Skocz do zawartości

E3 2010

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No przecież wiadomo że wszystkiego ci na screenach nie pokazą. Killzone 3 IMO pewniak. Resistance 3 też. LBP2 pokazano. Więcej mi nie potrzeba, choć wiem że pokażą coś o Infamous 2 i może coś od Evolution Studio. Psp2? Jeszcze nie.

Opublikowano
  W dniu 15.05.2010 o 09:25, YETI napisał(a):

Ja mam tylko ogromną nadzieję, że doczekamy się szerszego pokazu Last Guardian, oby nie skończyło się tylko na nowym trailerze.

Wydaje mi się, że LG zostawią sobie na TGS(jeśli chodzi o gameplay), bo głównie dla wschodnich graczy kierowany jest ten tytuł(bo wątpię żeby Amerykanów ten tytuł interesował, nie te gusta). Ale nowy trailer na E3 to byłoby świetnie. W końcu LG jest wysoko na mojej liście 'must have'.

Opublikowano (edytowane)

Po przejściu Portal'a(polecam, za darmo na Steam'ie) liczę na zapowiedź sequela również na PS3 :blush: .

A tak poza tym to Motorstorm 3. No i chciałbym zobaczyć Agenta, z czym to się je? Powiedziałbym też nowy Burnout, ale skoro Criterion robi NfS to mi wystarczy :lol: .

Wojtq -> O ile mnie pamięć nie myli to IO Interactive dało jasno do zrozumienia, że H5 powstaje, nawet coś tam mówili o premierze w tym roku. Więc raczej jest to niezapowiedziany pewniak na E3.

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Zapewne wiecie, że M$ będzie miał dwie konferencje, jedna poświęcona Natalowi, druga w całości dla gier normalnych. Konferencja gdzie pracownicy M$ ochoczo będą skakać przed X360, będzie transmitowana na MTV! Nie wiem czy na żywo, nie wiem na jakim MTV (tylko amerykańskie?), ale mimo wszystko, M$ wykonał kawał świetnej roboty, bo o EyeToyu od M$ dowie się naprawdę dużo casuali.

Opublikowano
  W dniu 15.05.2010 o 18:49, YETI napisał(a):

Zapewne wiecie, że M$ będzie miał dwie konferencje, jedna poświęcona Natalowi, druga w całości dla gier normalnych. Konferencja gdzie pracownicy M$ ochoczo będą skakać przed X360, będzie transmitowana na MTV! Nie wiem czy na żywo, nie wiem na jakim MTV (tylko amerykańskie?), ale mimo wszystko, M$ wykonał kawał świetnej roboty, bo o EyeToyu od M$ dowie się naprawdę dużo casuali.

Na Spike TV chyba, a nie na MTV.

Opublikowano
  W dniu 15.05.2010 o 19:08, Hela napisał(a):
  W dniu 15.05.2010 o 18:49, YETI napisał(a):

Na Spike TV chyba, a nie na MTV.

Dziś czytałem na jakimś zachodnim serwisie o MTV, no ale może masz racje. Zobaczymy.

Opublikowano

Ciekawe czy i w tym roku M$ zaserwuje na konferencji bombę i znowu przejmie kolejną serię kojarzoną tylko z Playstation(tak jak poprzednio FFXIII czy MGS)? Choć może skoro idą tak w tego Natala to teraz M$ zainteresuje się seriami kojarzonymi z Nitendo :sweat: . Choć najlepiej byłoby gdyby w tym roku taką niespodziankę zrobiło nam Sony. Nie obraziłbym się na takiego Mass Effect'a na czarnulce.

Opublikowano
  W dniu 15.05.2010 o 21:03, MBeniek napisał(a):

Ciekawe czy i w tym roku M$ zaserwuje na konferencji bombę i znowu przejmie kolejną serię kojarzoną tylko z Playstation(tak jak poprzednio FFXIII czy MGS)? Choć może skoro idą tak w tego Natala to teraz M$ zainteresuje się seriami kojarzonymi z Nitendo :sweat: . Choć najlepiej byłoby gdyby w tym roku taką niespodziankę zrobiło nam Sony. Nie obraziłbym się na takiego Mass Effect'a na czarnulce.

Hmm tylko jaką serię by tu przejąć? :] Już bardziej prawdopodobne jest zdobycie ME przez Sony :)

Opublikowano
  Cytat
Ciekawe czy i w tym roku M$ zaserwuje na konferencji bombę i znowu przejmie kolejną serię kojarzoną tylko z Playstation(tak jak poprzednio FFXIII czy MGS)

MGS'a przejął tylko chwilowo, więc się nie liczy :no:

Kurde, co ja bym dał za takiego Mass Effect'a na chlebaku.

Opublikowano (edytowane)

M$ juz chyba nie ma czego przejmowac :P no bo w koncu nie przejmą z first party :P

no może Agent od R* jeszcze został

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

Ile mineło od premiery Uncharted: Drake's Fortune do pierwszych plotek/informacji o Uncharted 2? Było by pieknie jakby cos napomkneli o trójeczce na E3 :rolleyes:

Edytowane przez kubanczyk
Opublikowano

kubaczyk -> Jest różnica między plotką, a informacją. Jeśli chodzi o plotkę, to już w dniu Uncharted: Drake's Fortune mówiło się, że ND bierze się za sequel'a. Ale jeśli chodzi o oficjalną zapowiedź to było rok po premierze jedynki, kiedy w GameInformerze pojawiła się zapowiedź U2. Więc możesz spokojnie zapomnieć o informacjach na temat U3 na tegorocznym E3. W ogóle w drodze jest tyle świetnych tytułów od Sony(nie mówiąc już o tytułach multiplatformowych), że spokojnie będziesz miał w czym wybierać aż do premiery U3.

Opublikowano (edytowane)

Pierwszych info o Uncharted 3 wypatrywałbym podczas VGA 2010 organizowanych przez Spike TV. W 2008 roku to właśnie podczas tego event'u Sony pokazało pierwszy teaser z Uncharted 2 i świeży pokaz God of War III. Podejrzewam, że i tym razem może być bardzo podobnie. A sama impreza ma miejsce pod koniec roku.

Edytowane przez NEMESIS US