Opublikowano 14 września 201014 l Zdanie podzielam i o ile w MW grałem tylko hardcore (MW2 to dla mnie totalna porażka i rozczarowanie w całej mojej dłuuuugiej growej "karierze") to tu IMO tylko core. Snajper może spotować, medyk wie gdzie biec z defiblyratorem a szturman atakować bez obaw, że jakiś kamper zdejmie go z połowy mapy pompką. Pozdrawiam
Opublikowano 14 listopada 201014 l Jak ktoś szuka graczy to polecam LivePlay , może by jakiś forumowy turniej zorganizować.. jak myślicie panowie ?
Opublikowano 15 listopada 201014 l Ja bym z chęcią stworzył!!! chciałem też zebrać drużynę i grac w turniejach!!!
Opublikowano 24 listopada 201014 l Może skrzykniemy się i stworzymy e- drużynę ? i kto ma czas na BF?
Opublikowano 24 listopada 201014 l Dobry pomysł, ale w moim przypadku hardkor odpada. Gram tylko na normalu.
Opublikowano 3 grudnia 201014 l Witam panowie zamierzamy rozkrecic lige Battlefield.bc2 narazie zbieramy chetnych raczej 4 osobowe druzyny.zapisy na stronie http://ligaonlinef1.pl/phpBB/index.php niebawem pojawiac sie bedzie wiecej szczegolow co do trybow i zasad rozgrywki .Zapraszam do zapisow wszelkie sugestie pomysly i pomoc mile widziana
Opublikowano 11 grudnia 201014 l witam , jako, ze kupilem x`a to i na bc2 planuje sie na iksa przesiasc.... duzo ludzi gra? bo na ps3 czasami wieje pustkami na serwerach...
Opublikowano 12 grudnia 201014 l hej,dziki za odp ... a jak to wyglada na HC mode ? ... duzo osob bo wlasnie na ps3 bida z nędzą ... ;] pozdr.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Na HC nie gram, ale na pewno jest biedniej jeśli chodzi o graczy, choć pewnie tragedii nie ma.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l aaaajjt,racja ... zle czasem u mnie z rozkminą podstawowych zdań, ahh, przepracowanie. pozdrawiam ;]
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Witam nadal trwaja zapisy do ligi BBC2 graamy 4vs4.Wiecej szczegolow na : http://www.ligaonlinef1.pl/phpBB/ Zapraszamy
Opublikowano 5 stycznia 201114 l Szukam osób z taktycznym podejściem do tej gry. Jeżeli ktoś chce poważniej pograć to proszę pisać. GT: kaziustein
Opublikowano 3 marca 201114 l Szukam 1-2 osób do niepoważnego grania i luźnej rozmowy. Gram tylko i wyłącznie gdy jest z kim grać. PS.Nie gram z piszczącymi dzieciakami. Edytowane 6 marca 201114 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 16 marca 201114 l Zapraszamy do klanu BBC2. www.wladcypolabitwy.pl Nadal szukamy chętnych do gry.Tworzymy zgraną ekipkę ludzi i gramy dosyć regularnie.Mamy nową stronke. Edytowane 16 maja 201113 l przez Rufus
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l witam, szukam ludzi do grania, niedawno zacząłem, ściągnąłem Vietnam ale nie wiem jak go uruchomić, cisnę Snajperem, zapraszam GT: SIR PATRYK
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Pobrałeś tylko aktualizację ? czy wykupiłeś dostęp do Vietnam za 1200msp. ?
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Patch daje całą zawartość do Vietnam'a ale aby dostać dostęp do dlc musisz kupić Vietnam to : http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/BFBC2-Vietnam/f639e5f1-9d3d-4534-9cb0-c6809c46f941?cid=search
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Szukam ludzi do pogrania w battlefielda, call of duty i halo. GamerTag: SIIK BOZZ