właśnie info o dhgate i płatności PayPal, ma racje bo na allegro przebitka 3x drożej sprzedają Cytuj
canuks 63 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Patrzcie co na allegro znalazłem szukając MS points KLIK KLAK no i teraz moje pytanie czy ktoś kupił to info czy warto ? na Dhgate punktów brakuje a na allegro... mogiła To zwykłą ściema , tec cudowne informacje to info o dhgate i sposobie robienia tam zakupów .Zwykłe naciąganie ludzi i tyle Cytuj
Maniaczek 5 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Cześć! Kupował ktoś z Was w ostatnim czasie owe konta? Pytam, bo ostatnio dotarła do mnie informacja, że w nowych kontach wymagana jest przed zakupem zmiana Windows Live ID (inaczej wyskakuje błąd), a to u jednego gościa doprowadziło do BANA na konsolę!! Wiadomo coś Wam o tych BANanach? Nigdzie poza pewnym polskim forum nie znalazłem żadnej informacji o BANie dla konsoli za operowanie takim kontem. Kiedy ostatnio nabyliście takie konto? Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Kont takowych nie kupowałem, ale kiedyś przynajmniej było tak, że BANA można było dostać tylko za piracenie gier, a nie za podejrzane konta (w takowych przypadkach bardziej zerowali GS niż banowali konsolę), ale mówię, mogę się mylić Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Na allegro sprzedawcy nic nie pisza o zmianie Windows Live ID... W ogole pierwsze slysze, przeciez z reguly do wydania punktow nie powinno sie nic zmieniac, nawet hasla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi