Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) Xbox! TRANSFORMACJA! Xbox! use thunderbolt! Xbox! kill me! (co ciekawsze komendy do kinecta) :potter: btw, co mi sie podobało? live dla polski, xbox slim, rising, taniec od harmonix, call of duty, gearsy 3. reszta mnie nie interesowała. a dziewczynka która bawiła się z tygryskiem powinna zgłosić się do psychologa. podobały mi sie, momenty gdzie jakis tam pan mówił, skończył, i czekał na oklaski, a tu pojedyncze klaskanie Edytowane 15 czerwca 2010 przez Orzeszek87 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) Radzę przeczytać uważnie bo chyba była na konferencji bomba której nikt nie zauważył. http://forums.forzamotorsport.net/blogs/turn_10s_forza_motorsport_blog/archive/2010/06/14/the-future-of-forza-at-e3-2010.aspx Forza 4 Turn10 did it again Można wywnioskować z tego co jest napisane, że obsługa Kinect to będzie jeden z trybów, a nie mus. Jeżeli to grafa z gry tak jak piszą to miazga. Niech tylko nie zapomną o nowych efektach i trasach. Edytowane 15 czerwca 2010 przez donsterydo Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Podrzuci ktoś link do całej konferencji Ubi? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Radzę przeczytać uważnie bo chyba była na konferencji bomba której nikt nie zauważył. http://forums.forzamotorsport.net/blogs/turn_10s_forza_motorsport_blog/archive/2010/06/14/the-future-of-forza-at-e3-2010.aspx Forza 4 Turn10 did it again Można wywnioskować z tego co jest napisane, że obsługa Kinect to będzie jeden z trybów, a nie mus. Jeżeli to grafa z gry tak jak piszą to miazga. Niech tylko nie zapomną o nowych efektach i trasach. Ja nie rozumiem tego co pokazali. Forza 4? Jakieś bajery dotyczące Kinecta? Nie kumam tego, a taką grafiką niech mi nie zamydlają oczu - ja chce to na żywo zobaczyć w gameplayu podczas wyścigu, a nie jakiejś popierdółce która się znudzi po paru chwilach. Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
mikro 48 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Można gdzieś ściągnąć całą konferencje MS, najlepiej w 720p? Jeżeli było już takie pytanie to przepraszam ale nie chce mi sie przeglądać całego topicu Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Ale to ma być jedna z opcji, gra była pokazana w ruchu gdy typ grał w nią na kinect. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Nikt FM4 nie zauważył ponieważ nie została zapowiedziana i nikt nie wie co to miało właściwie być. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 The Forza Motorsport Preview we showed during the Xbox 360 keynote was all running in real-time and in-game. Yes, the gorgeous Ferrari 458 Italia you saw is testament to the prowess of our new graphics engine and the overall power of the Xbox 360. :o Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 :o Przecież to jak trójka wyglądało nie wiem czym tu się jarać. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) Nie chodzi o motyw gdy typ jedzie tylko o motyw w którym je ogląda, tak można wywnioskować z tych słów. Edytowane 15 czerwca 2010 przez Soul Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Szczerze mówiąc to nie widzę chwilowo potrzeby nowej Forzy, 3 stoi na bardzo wysokim poziomie i jeśli nie zdołają wiele rzeczy jeszcze ulepszyć, to będzie to tylko wyciąganie kasy. Tym bardziej, że 3 jest intensywnie wspierania DLC (nie licząc tras). Lepiej by zrobili na razie coś innego (nowy PGR, albo coś podobnego), a F4 kiedy dadzą radę rzeczywiście coś zmienić. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Zapowiedzieli teraz, a wyjdzie w 2011 i to pewnie pod koniec czyli były by 2 lata developingu. Jednak silnik graficzny i fizyczny napędzający grę mają, teraz chodzi o wprowadzanie ulepszeń i optymalizację. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Reasumując: Microsoft pokazał GOW3,Forze 4,Halo Reach i kilka crapiorów. Zastanawia co uzywali do grania w te ,,tańce"? Natala,czy Kinetic,bo nie rozróżniam tego go.wna. Cieszy Live dla Polski Cytuj
Renn 0 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Natal to Kinect. Zmienili nazwe poprostu Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Ktos wie gdzie mozna zobaczyc/sciagnac konferencje microsoftu? wczoraj niestety brak czasu na zobaczenie online Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) http://www.gametrailers.com/e3/ Wszystkie konferencje można zobaczyć raz jeszcze. bezpośredni link http://www.gametrailers.com/e3/livefeed/microsoft Edytowane 15 czerwca 2010 przez Texz Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 http://img9.imageshack.us/img9/2444/epk4fa.gif Natal czyta w naszych myślach. http://img195.imageshack.us/i/2cgfwpj.gif/ Nie wiem co Sony musi zrobić, aby przebić ten cyrk MS. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 To jeszcze ja się wypowiem Jako hardkorowy gracz jestem zaniepokojony w którym kierunku ten rynek idzie. Jakieś syfy typu fitness od ubisoft ? Głaskanie jakiegoś kucyka ? Co to kur.wa ma być ? Przychodząc z pracy po ciężkim dniu ja nie chce być zmuszany żeby gibać się przed TV , ja chcę rozwalić się na kanapie pad w łapę i jedziemy z koksem. Uważam , że sam KINECT jest technologią którą trzeba wykorzystać ale w sposób równy tak aby wprowadzić go do ''normalnych'' gierek typu call of duty , jakieś fps , gearsy , może mass effect ? Niech wprowadzą tam możliwości KINECTA tak aby stworzyć grę przełomową , łączącą klasyczne elementy z możliwościami sprzętu a nie durne gibanie się przed telewizorem. Wii niestety jako pierwsze przetarło rynek , teraz przychodzi czas do włączenia się obu gigantów Sony i Microsoftu do walki o kawałek tortu.. Zobaczymy co pokaże Move wieczorem. Mam nadzieję , że Sony nie poświęci tyle czasu jakimś popierdółkom. Ps. Na plus PL LIVE , to jest duża zmiana no i gameplaye COD , Gearsów i Reach. Tylko tyle i aż tyle.. Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 no więc w tym momencie zastanawiam się poważnie nad zmianą konsoli, 5 lat towarzyszyłem MS, miałem 4 konsole przez ten czas, ale w tym momencie poprostu MS przegiął. Cała konferencja dla Kinect? w (pipi)e to mam, sony widze, że się stara, pokazało że szanują wszystkich graczy, PS MOVIE dla gier poważnych jak i casualowych, druga sprawa pogram sobie w gry które jeszcze nie grałem. Nie wiem ale ja czuje się jakbym dostał w twarz zewnętrzną stronią dłoni. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Też bez przesady, Kinect to Kinect, exclusive'ów też nie za wiele zapowiedzieli, ale zawsze pozostaje masa tytułów multiplatformowych. Poza tym na konfie Sony też głównie o Move gadali. XBL nadal pozostaje najlepszą usługą sieciową, niedługo będzie oficjalnie dostępny w PL, a nikt nie zmusza graczy do porzucenia padów na rzecz sterowania ruchem. Cliff jakoś nie pajacował ze znajomymi przed kamerką podczas prezentacji GoW3. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 (edytowane) O Move dużo gadali ale za pomocą tego Move będziesz mógł w niedalekiej przyszłości grać w Killzone'a 3 i zapewne masę innych shooterów. A za pomocą Kinecta co będziesz mógł robić? Głaskać wirtualnego tygryska. No (pipi)a. Edytowane 16 czerwca 2010 przez Gooral Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 (edytowane) no i właśnie o to mi chodzi, PS MOVE jest robiony z myślą o normalnych graczach a nie o dzieciach które mają po 8 lat i chcą głaskać zwierzęta i zbierać monety, niech mi pokażą że Kinect nie tylko to potrafi, MOVE obsługiwał bedzie K3, Heavy Rain, Motorstor no wszystkie nowe gry a Ki.. ? Casual games, mam je w tam gdzie światło nie dociera !!!! poczytajcie bardzo dobry artykuł na temat czy MS idzie w dobą stronę z Kinectem. http://ppe.pl/news-1414-Kinect_mial_byc_rewolucja_Czy_bedzie.html Edytowane 16 czerwca 2010 przez WildFirePL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 To akurat było do przewidzenia, że ten Kinect do niczego innego nie będzie się nadawał, jak właśnie do prymitywnych gierek. Ciekawe, tylko ilu znajdą naiwniaków, by to kupić. A kiedyś wszyscy się śmiali z dildosów Sony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi