Skocz do zawartości

Strasznie tanie MS Points - skąd?

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że aukcje z punktami znikną na zawsze bo teraz chińczycy dają gwarancję tylko na 2 godziny, jak tu teraz zrobić zapas kont i wystawić aukcję ? jedyne co można by zrobić to mieć chinola pod ręką i kupować punkty od niego a rzadko który na to pójdzie.

Tak więc co za problem do cholery zrobić konto na Pay Pal i kupować bezpośrednio z Dhgate ? czemu wszyscy chcą aby konta były sprzedawane na allegro DROŻEJ ??? kompletny bezsens blink.gifpinch.gif

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. Od kumpla dostałem hasło i login do konta na którym kupił parę gierek. Czy ja ściągnę je ponownie to normalnie będę mógł grać?

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. Od kumpla dostałem hasło i login do konta na którym kupił parę gierek. Czy ja ściągnę je ponownie to normalnie będę mógł grać?

Tak pobierasz całą zawartość przepisujesz LICENCJĘ na gry i wtedy możesz grać normalnie na jednym padzie . Kolega także będzie mógł grać w zakupiony stuff do momentu do puki nie usunie owych gier .

tylko na jednej konsoli pojdzie, jakby bylo tak jak mowisz nikt by nie musial nic kupowac, wszyscy by sobie loginy pozyczali ;)

Nie pisz bredni jak nie wiesz , jedno konto idzie na 2 konsolach po transferze licencji .

Opublikowano

tylko na jednej konsoli pojdzie, jakby bylo tak jak mowisz nikt by nie musial nic kupowac, wszyscy by sobie loginy pozyczali ;)

Nie pisz bredni jak nie wiesz , jedno konto idzie na 2 konsolach po transferze licencji .

Z tego co mi wiadomo to po roku da się nawet na trzecią konsolę przenieść sorcerer.gif

Opublikowano

Jedno co mnie dziwi to to, że na żądanie nie wychodzą żadne gry piłkarskie. Żyjemy w takim kraju, gdzie gała to jeden z najpopularniejszych sportów a mimo to na live nie ma żadnej starszej fify ani pesa.

Kiedys była Fifa 09 i na szczescie zdazylem kupic :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Patrzcie co na allegro znalazłem szukając MS points KLIK KLAK no i teraz moje pytanie czy ktoś kupił to info czy warto ? na Dhgate punktów brakuje a na allegro... mogiła thumbsup.gif

To zwykłą ściema , tec cudowne informacje to info o dhgate i sposobie robienia tam zakupów .Zwykłe naciąganie ludzi i tyle

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Cześć!

Kupował ktoś z Was w ostatnim czasie owe konta?

Pytam, bo ostatnio dotarła do mnie informacja, że w nowych kontach wymagana jest przed zakupem zmiana Windows Live ID (inaczej wyskakuje błąd), a to u jednego gościa doprowadziło do BANA na konsolę!!

Wiadomo coś Wam o tych BANanach? Nigdzie poza pewnym polskim forum nie znalazłem żadnej informacji o BANie dla konsoli za operowanie takim kontem.

Kiedy ostatnio nabyliście takie konto?

Opublikowano

Kont takowych nie kupowałem, ale kiedyś przynajmniej było tak, że BANA można było dostać tylko za piracenie gier, a nie za podejrzane konta (w takowych przypadkach bardziej zerowali GS niż banowali konsolę), ale mówię, mogę się mylić