QMC? 0 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Witam, Kupiłem Rock Banda 2-ke i nie mogę połączyć się ze sklepem żeby kupić dodatkowe utowry. Wyskakuje na przemian informacja o błędzie z powodu Parental Locka (mimo, że jest wyłączony) albo po prostu "unable to connect to the store" Kiedy próbowałem kupić utwory prosto z PSS ale katlog z Rock Bandem jest pusty. Przy logowaniu się na Amerykański PSS - pojawiają się piosenki ale nie mogę ich kupić bo mam polską kartę a tem wyskakuje z automatu wypełnienie informacji o adresie posiadacza karty kredytowej a tam country USA, a pozatym podobno piosenki ściągnięte z US nie działają na Regionie 2gim. Serdecznie proszę o pomoc... Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Sprawa jest prosta też to przerabiałem jak masz region 2, a z tego co napisałeś to masz. To jedynne co możesz zrobić to utworzyć konto na UK PSN bo tylko tam są piosenki do RB w wersji pal( i z tego konta tylko możesz wejść na musicstore, lecz szybkość łącza w tedy jest do bani:P) ps. Jakbyś chciał kupić piosenki na UK psn i oczywiście dorwał byś zdrapkę lub miał kredytówke która działa na UK to daj znać Cytuj
QMC? 0 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2010 wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. poszukam na allegro jakiś zdrapek UK, na pewno coś sie znajdzie... Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi