Gość donsterydo Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Tylko pod warunkiem, że będzie to szło w parze ze zdjęciem blokad regionalnych, wszak Polska nie jest niemieckim landem Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 żebyście się nie rozczarowali jak nie będzie XBL PL bo równie dobrze może chodzić o natala i nowe funkcje konsoli. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 donsterydo - ludzie piszą, że chcą Live!. Będą go mieć, ja w to wierzę. Ale fakt jest taki, że ja chociażby nie będę z niego korzystał, bo z prostych przyczyn nie będą mógł ściągać interesujących mnie materiałów. Przykład ? DLC do Rock Band, który nie został u nas oficjalnie wydany, chociaż tu akurat możemy mieć do tego dostęp, bo w końcu jesteśmy w UE, w czym upatruję jakąś szansę dla nas. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Po co komu ten Polski live? niech zdejmą blokadę regionalną i po kłopocie. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 kody na bonusy w pudełku z grami, brak blokad reg., może filmy 1080p z napisami lub lektorem, rożne promocje i akcje z live pl. Kupowanie classic czy gier na życzenia w PLN. Największa bzdura to bl.reg. gdzie my jesteśmy przypisywani do Niemiec i nie możemy ściągnąć mapek do gow2 czy mw2...powinna być prosta zasada - konto założone dla Niemiec nie ma dostępu do tego, zaś konto na UK/US ma, a nie że po IP lecą. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 (edytowane) i właśnie o to się najbardziej rozbija. niech przestaną blokować content i okradać pudełka ze zdrapek czy innych bonusów do wykorzystania poprzez live. no i dochodzi oczywiście support techniczny samej usługi. masz problem to dzwonisz i pomagają. obecnie jak masz problem... to masz problem. teraz na temat gier czyli na co liczę, co chce zobaczyć, najlepiej w akcji: - Crackdown 2 - Mafia 2 - Fable 3 - TDU 2 - PGR 5 - nowy NFS - fanty od Codemasters czyli F1 / Grid 2 / Dirt 3 - fanty od R* czyli nowe GTA / Midnight Club / Bully i w sumie tyle na obecną chwilę Edytowane 28 kwietnia 2010 przez Colin84 Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Dlaczego chcesz żeby Niemcy nie mogli ściągać mapek? BTW to DLC dla MW2 też jest dla Niemców zbyt brutalne i gwałci ich psychikę niczym nazistowskie zombie? Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) i właśnie o to się najbardziej rozbija. niech przestaną blokować content i okradać pudełka ze zdrapek czy innych bonusów do wykorzystania poprzez live. no i dochodzi oczywiście support techniczny samej usługi. masz problem to dzwonisz i pomagają. obecnie jak masz problem... to masz problem. teraz na temat gier czyli na co liczę, co chce zobaczyć, najlepiej w akcji: - Crackdown 2 - Mafia 2 - Fable 3 - TDU 2 - PGR 5 - nowy NFS - fanty od Codemasters czyli F1 / Grid 2 / Dirt 3 - fanty od R* czyli nowe GTA / Midnight Club / Bully i w sumie tyle na obecną chwilę to się nazywa fan racerów Crackdown2 wychodzi w czerwcu i w necie masz pełno filmików c2 w akcji. Nowy NFS od Criterion pewnie będzie masakrą wizualną. a tutaj info o Shenmue dla XBLA http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5898 Obstawiam że o tym będzie na E3 i zapowiedzą oficjalnie kilka hiciorów z DC dla X. @ksztyrix - bo u nich nie ma gow1/2 i cod-ów i my za to cierpimy ? Edytowane 29 kwietnia 2010 przez bigdaddy Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 to się nazywa fan racerów Crackdown2 wychodzi w czerwcu i w necie masz pełno filmików c2 w akcji. Nowy NFS od Criterion pewnie będzie masakrą wizualną. racery to podstawa mojego growego życia co do crackdowna to wiem, ale zawsze fajniej się ogląda coś na konferencji z narratorem itd niż suchy filmik w necie. mam nadzieję że Criterion pokaże co nieco nad czym dłubią. ciekawi mnie jak cholera ich wizja NFS'a czy ogólnie nowej ścigałki. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 teraz na temat gier czyli na co liczę, co chce zobaczyć, najlepiej w akcji: - fanty od R* czyli nowe GTA / Midnight Club / Bully i w sumie tyle na obecną chwilę Zapomniałeś o L.A. Noire - ostatnia zapowiedź w PSX Extreme spowodowała, że będę uważnie śledził wszystkie informacje o tej grze, a na E3 mam nadzieję, że coś nowego w tym temacie zapowiedzą. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 30 raz ;p L.A. Noire nie jest grą Rockstar (R* jest wydawcą). Więc to nie oni będą ją pokazywać Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) może będzie bo na XBLA zmierza wiele hiciorów z DC - crazy taxi, jet set radio, sonic adventures, itd. jsr powaznie bedzie na xbla? W pyte by bylo (pipi) dopiero zauwazylem http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5898 za(pipi)iscie. Edytowane 29 kwietnia 2010 przez MasterShake Cytuj
phunkracy 1 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Z hardware'u: -Natal -Nowy Xbox slim -X360 z BluRay? XBOX LIVE w Polszy Software: -DOROSŁE gry na Natala -parę mocarnych gier na ww sprzęt -więcej gier z DC! -nowe Shenmue! -Call of Duty: Black Ops -nowe Medal of Honor -Fable III -single Halo: Reach -nowa gra od Bungie -coś nowego od RARE -Rage od id -Brink -Bodycount -nowy NFS -PGR5 -nowa forza? -Crysis 2 -Dragon Age 2 -Dead Space 2 -Enslaved -Gears of War 3 -L.A. Noire -Batman Arkham Asylum 2 -Ghost Recon Future Soldier -Star Wars: The Force Unleashed 2 -Max Payne 3 -Gothic 4 -więcej gier na XL Arcade No i nasze polskie: -Wieśmin 2 -Bulletstorm -Nail'd -Two WOrlds 2 -i co tam może jeszcze być uff, myślę że wymieniłem wszystkie ważniejsze gry Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Liczę na nową wersję (moja konsola miała swoje trzecie urodziny, więc pewnie w końcu zdechnie) oraz na premierowy pokaz Rock Band 3. Plus gameplay z Gearsów i zapowiedź bety Medal of Honor na X360. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 (edytowane) forza motorsport 4 na E3 ? klik pewnie ściema ale co tam Edytowane 3 maja 2010 przez bigdaddy Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 nie miałbym nic przeciwko chociaż bardziej stawiam na PGR5. ciut za wcześnie na choćby screeny z FM4. chociaż kto wie. mi to bardziej pod ściemę podpada. rzekoma lista jakaś taka niezbyt realna. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Bieda by MS, sony ma dużo więcej do pokazania, ciekawe ile w tym prawdy. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 ściema jak nic, mass effect 3 na ps3 dobre Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Ja chcę Ninja Solid. Intrygujący ten screen, gdyby nie Mass Effect 3 na PS3 to bym nawet w to uwierzył. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Bad Company 3 i FM4- ta dwójka mnie rozje.bała. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 LOL wystarczy byle (pipi) wrzucić do netu i ludzie łykają wszystko . Jak by tam było napisane ze ze na E3 MS przedstawi grywalne demo GoW4 też byście uwierzyli ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 nikt w tego screena akurat za bardzo nie wierzy fajny fake po prostu Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 ten wściekły fanboj Sony zapomniał na tej swojej liście marzeń napisać: "Fable 3" po lewej stronie Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Bieda by MS, sony ma dużo więcej do pokazania, ciekawe ile w tym prawdy./quote] nikt w tego screena akurat za bardzo nie wierzy fajny fake po prostu No prawie nikt Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 nikt w tego screena akurat za bardzo nie wierzy fajny fake po prostu >>> Bieda by MS, sony ma dużo więcej do pokazania, ciekawe ile w tym prawdy. a tutaj moja robota, już napisałem do IGN, gamespot, eurogemer, itd. :potter: Zrobię burzę w necie. pod wii miało być master chief adventure Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi