qraq_pk 371 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Liczyłem na jakieś info o Mass Effect 3, jakieś lepsze exklusivy. Coś, co mnie przekona do kupna x. Dostałem sequele gier, które mi powiewają, gry dla każuali i nowy wygląd konsoli, który jest imo brzydszy od starego. dziękuję, postoję SHAME ON YOU MS, Shame! Cytuj
Mani 685 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Cholernie słaba konfa. 90% czasu to totalna zżynka z WiiSports,WiiFit itp. Dobrze ze MGSa pokazali i GOW3, Nowy Xik śliczny i zaskoczyło mnie ze w tym tygodniu w sprzedaży będzie. Ciekawe ile sobie za niego zażyczą w Polsce i kiedy tutaj bedzie. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Dobre: - fajne kontynuacje - ciekawe ficzery w dashu i nowy dash - Kinect jest fajny, dopoki sluzy do obdlugi dasha - nowa konsola niedlugo Minusy: - krapowate gierki na Kinecta - brak polskiego Live - malo nowosci (jeden teaser) - nie bylo mnie na prezentacji Ogolnie rozczarowanie, choc kilka fajnych rzeczy jest. Za malo (pipi)niecia. Przepraszam za powtorke, ale taka jest moja opinia. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Nowy X kapitalny. Dziwię się, że 300$ kosztuje a nie 250$. I czegoś nie dosłyszałem, kończą z Arcade i Elite ? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 A nie wie ktoś kiedy będzie ten xbox w Polsce i za ile? Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Tylko materiał jak z PS3, czyli strasznie będzie się palcował. Oj biedne E3 dla MS, tzn. z perspektywy gracza, bo casuale pewnie już srają pod siebie. EDIT - http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8014130,Xbox_Live_i_Kinect_wszedzie_tam_gdzie_Xbox_360_.html?bo=1 - http://ppe.pl/news-1385-Xbox_Live_oficjalnie_w_Polsce!.html Będzie LIVE w PL, jakoś tak to śmignęło ze nie wyłapałem wcześniej. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) Żenująca konferencja. Najgorsza ze wszystkich od 2005 roku. No nic, czekam na Sony. Oczywiście Microsoft rozdał darmowe Xboxy po to, aby dziennikarze dobrze o nich napisali. Przecież jak się dostanie za darmo 360, to nie będzie się krytykować konferencji. Edytowane 14 czerwca 2010 przez Jacobss Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 A nie wie ktoś kiedy będzie ten xbox w Polsce i za ile? a skąd ktoś ma to wiedzieć? jak dopiero 10 min temu oficjalnie zapowiedzieli w USA i podali cenę w baksah. Konfa maskrycznie słaba, tyle czasu na takie bzdury, a gdzie mięsko czyli dobre gry? No ale jak się zaczyna konferencje od multiplatformy i chwali się czasowymi mapami na wyłązzność to sorry. Szkoda bo czekałem na jakieś bomby typu jakiś kozak platformer od RARE Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) konfa OK jednak zeszłoroczna była znacznie lepsza. XBL PL będzie X360 slim za miecha po 299$ Wygląda bardzo ładnie. Nowszy dash. Możliwości natala za(pipi)iste, szczególnie u T10 Podali cenę Natala ? Raj dla casuali, niestety dla nas hardcorowych graczy za mało gier (gow3, f3, hr, jakiś gladiator, nowy racer od t10). Pokazali 5 exów dla hardcorowych graczy i 2 mulitplatformy. Era casuali, pokaz gow3 krótszy niż jakiś spływ kajakiem....za dużo pierdółek które były pokazywane dzień wcześniej. @maka - live pl będzie Edytowane 14 czerwca 2010 przez bigdaddy Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 byla jakas mowa o darmowym xbl gold? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Nową wersję konsoli kupię w dniu premiery w Polsce. Co do gier, słabo w tym roku z tytułami ekskluzywnymi. Liczyłem na PGR5... Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Lipa trochę, te gry dla casuali takie sobie, ale to już było wiadomo, sterowanie głosem w ogóle mnie nie interesuje, ten pomysł z fitness już lepszy (ale wiadomo, że to kopia Wii Fit). Nowa konsola wygląda lepiej niż to, co było widać na dzisiejszym zdjęciu z rana. Szału nie ma, ale jak mój obecny X360 odmówi posłuszeństwa, to przynajmniej będzie pewna zmiana. Tylko cena wysoka, ciekawe, czy wypuszczą też jednak tańszą wersję. Z gier nic nowego, co nie zmienia faktu, że będzie i tak w co grać, tylko w tytuły multiplatformowe. Szkoda, że nie było mnie na sali, chciałbym dostać tą konsolkę za free Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 No dla casuali jest jednak dobrze i MS chyba trafi w 10. Crytek najwidoczniej robi slashera na X360 <---- To jest bomba jeśli się potwierdzi, że to EX. "Slim" ma dysk w środku wyciągany w obudowie Słabo generalnie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Plusy: -pokaz Gears Of War i MGS Rising - że będzie w końcu XL Minusy: - po pokazie Halo, wszystko co pokazali było dla casuali - gdzie więcej normalnych gier? - cała reszta czyli, murzyn z xbox play xbox stop, dziewczynka i liżący ją tygrysek - mocarny exclusive od Ubisoftu - przekupienie dziennikarzy to już w ogóle szczyt żenady i ta prośba o wymuszony apluaz Bardzo słaba konferencja. Najgorsza z dotychczasowych Microsoftu. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 JEST POLSKI LIVE Firma Microsoft zapowiedziała oficjalny start usługi Xbox LIVE w Polsce, który nastąpi jesienią 2010 roku. Prócz Polski, usługa Xbox LIVE zostanie udostępniona także na terenie Brazylii, Chile, Czech, Grecji, Kolumbii, Węgier oraz Republiki Południowej Afryki. "Xbox LIVE to wspaniałe narzędzie, dzięki któremu buduje się silna społeczność graczy, której członkowie mogą być ze sobą w stałym kontakcie, grając online w najnowsze i najlepsze gry wideo. Oficjalne wprowadzenie tej usługi do nowych krajów to kolejny krok na drodze jej rozwoju" - powiedział Marc Whitten, General Manager, Xbox LIVE. Polskim graczom zostaną udostępnione główne funkcje systemu, takie jak m.in. dobór przeciwników o podobnym poziomie umiejętności (matchmaking), system gromadzenia osiągnięć i punktów gracza, lista znajomych graczy oraz zlokalizowany wirtualny rynek gier. "To kolejny etap naszego zaangażowania w Polsce" - powiedział Dominik Dubicki, dyrektor działu Entertainment and Devices w Polsce. "Przez ponad 3 lata obecności marki Xbox 360 w Polsce zdążyła wytworzyć się silna i prężna społeczność użytkowników naszej konsoli. Dzięki Xbox LIVE polscy gracze będą mogli cieszyć się jeszcze większymi możliwościami swojej konsoli" ? dodał Dubicki. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 New Slim Xbox 360 console will be available in Europe on July 16th. http://twitter.com/Microsoft_Xbox Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Jak nie przepadam za Poly to muszę przyznać ze newsy mają ciekawe http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8013864,Nasz_wywiad__Xbox_Live_w_Polsce__pod_koniec_roku_.html?bo=1 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) I jesteśmy po tak wyczekiwanej konferencji Microsoft'u.Coż można powiedzieć 'na gorąco'?-nic wielkiego.W szczególności to ,że Microsoft rozczarował.Na dzień dzisiejszy dowiedzieliśmy się o tym wszystkich ,co było wcześniej przewidywane. Wiemy o kilku gierkach na Kinecta,Gear of War 3,Cod:Black ops,Halo i kilku popierdółkach, które niczym nie zachwycają. Zastanawiam się o tej wilkiej,wybuchowej wiadomości ,która miała być podana podczas konferencji (podobno to miało być coś wielkiego ,nawet większego od Kinecta).Rozumiem ,że tą informacją jest nowy xbox360, a może darmowe konsole dla zasiadających na publiczności? Wielkie ROZCZAROWANIE to przede wszystkim.Osobiście spodziewałem się czegoś lepszego. Cena 300 dolców nie najgorsza ,chodź zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądała w naszej ojczyźnie. Edytowane 14 czerwca 2010 przez Mefi23 Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Widać jak cenią hardkorowców, popatrzcie ile czasu mieli devsi mormalnych gier a ile czasu mogli nudzić devsi od Kinect. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Możliwości natala za(pipi)iste, szczególnie u T10 Podali cenę Natala ? Taaa, a gaz i hamulec to chyba na autopilocie był. Chyba, że głosem się przyspiesza Ceny nie podali bo nie chcieli psuć słodziusiej atmosferki rodem z Facebooka. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 to ze xbox bedzie za tydzien to taka sama zagrywka jak z slimem na GC. co do samej konferencji: + - pierwsze 15 minut - ostatnie 5 - (minusy) - to wszystko posrodku. ps. Jak stojac dodawal gazu w forzie? autopilot czy jaka cholera Cytuj
Soq 226 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Są już może dostępne zdjęcia 360 Slim, bo jakoś nie widzę miejsca, w które wczepiałoby się dysk. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Brawo za polskiego Live-a!! MGS Rising ...ależ to wygląda ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi