Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Największe targi światowego przemysłu growego za pasem więc trzeba powoli otwierać temat poświęcony sprzętowi Sony. Moje typy na E3: - mnóstwo o 3d i Move - oficjalna data premiery Gran Turismo 5 - pierwsze pokazy/trailery Killzone 3 , Resistance 3, Motortorm 3 - ujawnienie tytułu nad którym tyle grzebie twórca GoW( wg plotek nowy Twisted Metal) - pierwszy gameplay z Agent - jakieś nowe pozycje na psp - ujawnienie co skrywa SpartanStandTall Z marzeń: - nowy soft z niezależnym czatem - pokaz Lost Guardian( choć pewnie pokażą dopiero na TGS) - Uncharted 3 lub nowy Jak and Dexter od magików z Naughty Dog - LBP2 z Move i 3d oraz kompatybilnością z planszami z jedynki oraz wklejaniem meteriałów bezpośrednio z hdd Dodane 11 czerwca Konferencje: Godziny czasu polskiego! MICROSOFT - PONIEDZIAŁEK 14.06 - 19:30 (live stream tylko na GameTrailers oraz Xbox.com) EA GAMES - PONIEDZIAŁEK 14.06 - 23:00 UBISOFT - WTOREK 15.06 - 02:00 ACTIVISION - WTOREK 15.06 - 06:00 NINTENDO - WTOREK 15.06 - 18:00 SONY - WTOREK 15.06 - 21:00 KONAMI - ŚRODA 16.06 - 22:00 Live streaming: GameTrailers: http://www.gametrailers.com/e3/ GameSpot: http://e3.gamespot.com/ IGN: http://e3.ign.com/ 1UP: http://www.1up.com/e3/ G4tv Online: http://g4tv.com/e32010 Xbox.com: http://www.xbox.com/pl-pl/ PlayStation.Blog US/EU: http://blog.us.playstation.com/ , http://blog.eu.playstation.com/ Rozpiskę konferencji i źródeł streamingu rozpisał Jacobss za co mu wielkie dzięki! Na czas trwania konferencji Microsoftu, Sony oraz Nintendo, a w przypadku doraźnej potrzeby również innych wydawców, tematy poświęcone E3 pozostaną zamknięte. Wszystkich chętnych do bieżącego komentowania i dzielenia się wrażeniami zapraszamy na Shout'a, gdzie z pewnością będzie świetna atmosfera i przede wszystkim, w przeciwieństwie do forum jest to platforma znakomicie służąca do rozmów w czasie rzeczywistym. Po zakończeniu konferencji odpowiednie tematy zostaną otwarte, przy czym proszę unikać ich spamowania, ponieważ i tak będą przeciążone, a chyba nikt nie chce przeciążenia forum. Najlepiej sobie zebrać wszystko co ma się do powiedzenia w jednym poście, a potem nadrobić lekturę tego, co zdążyli napisać inni w tym samym czasie. ;] Edytowane 11 czerwca 201014 l przez Grigori
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Moja wish list jest wyjątkowo krótka: - niech Hideo zapowie ZoE3 i będę w 7 niebie
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Ekskluzywny DMC5 to byłoby dobre, szkoda że praktycznie nierealne. Liczę przede wszystkim na The Last Guardian. No i niech Sony jakoś lepiej rozplanuje swoją konferencję, żeby znowu nie pokazali na starcie najlepszej gry (przed rokiem Uncharted 2 i akcja ze śmigłowcem), bo później już nic nie zaskoczy. :]
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l nowe psp(nie kolory itp. tylko nowa platforma) Mad world i red steel na move Metro 2033 na ps3 Jak & Dexter nowy Moze jakiś nowy ex?
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l czego można się spodziewać ? -kz2 -ms3 -lbp2 -twisted metal -nowe materiały z TLG/Agent -data premiery GT5 wielki woow! -trochę o psp -sporo o move i 3D -nowy ex od twórców medievil? -infamous 2 ? co do res3 to podobno Insomniac przerzucił na multiplatformowość ale kto ich tam wie.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Moje marzenia: Resistance 3, Uncharted 3, Killzone 3, InFamous 2, MotorStorm 3, mnóstwo o Move, gameplaye z Agenta i The Last Guardian. Nowy projekt Jeffa (twórcy GoW), no i GTA V czasowo ekskluzywne! :
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Team ICO Collection A z pozostałych to The Last Guardian, Killzone 3, premiera GT5, coś o Move. Uncharted 3 nie chce, bo sie za bardzo napale, a i tak będe musiał czekać ponad rok na premiere.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Ja chce zobaczyć sekwencję z gry na podobnym poziomie co panorama Nepalu i zawalający się hotel w U2.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l 1. Zapowiedź nowego GTA..........i w sumie E3 mogłoby się dla mnie skończyć na tym. 2. Konkrety-gameplay-informacje o Agent, zapowiedź The Bully 2. Zapowiedź Uncharted 3 i Jak&Daxter. Zapowiedź LBP2. Zapowiedź Killzone 3. Zapowiedź Motorstorm 3. 3. Konkrety-gameplay-informacje o SW:TFU2, The Darkness 2. Zapowiedź-konkrety Pes11-2011. Zapowiedź jakiejś nowej gry "Star Wars". Oficjalna zapowiedź Infamous 2. 4. Jak kolega Square napisał "Team ICO Collection". 5. Napisałbym, że data premiery GT5. Ale aż takiej wyobraźni i poczucia humoru nie mam. Edytowane 28 kwietnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Autor jak fota się potwierdzi to ostro by było choć w sumie w 90% pokrywa to się z raczej pewnymi spekulacjami(K3,M3,R3,Twisted Metal). Ciekawi GoW3 Afterfall(oby to było dlc) i brak GT5 na liście
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l GoW3 Afterfall, Mass Effect 3, Fahrenheit 2 Wątpię żeby ta lista była prawdziwa. A przynajmniej te gry. No a już na pewno F2. Road Rush HD nooo to by mogli wypuścić, świetna gierka. Znaczy poprzednie części heh. Xbox360; Ninja Solid hehehehe
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l mass effect 3 w dodatku w rubryce sony? cos sciema. czekam tylko na info o nowym gta i darkness.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l mass effect 3 w dodatku w rubryce sony? cos sciema. Niekoniecznie, jeżeli chcą zakończyć konferencję trzęsieniem ziemi jak swego czasu robiło to Microsoft. Choć w chwili obecnej to czyste S-F.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Autor niby mają jedną megatonę w zanadrzu od niezależnego developera - Agent od Rockstar zapowiedzieli rok temu... ja obstawiam GTA5 czasowy eksluzyw, serię Mass Efect na ps3 lub ekskluzyw od Bungie (oczywiście nie Halo)
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Mass Effect w końcu na PS3, zapowiedź KZ3, Uncharted 3, MotorStorm 3 i może resis 3 albo nowe IP od inso, lbp2 o datowane GT5 i LastGuardian.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Zaraz, zaraz. Forza Motorsport 4? Co na to Polyphony? przecież to ściema, możecie sobie też zrobić w wordpadzie taką tabelkę, walnąć foto i później mówić, woow fm4 - za szybko me3 - już został zapowiedziany na x360/pc a tutaj jest tylko na ps3 battletoads i fahrneheit 2 - zarówno rare jak i ci od heavy rain mówili że nie będą wracać teraz do swoich wcześniejszych IP.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Jeśli o mnie chodzi to mi wystarczy, że zapowiedzą: - Killzone 3, a w nim powrót Lugera i Hakha, możliwość przejścia misji innymi postaciami tak jak to miało miejsce w pierwszym Killzone, powrót do odgłosów broni z pierwszej części i mi to w sumie wystarczy. -Zone of Enders 3, przydałaby się jakaś dobra gra z mechami -Uncharted 3, mniej strzelania, za to więcej eksploracji i zagadek. Najlepiej jakby tym razem Nathan szukał Atlantydy -Yakuze 4 na rynki zachodnie -Team ICO Collection -Mass Effect 1 i 2 na PS3, chyba jedyny tytuł z x360 jaki chciałbym mieć -Persona 5 na PS3, jeśli to ogłoszą to będzie to dla mnie najlepsza wiadomość z tegorocznych targów -konkretna data wydania GT5 No ale to tylko moje marzenia i raczej wątpliwe, że chociaż większa połowa z tego zostanie ogłoszona na E3. Ale pomarzyć dobra rzecz.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Liczę że pokażą gameplay FF Versus XIII choćby przez jakieś kilkanaście sekund ale pewnie się przeliczę i w najlepszym razie puszczą teaser z ostatniej Jump Festy. Poza tym z tego co przychodzi mi do głowy to The Last Guardian, Vanquish, Marvel vs. Capcom 3 i jestem ciekaw MGS Rising ale się nie napalam. W ostatnich latach oferta konsol stacjonarnych stała się dla mnie nieco monotematyczna. Co prawda trochę się poprawiło, ale skupiam uwagę bardziej na handheldach i sporo oczekuję po tegorocznym E3 w tym względzie (3DS, może PSP2, niektóre gry z PSP).
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l PSP 2 z dwiema wciskalnymi gałkami analogowymi i namacalnym ekranem, R2 L2 oraz z emulacją PS2 ;P a tak wykraczając po za sferę marzeń to ujrzałbym : KZ3 w klimatach tropikalnych Uncharted 3 i odkrywanie tajemnic PRL-U ( co kolwiek zrobią bedzie cacy ) Resistance 3 tym razem nie na ziemi lecz na planecie najeźdźców spin off God of War oraz GT5 data wydania Edytowane 28 kwietnia 201014 l przez Sadzikkk
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Nie wierzę że kilku z Was w ogóle na poważnie rozważyło prawdziwość tego. No mam nadzieję, że nie Wrzuciłem to tu dla jaj, jasne, że to fake ^_^