xzdunx 7 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 (edytowane) Dopiero niedawno się zarejestrowałem chodz forum przeglądam od wielu lat, nachodzi mnie pytanie dlaczego nie ma nintendocore!! toś to idealny gatunek dla fanów hardcore/post hardcore oraz konsol. Dla mnie najlepszymi przedstawicielami są enter shikari , im error, 100deadrabbits, sky eats airplane oto linki do wideoklipów/kawałków sky eats airplane świetna nuta enter shikari: "sorry your not a winner" chodz bez teledysku, dla mnie ich najlepszy kawałek 100deadrabbits coś dla twardzieli którzy lubią Mariana:) Co myślicie o tym gatunku??:) Edytowane 24 kwietnia 2010 przez xzdunx Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Za mało Nintendo w tym Nintendocore. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2010 Trzeba wziąć pod uwagę że ja jestem fanem bardziej hardcore'u niż nintendo ale istnieją kapele które grają pod nintendo- dla mnie nie da się tego słuchać... Przykład http://www.youtube.com/watch?v=8ajOAbnaXH0 niby też nintendocore ale w zupełnie innym klimacie... Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Dlaczego wrzucasz tu dicho ? TO TY JESTEŚ TYM GOŚCIEM OD DISCO POLO ? :potter: Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2010 hmmm po prostu napisałem jak ktoś woli więcej nintendo niż hardcore, pisałem również że dla mnie nie da się tego słuchać;P a prawdziwy nintendocore to ten z pierwszego postu.... Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 to jest nintendocore a nie jakies pedalskie wynalazki Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Opublikowano 26 kwietnia 2010 xzdunx, te twoje kawałki mocno przeciętne...za to masz plusa za avatar z Cleesem. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Opublikowano 26 kwietnia 2010 (edytowane) xzdunx <btw skad ten nick?> obczaj sobie Sienna Skies jak lubisz elektro-dicho z hardcorem jak enter shikari http://www.youtube.com/watch?v=hy1jXB6YAH4&feature=related Edytowane 26 kwietnia 2010 przez zduniacz Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 xzdunx <btw skad ten nick?> Mamy nick "xzdunx". Zakładając, że litery "x" służą za coś w rodzaju nawiasów (pojawiają sie na początku i na końcu nicka), to wywalając je otrzymujemy "zdun". ...że ty się nie połapałeś..? To twój fan. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 co wy nie wiecie, że te iksy to fani xboxa se wrzucają. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2010 (edytowane) x raczej jako straight edge:) a nie nawiasy(ps. jestem fanem sony:P)a sam zdun od nazwiska(Zduńczyk) od 3 roku życia tak przypadło, czyli od 25 lat tak mnie nazywają ps. Siara: dla mnie przeciętne są kapele metallico podobne nie wspominając o porażkach: każdym sropie, popie tekno oraz hivhopie:P;P a sienna skies dość wyborny, jeśli uważacie że kawałki które zalinkowałem są "takie se", musicie wziąć pod uwagę że ja przede wszystkim jestem fanem gatunku muzycznego : hardcore. Edytowane 27 kwietnia 2010 przez xzdunx Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 The X on your hand will never be there in youuur heeeeaaart Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2010 (edytowane) "I'm a person just like you But I've got better things to do Than sit around and fuck my head Hang out with the living dead Snort white shit up my nose Pass out at the shows I don't even think about speed That's something I just don't need I'VE GOT STRAIGHT EDGE I'm a person just like you But I've got better things to do Than sit around and smoke dope 'Cause I know I can cope Laugh at the thought of eating ludes Laugh at the thought of sniffing glue Always gonna keep in touch Never want to use a crutch I'VE GOT STRAIGHT EDGE" XXX Tylko wege nie kumam... po co w tym wszystkim.... Polska przesadza:P ze schaba nie zrezygnuje:, zgadzam się na 3x po co na siłę dodawać czwarty:P Edytowane 27 kwietnia 2010 przez xzdunx Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2010 mariancore pełną gębą czego to ludzie nie wymyślą Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 znam dwoch bylych sxe, teraz pija wiecej niz ja Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2010 (edytowane) muzyka jest najważniejsza:) Edytowane 20 maja 2010 przez xzdunx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi