Opublikowano 15 czerwca 201014 l Xbox! TRANSFORMACJA! Xbox! use thunderbolt! Xbox! kill me! (co ciekawsze komendy do kinecta) :potter: btw, co mi sie podobało? live dla polski, xbox slim, rising, taniec od harmonix, call of duty, gearsy 3. reszta mnie nie interesowała. a dziewczynka która bawiła się z tygryskiem powinna zgłosić się do psychologa. podobały mi sie, momenty gdzie jakis tam pan mówił, skończył, i czekał na oklaski, a tu pojedyncze klaskanie Edytowane 15 czerwca 201014 l przez Orzeszek87
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Radzę przeczytać uważnie bo chyba była na konferencji bomba której nikt nie zauważył. http://forums.forzamotorsport.net/blogs/turn_10s_forza_motorsport_blog/archive/2010/06/14/the-future-of-forza-at-e3-2010.aspx Forza 4 Turn10 did it again Można wywnioskować z tego co jest napisane, że obsługa Kinect to będzie jeden z trybów, a nie mus. Jeżeli to grafa z gry tak jak piszą to miazga. Niech tylko nie zapomną o nowych efektach i trasach. Edytowane 15 czerwca 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Radzę przeczytać uważnie bo chyba była na konferencji bomba której nikt nie zauważył. http://forums.forzamotorsport.net/blogs/turn_10s_forza_motorsport_blog/archive/2010/06/14/the-future-of-forza-at-e3-2010.aspx Forza 4 Turn10 did it again Można wywnioskować z tego co jest napisane, że obsługa Kinect to będzie jeden z trybów, a nie mus. Jeżeli to grafa z gry tak jak piszą to miazga. Niech tylko nie zapomną o nowych efektach i trasach. Ja nie rozumiem tego co pokazali. Forza 4? Jakieś bajery dotyczące Kinecta? Nie kumam tego, a taką grafiką niech mi nie zamydlają oczu - ja chce to na żywo zobaczyć w gameplayu podczas wyścigu, a nie jakiejś popierdółce która się znudzi po paru chwilach.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Można gdzieś ściągnąć całą konferencje MS, najlepiej w 720p? Jeżeli było już takie pytanie to przepraszam ale nie chce mi sie przeglądać całego topicu
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Ale to ma być jedna z opcji, gra była pokazana w ruchu gdy typ grał w nią na kinect.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Nikt FM4 nie zauważył ponieważ nie została zapowiedziana i nikt nie wie co to miało właściwie być.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l The Forza Motorsport Preview we showed during the Xbox 360 keynote was all running in real-time and in-game. Yes, the gorgeous Ferrari 458 Italia you saw is testament to the prowess of our new graphics engine and the overall power of the Xbox 360. :o
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Nie chodzi o motyw gdy typ jedzie tylko o motyw w którym je ogląda, tak można wywnioskować z tych słów. Edytowane 15 czerwca 201014 l przez Soul
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Szczerze mówiąc to nie widzę chwilowo potrzeby nowej Forzy, 3 stoi na bardzo wysokim poziomie i jeśli nie zdołają wiele rzeczy jeszcze ulepszyć, to będzie to tylko wyciąganie kasy. Tym bardziej, że 3 jest intensywnie wspierania DLC (nie licząc tras). Lepiej by zrobili na razie coś innego (nowy PGR, albo coś podobnego), a F4 kiedy dadzą radę rzeczywiście coś zmienić.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Zapowiedzieli teraz, a wyjdzie w 2011 i to pewnie pod koniec czyli były by 2 lata developingu. Jednak silnik graficzny i fizyczny napędzający grę mają, teraz chodzi o wprowadzanie ulepszeń i optymalizację.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Reasumując: Microsoft pokazał GOW3,Forze 4,Halo Reach i kilka crapiorów. Zastanawia co uzywali do grania w te ,,tańce"? Natala,czy Kinetic,bo nie rozróżniam tego go.wna. Cieszy Live dla Polski
