Opublikowano 20 września 201113 l osoba od której kupiłeś konto/a puszcza je ponownie w obieg Skąd ta pewność?
Opublikowano 20 września 201113 l całość rozchodzi się o weryfikację mail'a - koleś ma weryfikację, Ty sobie zmieniasz hasła, a on i tak odzyskuje passy do konta.
Opublikowano 20 września 201113 l całość rozchodzi się o weryfikację mail'a - koleś ma weryfikację, Ty sobie zmieniasz hasła, a on i tak odzyskuje passy do konta. Pisałem z tym kolesiem już wcześniej, ponieważ to konto dostałem w zastępstwie za poprzednie z którym działo się to samo. Jak mu napisałem, że to drugie też się zwiesza, to odpowiedział, że to wina konsoli i tu już mi nie pomoże. Co radzisz? Z góry dzięki PS. powiedział również, że inne konta, które sprzedaje działają poprawnie. hasła nie musiałem zmieniać - punkty były od razu dostępne Edytowane 20 września 201113 l przez krzako
Opublikowano 20 września 201113 l ja nie bawię się w konta/punkty, wolę jedną grę a w pudełku (zawsze mogę ją później wymienić/sprzedać) @edit: to nie wina konsoli a zmiana regionu (chyba) - tak samo miałem z dlc - zassane na koncie UK a po migracji na PL wciąż wywalało mi błąd gdy chciałem pobrać ponownie Edytowane 20 września 201113 l przez maciekww28
Opublikowano 2 listopada 201113 l No i podobno koniec z procederem.To prawda, ze punkty znikneły bezpowrotnie ?
Opublikowano 2 listopada 201113 l Poda ktoś jakieś sprawdzone sklepy z w miarę tanimi pakietami punktów M$? keye.pl już znam, coś jeszcze (oprócz allegro)?
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Poda ktoś jakieś sprawdzone sklepy z w miarę tanimi pakietami punktów M$? keye.pl już znam, coś jeszcze (oprócz allegro)? Na gram.pl widziałem ostatnio za 120 zł 4200 punktów.
Opublikowano 16 grudnia 201113 l jakieś 10-14 dni temu jeszcze były na muve.pl - widocznie tylko w ofercie mieli a nie na stanie . Ale zapewne jeszcze będą mieć - i tu pytanie : te MSP po 60/120zł za 2100/4200msp były (a gdzieniegdzie jeszcze są) ze starych zapasów i teraz już będą tylko znacznie droższe ? - bo może kupię na zapas .
Opublikowano 19 grudnia 201113 l http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10839299,Microsoft_banuje_konsole_za_kupowane_konta.html?bo=1#opinions Także uważałbym. Tak samo z kombinowaniem na składki.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l niech sie lepiej za piratow wezma. Zreszta, czy o tych banach nie mowia odkad powstaly lewe konta ? Edytowane 19 grudnia 201113 l przez easye
Opublikowano 19 grudnia 201113 l http://polygamia.pl/...l?bo=1#opinions Także uważałbym. Tak samo z kombinowaniem na składki. Daj spokój Poly jest tak wiarygodne jak 7 letnie dziecko w piaskownicy , to znakomity serwis plotkarsko /bzdurny . Można sobie poczytać dla poprawy humoru . Konta/punkty są od ponad 2 lat a żadnego bana jeszcze za to nie było czy sądzisz ze przez ten czas MS olewał sprawę i nagle bierze się za srogie karanie .....
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Za same korzystanie z kont jeszcze nie ma potwierdzonych banów, ze zmienianiem Live ID już bym uważał, bo to nie pierwszy raz kiedy się o tym wspomina.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Powiedzcie bo nie rozumiem - po co zmieniać Live ID? Co to daje i kto to w ogóle robi?
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Konta/punkty są od ponad 2 lat a żadnego bana jeszcze za to nie było czy sądzisz ze przez ten czas MS olewał sprawę i nagle bierze się za srogie karanie ..... O przerobionych konsolach też tak się mówiło, aż tu przyszła premiera modern warfare 2 i wielki banhammer. Sony też olewało składki i zaprzestało tego procederu. MS też może, a on lubuje się w banach
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Może Ktoś dać namiary na tanie Microsoft Points? Poznikały z allegro, a potrzebuję dość wysoki nominał.
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Poszukaj na Dhgate, ale musisz uważać, bo większość obecnie dostępnych konto ma nabite punkty za pomocą skradzionych kart kredytowych.
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Wolałbym konkretny namiar na sprzedawcę, np. nick z allegro. Nie mogę się skontaktować z jednym znajomym gościem, być może wyjechał na święta, stąd moja prośba.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l http://polygamia.pl/...l?bo=1#opinions Także uważałbym. Tak samo z kombinowaniem na składki. od dwóch lat co pół roku ten sam straszak polygami i keye.pl xD Edytowane 24 grudnia 201113 l przez Daddy
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Wyszło skąd się biorą tanie msp. http://www.cdaction.pl/news-24349/xbox-live-kolejne-wlamania-jest-polski-slad.html Zróbcie z tym co chcecie, ja nawet nie zerknę na aukcje z tymi msp.
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Wyszło skąd się biorą tanie msp. http://www.cdaction....olski-slad.html Zróbcie z tym co chcecie, ja nawet nie zerknę na aukcje z tymi msp. hehehe spokojnie .... nic nikomu nie udowodniono to raz , dwa to może być kolejny straszak . 3 . Jeśli to prawda to dla czego ms nie dział w tej sprawie... punkty można kupić dalej na aukcjach . 4. Jak podane jest w tym artykule koleś okradł babkę na +300$ , chodzi zapewne o goscia resseler79 koleś ma ponad 2000 tys sprzedanych aukcji z tymi msp. zakładając ze wszystko pochodzi z kradzieży i liczac lekko to 300x2000 to koleś musiał ukraść 600000 $$$$ :D co jest niedożeczne bo przy takiej kwocie zwineli by typa w kilka godzin . A takich jak on jest setki . Dla mnie to kolejna bujda i tyle. Nie kupuje bajki ze wszystko pochodzi z kradzieży popatrzcie ile to mil $$$ musiał by być skradzione ..... jak faktycznie ktoś by okradł ludzi na taką skalę to było by głośno w mediach poważnych (TV,net ,radio ) ,była by podana informacja z jakich banków zostało to skradzione /kart itp itd ... a tym czasem cisza jak makiem zasiał od ponad 2 lat .... tylko co jakiś czas ukazuje się jakiś fantastyczny artykuł skąd się biorą tanie msp. Chociaż nie powiem ten obecny (za linkowany) całkiem wiarygodny i nie zdziwię się jak zostanie potwierdzony .
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Wyszło skąd się biorą tanie msp. http://www.cdaction....olski-slad.html Zróbcie z tym co chcecie, ja nawet nie zerknę na aukcje z tymi msp. hehehe spokojnie .... nic nikomu nie udowodniono to raz , dwa to może być kolejny straszak . 3 . Jeśli to prawda to dla czego ms nie dział w tej sprawie... punkty można kupić dalej na aukcjach . 4. Jak podane jest w tym artykule koleś okradł babkę na +300$ , chodzi zapewne o goscia resseler79 koleś ma ponad 2000 tys sprzedanych aukcji z tymi msp. zakładając ze wszystko pochodzi z kradzieży i liczac lekko to 300x2000 to koleś musiał ukraść 600000 $$$$ :D co jest niedożeczne bo przy takiej kwocie zwineli by typa w kilka godzin . A takich jak on jest setki . Dla mnie to kolejna bujda i tyle. Nie kupuje bajki ze wszystko pochodzi z kradzieży popatrzcie ile to mil $$$ musiał by być skradzione ..... jak faktycznie ktoś by okradł ludzi na taką skalę to było by głośno w mediach poważnych (TV,net ,radio ) ,była by podana informacja z jakich banków zostało to skradzione /kart itp itd ... a tym czasem cisza jak makiem zasiał od ponad 2 lat .... tylko co jakiś czas ukazuje się jakiś fantastyczny artykuł skąd się biorą tanie msp. Chociaż nie powiem ten obecny (za linkowany) całkiem wiarygodny i nie zdziwię się jak zostanie potwierdzony . zwróć uwagę ile osób spamuje swoimi danymi, chociażby przy 'rzekomych generatorach msp', także myślę że to całkiem możliwe.
Opublikowano 7 stycznia 201213 l zwróć uwagę ile osób spamuje swoimi danymi, chociażby przy 'rzekomych generatorach msp', także myślę że to całkiem możliwe. No i co z tego ? dane to jedno tu bardziej chodzi o domniemaną skalę owych kradzieży (sumy $$$ ) nie wmówisz mi ze to wszystko jest z kradzionych kart kredytowych . Gość reseller79 dalej sprzedaje na allegro http://allegro.pl/4000-msp-usa-microsoft-points-w-1-minute-automat-i2039712982.html a to on jest włąśnie domniemanym podejrzanym zobacz ile ma sprzedanych aukcji ponad 7 tys terazz to pomnóż x 300$ ..... kopara opada prawda