Skocz do zawartości

Strasznie tanie MS Points - skąd?

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a chyba np. na mapy do coda mozna sie podzielic tym kontem w kilka osob co? np. za 4000 MSP to 3 osoby by zakupiły mapy po 1200 i jeszce by zostalo 400 MSP :) ? wtedy za mapy wychodzi sluszna cena 13 zl, a mapy bylyby na wszystkich kontach kazdego usera?

Opublikowano

To znaczy da się tak zrobic, ale tylko dwie osoby mogly by grac jednoczesnie w te mapy. Jedna osoba, ktora sciągnie pierwsza dodatek na dysk, moze grac w ten dodatek na kazdym koncie na swojej konsoli, ale druga osoba, zeby grac w ten dodatek, musi byc zalogowana jednym padem na to konto, z ktorego DLC bylo pobierane. Tak samo trzecia, czyli druga osoba z trzecią nie mogą grac w tym samym czasie w te mapy. Nie bardzo przejrzyście to wytlumaczyłem, ale mialem dobre zamiary ;):P

Opublikowano

Do tego raczej trzeba VPN, bo samo konto na USA nie wystarczy.

No wiem, planuje ominąć blokadę by kupić mapki do Gearsów.

Więc:

Gdybym miał już wszystko ustawione, by kupować rzeczy spoza blokady regionalnej, to czy będzie mi to działać.

Są jakieś inne komplikacje? wie coś ktoś?

• 2 miesiące temu...
Gość Albert Wesker
Opublikowano

Kupiłem 10000 takich punktów, póki co wszystko działa

Gość donsterydo
Opublikowano

Kuszące te punkty, ale leję na MSP za kradzioną kasę.

Gość donsterydo
Opublikowano

Albert Wesker: Dzieckiem chyba nie jesteś by wierzyć, że MSP 4x/5x tańsze sprzedawane poprzez konta Live to jakaś promocja Microsoftu :)

Gość Albert Wesker
Opublikowano

Nie. Ale niewiadome pochodzenie musi równac się kradzież?

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Jak nie za skradzioną kasę to uzyskane poprzez jakiś hack systemowy. Na jedno wychodzi. W pierwszym przypadku traci jakiś szary bolek, którego obrobiono w drugim Microsoft i developer.

Edytowane przez donsterydo
Gość donsterydo
Opublikowano

ksztyrix: Najprawdopodobniej nie ruchasz Microsoftu tylko jakiegoś Smitha, któremu obrobiono konto.