Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

miki77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się, że przydałaby się jakaś lista posiadaczy X360 grających w multi BFBC2. Podajemy swój gamertag i godziny w jakich najczęściej gramy.

1. miki77PL (18-21)

2. orionPL (21-23/2:00)

3. TeBe PL (różnie)

4. Pl Dudek Pl (18-22)

5. januszxp (19-23)

6. LUDY1559 (różnie).

7. Goldi Ownz U (różnie)

Edytowane przez miki77
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

IXI BoGuS IXI

( I = duże i )

Witam, ja również chętnie z wami pogram bo te hamburgery już mnie przytłaczają :sick::down: , także jeśli organizujecie jakieś granie to zapraszać!

Jeśli chodzi o godziny to różnie, piszcie ewentualnie na gg 6337721 8)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dopiero zaczynam przygode z BC2 ale też chętnie gamer tag: adrian180883 

jestem róznie ale przeważnie w eekendy :)

Edytowane przez cycu83
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie jakaś kupa, bo:

a)statystyki aktualizują mi się z minutę

b)raz mam odblokowane bronie i dodatki, które zdobyłem, a raz nie.

I to akurat jak wróciłem do BFa po małej przerwie...

Opublikowano (edytowane)

Szukam kogoś do pogrania w Gorączkę, niestety zespół się rozsypał i nie ma z kim grać. Jedyne wymaganie, to nie rzucanie kur(pipi)** z częstotliwością 1000/minuta, po prostu mam już dość grania z takimi ludźmi ;)

Edytowane przez zloto
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Szukam ludzi do grania bo wszyscy znajomi łupią na hardcorze (w odróżnieniu ode mnie wyrodnego)a nie ma nawet do kogo gęby otworzyć.

Gorączka głównie ale i podbojem nie pogradzę. Ważne - NIE hardcore

Gra ktoś?

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Możesz wysłać zaproszenie, ja gram nie na HC, ale głównie podbój (mało co gorączkę). Przez najbliższy tydzień raczej też nie pogram na konsoli, więc uzbroi się w cierpliwość jak chcesz ze mną pograć :) mam teraz kilka ważnych spraw do załatwienia.

Edytowane przez MierzejX
Opublikowano (edytowane)
gram głównie dla zabawy
Żartujesz chyba. Przecież ta gra to samo życie. Zwłaszcza na hardkorze. Jak to mawiają gracze HC - "ten tryb odzwierciedla realizm wojny". Bo na wojnie nie masz mapy; jak ktoś strzeli Cię ze snajperki w nogę to giniesz; bo w rzeczywistości nie masz celownika, a ilość naboi w magazynku określasz orientacyjnie. To jest najbardziej skilowy tryb, bo nazywa się hardkor - fuck yeah!

;)

A tak na serio - jak ktoś nie gra dla zabawy, to jest co najmniej dziwny skoro traktuje bardzo poważnie coś co z założenia ma być zabawą :D

Edytowane przez MierzejX
Opublikowano (edytowane)

Względny realizm, bo nie ma nastawów celownika na dalsze odległości, każdy żołnierz ma pod karabinem granatnik, nie da się położyć, przestawić trybu prowadzenia ognia w karabinie, kolesie latają w wściekle czerwonych beretach(najnowsze odkrycie w dziedzinie kamuflażu) itp. "drobnostkach". Jak ktoś chce zobaczyć prawdziwy żołnierski zawód proponuję zagrać w AA.

Co nie zmienia faktu że BC2 to świetna gra.

Edytowane przez ksztyrix