Skocz do zawartości

E3 2010

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

canuks - no ok, prawie nikt :D

bigdaddy - My Horse and Me 3 jak już, ale pomarzyć można :wub:

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

Mnie interesuję jakakolwiek oficjalna informacja na temat Polskiego Live . I myślę ze będzie to informacja pozytywna :) ,a czemu tak sądze ... Ostatnio gdziesz czytałem lub nawet w tv (chyba TVN Biznes) była wypowiedz rzecznika praw konsumenta na temat sprzedawanych w Polsce x360 .Rzecznik jednoznacznie stwierdził ze sprzedawany produkt jest nie pełno wartościowy i na tej podstawie konsument ma pełne prawo domagać się zwrotu całej got. zapłaconej za sprzęt . Co najlepsze nie ważne kiedy owa konsola byłą zakupiona :). Czyli jak ktoś np pierwszy wypust konsoli to także może domagać się zwrotu :). ciekawe info .

Myślę ze MS bierze pod uwagę tą opcję ze ludzie mogą zacząć zwracać konsolę i domagać się kasy :)

Gość Orzeszek87
Opublikowano
  W dniu 6.05.2010 o 13:43, canuks napisał(a):
Co najlepsze nie ważne kiedy owa konsola byłą zakupiona :).

Nie zgadzam się

Konsole masz prawo zwrócić pod warunkiem:

masz wszystkie pierdułki (kable headsety) i gry z bundla, konsola była zakupiona przed bodajże 30.06.09 (na pudełku widnieje logo Xbox live, w nowych klockach nie ma loga czyli konsola go nie zawiera) no i paragon =P no i oczywiscie jest nie przerobiona. oficjalne info jakie otrzymałem od M$ w sprawie fali reklamcji Xboxów.

sorry za offtop ale ludzie mnie dobijają takimi postami.

ja oczekuje pare fajnych nowych tytułów, już sequele mi sie przejadają :P

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Faktycznie trochę źle z konstruowałem zdanie. chodziło mi o tych super specjalistów z tv którzy sie wypowiadają na jakiś temat a g.wno wiedzą i wprowadzają ludzi w błąd. przepraszam :whistling:

Gość donsterydo
Opublikowano

Coś mi ostatnio śmierdzi zapowiedzią Too Human 2 na E3. Pewnie to pobożne życzenia, ale w UK do preorderów Alan Wake dodają jako bonus Too Human, na gram.pl ostry zjazd z ceną i gra wskakuje na pierwsze miejsce sprzedaży. Pewnie przypadek i zbieg okoliczności, ale fajnie by było gdyby to była akcja zainicjowana przez MS mająca na celu upowszechnienie jedynki u jak największej liczby graczy przed zapowiedzią sequela :rolleyes:

Gość bigdaddy
Opublikowano (edytowane)

raczej nie TH2, ostatnio było o tej firmie co zrobiła TH że nie mają kasy i Kanada ich dofinansowała, była mowa że robią nowy tytuł.

Gdyby to był TH2 to MS by ich sponsorował ale kto wie :) W końcu miała być trylogia, poprawienie wielu wad jedynki i mamy kozacką grę, bo klimaty i tematyka gry są ciekawe.

Edytowane przez bigdaddy
Gość donsterydo
Opublikowano

Niby marka TH2 i 3 nie należy do MS, ale kto wie czy się jakoś z Silicon Knights nie dogadali i po cichu sami dłubali przy kolejnych częściach. Kiedy ja zmądrzeję :P

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 16.05.2010 o 23:22, MaZZeo napisał(a):

Nawet jeśli to jakie to ma znaczenie, grę zobaczymy pewno najwcześniej w drugiej połowie 2011 jak nie lepiej.

No znaczenie to ma ogromne. Co z tego, że grę zobaczymy dopiero w 2011.

Jak wystarczy, że dadzą krótki teaser/debut trailer nawet 20 sekundowy. W stylu tego z GTA4 "Things Will Be Different" i już jest pozamiatane.

Nawet jak dadzą trailer z samym logiem "GTA: Vice City 2" heh. I to już wystarczy nam fanom. No sam powiedz ;]

Zresztą to logicznie jest, że najprawdopodobniej nowe GTA wyjdzie w 2011 jak coś. To E3 2010 to najlepsza okazja do ogłoszenia tego.

W dniu 16.05.2010 o 23:22, MaZZeo napisał(a):

Poza tym to jeno nie GTA V tylko raczej GTA: coś tam coś tam.

Właśnie, właśnie.

Też nie wiem skąd utarło się to stwierdzenie, że nowe GTA to będzie GTAV. Szczególnie w "mediach".

Ja osobiście nie wierzę, że to będzie "piątka". Bo po co robić piątkę jak można śmiało jeszcze jechać na "czwórce".

Ten sam silnik, te same zasady itd.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano
  W dniu 17.05.2010 o 12:12, MaZZeo napisał(a):

ale ten z exami nie miał watermarka gamereactora, poza tym takie bullshity tam były, że masakra. A na tym czymś wszystko ma ręce i nogi.

Tak i na miesiąc przed targami.

Nie skromnie "wypływa" taka kartka-lista na czyjejś podłodze... Nie wierzę.

Pewnie, że chciałbym żeby te gry okazały się prawdziwe od Take 2. Ale nie wierzę w "prawdziwość" tej listy.