Opublikowano 22 maja 201014 l Rumour: Sega Revealed Shenmue III at E3 2010 as Playstation 3 Exclusive http://rightnreal.com/rumour-sega-revealed-shenmue-iii-at-e3-2010-as-playstation-3-exclusive/ sic!
Opublikowano 22 maja 201014 l Rumour: Sega Revealed Shenmue III at E3 2010 as Playstation 3 Exclusive http://rightnreal.com/rumour-sega-revealed-shenmue-iii-at-e3-2010-as-playstation-3-exclusive/ sic! Byłby to po prostu ekskluzywny nokaut damn!
Opublikowano 22 maja 201014 l OMG. Byłoby mega, ale wątpie żeby Shenmue 3 wyszło kiedykolwiek Fanem MGSów nigdy nie byłem, ale mam nadzieję że Rising to będzie jakiś taki action-adventure/slasher, więc też jestem zainteresowany tą grą. Ciekawe co pokażą na tym E3.
Opublikowano 22 maja 201014 l Sega mówiła, że jak ktoś jest w stanie wyłożyć kasę na Shenmue 3, to zrobią ten sequel. Może Sony postanowiło zainwestować?
Opublikowano 22 maja 201014 l Powiedzmy, że to by była taka współpraca jak z Quanitc Dream i Heavy Rain. To byłby mocny exclusive na konsolę Sony.
Opublikowano 22 maja 201014 l A co powiecie na wyciek K3 przed E3 ? O ile wyciek LBP2 sensownie wytłumaczył Grigori. Tak z K3 nie za bardzo rozumiem. No chyba, że Sony ma tyle asów w rękawie, że......;]
Opublikowano 22 maja 201014 l A co powiecie na wyciek K3 przed E3 ? O ile wyciek LBP2 sensownie wytłumaczył Grigori. Tak z K3 nie za bardzo rozumiem. No chyba, że Sony ma tyle asów w rękawie, że......;] Jak to już ktoś wcześniej pisał, Microsoft ma swoich ludzi w Sony. :potter: Coś za dużo informacji wychodzi na światło dziennie, przed terminem zaplanowanym przez Japończyków. Wystarczy wspomnieć wyciek trailera The Last Guardian, czy PSP Go.
Opublikowano 22 maja 201014 l No ale to przecież nie jest wyciek, tylko normalne informacje z studia Guerrilla, oficjalnie zdobyte przez Gamepro, więc nie wiem o co chodzi.
Opublikowano 22 maja 201014 l Też tak podejrzewam Zwyrol hehe. Faktycznie źle to ująłem. Inaczej czy te normalne informacje które się pojawiły. Nie lepiej żeby padły na E3 z trailerem. Troszkę dla mnie dziwne to jest. Tym bardziej na miesiąc przed targami. Jedno jest pewne co już pisałem w temacie K3. Sony ownuje exami - grami póki co . A przecież ile nie wiadomych jeszcze jest/nas czeka. Last Guardian, Agent, Infamous 2 wiadomo, że U3 się robi. To mnie upewnia w przekonaniu, że Ps3 jeszcze pobędzie parę latek. I bardzo dobrze. Edytowane 22 maja 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 22 maja 201014 l Jak to już ktoś wcześniej pisał, Microsoft ma swoich ludzi w Sony. W tamtym roku to nie wina ludzi z MS była tylko nieudolności Sony. No chyba, że tak miało być. Teraz LBP2 i KZ3 są przykładami oficjalnej zapowiedzi, czyli coś przemyślanego i celowego.
Opublikowano 22 maja 201014 l Bardzo możliwe, że Sony właśnie teraz ujawni (na E3) szczegóły odnośnie PSP2. Mają odpowiedni moment, po zapowiedzi 3DS noi w końcu przydałoby się jakieś odświeżenie tej platformy. Ja czekam na targi z niecierpliwością i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Oprócz tego interesuje mnie data premiery GT5 czy szczegóły na temat Killzone 3. Edytowane 22 maja 201014 l przez winner
Opublikowano 22 maja 201014 l No i mam klops. Właśnie nosiłem się z zamiarem kupna PSP za względu na (już teraz) dwie części GoW i kilka innych fajnych gier a tu ostatnio pojawiają się informacje o PSP2. W takiej sytuacji, uważam zakup za nieopłacalny... Ciekaw jestem tylko, czy nowe PSP będzie miało wsteczną kompatybilność wobec starszego brata. Jeśli chodzi od nowy Dashboard, to nie sądzę by zrezygnowano z XMB bo to przecież uniwersalny standard dla większości urządzeń Sony. Za to chciałbym możliwości ukrycia trofeów, nawet dla znajomych. (Nie jestem ich zwolennikiem.)
Opublikowano 22 maja 201014 l gdyby jeszcze tak dali mozliwosc tworzenia wlasnych-pelnych themeow... takich jak na psp [co prawda na psp te theme'y dzialaja tylko na zmodyfikowanych konsolkach, ale efekty czesto sa bardzo przyjemne dla oka] odnosnie psp2 to rozne sajty, roznie podaja te informacje... kazdy interpretuje na swoj sposob ;] ale w sumie wychodzi na to, ze bebechy psp2 sa juz zaprojektowane, a dopieszczenia wymaga tylko wyglad zewnetrzny konsolki. btw. wolalbym zeby pokazali psp2 juz teraz, a nie zeby wyciekly znowu jakies foty z fabryki w chinach ;] z drugiej strony sony moze sie nie zmiescic w czasie konferencji z omówieniem tylu rzeczy :> zylion tabelek jak zawsze, historia marki PS, exy, move, nowe uslugi psn... sporo tego bedzie w tym roku
Opublikowano 22 maja 201014 l Jeśli potwierdziłyby się plotki o braku jakiegokolwiek nośnika w przypadku PSP2, to jak chciałbyś zagrać w gry z PSP? No chyba, że będzie można ściągnąć. Z drugiej strony to byłby strzał w kolano, PSP cały czas się sprzedaje, więc po co odcinać ewentualne zyski. Oba handheldy Sony by ze sobą konkurowały.
Opublikowano 23 maja 201014 l Bardzo prosto - na tej zasadzie co teraz PS2 i PS3. Dostawałyby przez jakiś czas te same tytuły, różniące się trochę pod względem technicznym (tak jak na początku było z PS3), po to żeby potem wyeliminować i wyprzedać starszą konsolkę no i wprowadzić na rynek praktycznie w 99% jeden droższy i nowszy model (tj. PSP2).
Opublikowano 24 maja 201014 l którego dokładnie będą targi E3 ? google działa 24h, wystarczy wpisać e3 2010 i już masz odpowiedz.
Opublikowano 24 maja 201014 l o widać że w pierdo%*&^# sarkazmu jesteś dobry a odpowiedzi nie udzielisz
Opublikowano 24 maja 201014 l Skoro kz3 zapowiedzili tez przed e3 to co bedzie na e3 ? : O gameplaye lub trailery: kz3, lbp2, gt5, tlg, agent, ms3, infamous2, ffvs? + 2-3gry oraz dużo o move, 3d, płatnym psn, może nowe psp. Jestem pewien że w 80-90% trafiłem
Opublikowano 24 maja 201014 l Ja w ogóle nie rozumiem sensu zapowiadania wszystkiego przed E3 . Mija się to po prostu z celem. Kiedyś było tak, że targi służyły do zrobienia wrażenia na graczu i zapowiadania nowych produkcji. Dzisiaj w zasadzie publikuje się wszystko w necie, a potem na konfie wszystko podsumowuje. Kompletny bezsens. To po co targi w ogóle?
Opublikowano 24 maja 201014 l przeczuwam, ze cala prezentacja bedzie na bazie lbp2... interaktywny level sterowany move ;] tematów do poruszenia jest sporo ;]
Opublikowano 24 maja 201014 l Skoro kz3 zapowiedzili tez przed e3 to co bedzie na e3 ? : O gameplaye lub trailery: kz3, lbp2, gt5, tlg, agent, ms3, infamous2, ffvs? + 2-3gry oraz dużo o move, 3d, płatnym psn, może nowe psp. Jestem pewien że w 80-90% trafiłem Tyle gier do zapowiedzenia, a tylko dwie godziny czasu. Boję się, że Sony nie będzie aż tak szczodre w ujawnianiu wszystkich asów z rękawa. Oby tylko darowali sobie(aby skrócili do niezbędnego minimum - parę minut) gadkę o historii Playstation, statystyki sprzedaży, temat PS2(niech już dadzą tej biedulce umrzeć), a przeszli do tego co tygryski lubią najbardziej .