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Ktos wie gdzie mozna zobaczyc/sciagnac konferencje microsoftu? wczoraj niestety brak czasu na zobaczenie online
Opublikowano 15 czerwca 201014 l http://www.gametrailers.com/e3/ Wszystkie konferencje można zobaczyć raz jeszcze. bezpośredni link http://www.gametrailers.com/e3/livefeed/microsoft Edytowane 15 czerwca 201014 l przez Texz
Opublikowano 15 czerwca 201014 l http://img9.imageshack.us/img9/2444/epk4fa.gif Natal czyta w naszych myślach. http://img195.imageshack.us/i/2cgfwpj.gif/ Nie wiem co Sony musi zrobić, aby przebić ten cyrk MS.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l To jeszcze ja się wypowiem Jako hardkorowy gracz jestem zaniepokojony w którym kierunku ten rynek idzie. Jakieś syfy typu fitness od ubisoft ? Głaskanie jakiegoś kucyka ? Co to kur.wa ma być ? Przychodząc z pracy po ciężkim dniu ja nie chce być zmuszany żeby gibać się przed TV , ja chcę rozwalić się na kanapie pad w łapę i jedziemy z koksem. Uważam , że sam KINECT jest technologią którą trzeba wykorzystać ale w sposób równy tak aby wprowadzić go do ''normalnych'' gierek typu call of duty , jakieś fps , gearsy , może mass effect ? Niech wprowadzą tam możliwości KINECTA tak aby stworzyć grę przełomową , łączącą klasyczne elementy z możliwościami sprzętu a nie durne gibanie się przed telewizorem. Wii niestety jako pierwsze przetarło rynek , teraz przychodzi czas do włączenia się obu gigantów Sony i Microsoftu do walki o kawałek tortu.. Zobaczymy co pokaże Move wieczorem. Mam nadzieję , że Sony nie poświęci tyle czasu jakimś popierdółkom. Ps. Na plus PL LIVE , to jest duża zmiana no i gameplaye COD , Gearsów i Reach. Tylko tyle i aż tyle..
Opublikowano 16 czerwca 201014 l no więc w tym momencie zastanawiam się poważnie nad zmianą konsoli, 5 lat towarzyszyłem MS, miałem 4 konsole przez ten czas, ale w tym momencie poprostu MS przegiął. Cała konferencja dla Kinect? w (pipi)e to mam, sony widze, że się stara, pokazało że szanują wszystkich graczy, PS MOVIE dla gier poważnych jak i casualowych, druga sprawa pogram sobie w gry które jeszcze nie grałem. Nie wiem ale ja czuje się jakbym dostał w twarz zewnętrzną stronią dłoni.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Też bez przesady, Kinect to Kinect, exclusive'ów też nie za wiele zapowiedzieli, ale zawsze pozostaje masa tytułów multiplatformowych. Poza tym na konfie Sony też głównie o Move gadali. XBL nadal pozostaje najlepszą usługą sieciową, niedługo będzie oficjalnie dostępny w PL, a nikt nie zmusza graczy do porzucenia padów na rzecz sterowania ruchem. Cliff jakoś nie pajacował ze znajomymi przed kamerką podczas prezentacji GoW3.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l O Move dużo gadali ale za pomocą tego Move będziesz mógł w niedalekiej przyszłości grać w Killzone'a 3 i zapewne masę innych shooterów. A za pomocą Kinecta co będziesz mógł robić? Głaskać wirtualnego tygryska. No (pipi)a. Edytowane 16 czerwca 201014 l przez Gooral
Opublikowano 16 czerwca 201014 l no i właśnie o to mi chodzi, PS MOVE jest robiony z myślą o normalnych graczach a nie o dzieciach które mają po 8 lat i chcą głaskać zwierzęta i zbierać monety, niech mi pokażą że Kinect nie tylko to potrafi, MOVE obsługiwał bedzie K3, Heavy Rain, Motorstor no wszystkie nowe gry a Ki.. ? Casual games, mam je w tam gdzie światło nie dociera !!!! poczytajcie bardzo dobry artykuł na temat czy MS idzie w dobą stronę z Kinectem. http://ppe.pl/news-1414-Kinect_mial_byc_rewolucja_Czy_bedzie.html Edytowane 16 czerwca 201014 l przez WildFirePL
Opublikowano 16 czerwca 201014 l To akurat było do przewidzenia, że ten Kinect do niczego innego nie będzie się nadawał, jak właśnie do prymitywnych gierek. Ciekawe, tylko ilu znajdą naiwniaków, by to kupić. A kiedyś wszyscy się śmiali z dildosów Sony.