Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Wydaje mi się, że przydałaby się jakaś lista posiadaczy X360 grających w multi BFBC2. Podajemy swój gamertag i godziny w jakich najczęściej gramy. 1. miki77PL (18-21) 2. orionPL (21-23/2:00) 3. TeBe PL (różnie) 4. Pl Dudek Pl (18-22) 5. januszxp (19-23) 6. LUDY1559 (różnie). 7. Goldi Ownz U (różnie) Edytowane 24 maja 201014 l przez miki77
Opublikowano 24 maja 201014 l Goldi Ownz U gram ostatnio dosc duzo, ale od tygodnia dopiero, dajcie znac czy sa w to jakies klany jak w BF2 swego czasu, bo mysle zeby cos na powazniej pograc
Opublikowano 12 czerwca 201014 l IXI BoGuS IXI ( I = duże i ) Witam, ja również chętnie z wami pogram bo te hamburgery już mnie przytłaczają , także jeśli organizujecie jakieś granie to zapraszać! Jeśli chodzi o godziny to różnie, piszcie ewentualnie na gg 6337721 8)
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Angar07 Najczęściej gram od 21 do 1 w nocy i od 10 rano do 12-13. Byłby miło jeśli ktoś chciałby się ustawić na wykonanie jakiś achievementów typu 5 zabić nożem.
Opublikowano 23 czerwca 201014 l Dopiero zaczynam przygode z BC2 ale też chętnie gamer tag: adrian180883 jestem róznie ale przeważnie w eekendy Edytowane 23 czerwca 201014 l przez cycu83
Opublikowano 12 lipca 201014 l No właśnie jakaś kupa, bo: a)statystyki aktualizują mi się z minutę b)raz mam odblokowane bronie i dodatki, które zdobyłem, a raz nie. I to akurat jak wróciłem do BFa po małej przerwie...
Opublikowano 12 lipca 201014 l Nie no już tak było, że nie widziało statystyk, ale zwykle wszystko wracało do normy po paru godzinach.
Opublikowano 12 lipca 201014 l mniejsza ze statsami, drugi raz wszystkiego odblokowywać nie będę miał ochoty
Opublikowano 16 lipca 201014 l Szukam kogoś do pogrania w Gorączkę, niestety zespół się rozsypał i nie ma z kim grać. Jedyne wymaganie, to nie rzucanie kur(pipi)** z częstotliwością 1000/minuta, po prostu mam już dość grania z takimi ludźmi Edytowane 16 lipca 201014 l przez zloto
Opublikowano 27 lipca 201014 l W końcu mam HS i teraz moge sie komunikować z kompanami. Także jakby ktoś potrzebował kompana do gry lub pomoc w jakimś acziku to wysyłać invite na Pl Dudek Pl . Grałem gorączke ale teraz trenuje częściej podbój
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Witam Chętnie pogram z osobami znającymi się na rzeczy. GT - Nightmeare PL Godziny - różnie, głównie w godzinach wieczornych.
Opublikowano 13 września 201014 l Witam Szukam ludzi do grania bo wszyscy znajomi łupią na hardcorze (w odróżnieniu ode mnie wyrodnego)a nie ma nawet do kogo gęby otworzyć. Gorączka głównie ale i podbojem nie pogradzę. Ważne - NIE hardcore Gra ktoś? Pozdrawiam
Opublikowano 14 września 201014 l Możesz wysłać zaproszenie, ja gram nie na HC, ale głównie podbój (mało co gorączkę). Przez najbliższy tydzień raczej też nie pogram na konsoli, więc uzbroi się w cierpliwość jak chcesz ze mną pograć mam teraz kilka ważnych spraw do załatwienia. Edytowane 14 września 201014 l przez MierzejX
Opublikowano 14 września 201014 l Mi możesz też podesłać , gram głównie dla zabawy wieczorami bardzo często
Opublikowano 14 września 201014 l gram głównie dla zabawy Żartujesz chyba. Przecież ta gra to samo życie. Zwłaszcza na hardkorze. Jak to mawiają gracze HC - "ten tryb odzwierciedla realizm wojny". Bo na wojnie nie masz mapy; jak ktoś strzeli Cię ze snajperki w nogę to giniesz; bo w rzeczywistości nie masz celownika, a ilość naboi w magazynku określasz orientacyjnie. To jest najbardziej skilowy tryb, bo nazywa się hardkor - fuck yeah! A tak na serio - jak ktoś nie gra dla zabawy, to jest co najmniej dziwny skoro traktuje bardzo poważnie coś co z założenia ma być zabawą Edytowane 14 września 201014 l przez MierzejX
Opublikowano 14 września 201014 l Względny realizm, bo nie ma nastawów celownika na dalsze odległości, każdy żołnierz ma pod karabinem granatnik, nie da się położyć, przestawić trybu prowadzenia ognia w karabinie, kolesie latają w wściekle czerwonych beretach(najnowsze odkrycie w dziedzinie kamuflażu) itp. "drobnostkach". Jak ktoś chce zobaczyć prawdziwy żołnierski zawód proponuję zagrać w AA. Co nie zmienia faktu że BC2 to świetna gra. Edytowane 14 września 201014 l przez ksztyrix