Słupek 2 144 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 (edytowane) No mi się też podoba ten trailer. Dobrze się zapowiada fabularnie. Fakt, że graficznie raczej tak sobie ale nie o to chodzi w SH. Edytowane 16 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Grafika słabiutka jak na dzisiejsze standardy, cała nadzieja w klimacie. Choć drugiej części nic już pewnie nie przebije. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Tylko sposób na rozgrywkę to zajebali chyba z bety RE4. Tam tez Leon oświetlał sobie pomieszczenie latarką i przy okazji mierzył podobnie z gnata. No bo na używanie latarki i pistoletu trzeba wykupić licencję, nie? Ja na razie nadrabiam poprzednie części. Byłoby super jakby wyszło SH: Shattered Memories na PS3. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Tylko sposób na rozgrywkę to zajebali chyba z bety RE4. Tam tez Leon oświetlał sobie pomieszczenie latarką i przy okazji mierzył podobnie z gnata. No bo na używanie latarki i pistoletu trzeba wykupić licencję, nie? Ja na razie nadrabiam poprzednie części. Byłoby super jakby wyszło SH: Shattered Memories na PS3. No jasne, że muszą. Dla mnie wygląda to trochę podobnie i tyle, mało tego, żałuję, że Capcom nie wykorzystał tej wersji finalnie. A jeśli już mowa o Capcom, to powtórzę się, no ale co z tą zapowiedzią nowej gry, tyle było szumu wokół tego tematu, a tutaj nadal cisza. Bo chyba nie chodziło o Resident Evil Revelations. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Konferencje E3 okiem ?fanboja? Znany ze swoich kontrowersyjnych poglądów i uznawany przez co bardziej złośliwych "fanbojem Xboxa 360 i Halo", Zeratul, komentuje wydarzenia z minionych konferencji konsolowych potentatów. Myślicie, że tradycyjnie faworyzuje Microsoft? Nic bardziej mylnego! Sprawdźcie kto jego subiektywnym zdaniem zawiódł, a kto w tym roku wygrał rywalizację. http://www.ps3site.pl/konferencje-e3-okiem-fanboja/47644/ Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 (edytowane) O której zaczyna się transmisja na żywo z pokazu kolejnych gier, bo nie orientuje się w tych godzinach. http://uk.e3.ign.com/2010/live/ ok, już wiem Edytowane 17 czerwca 2010 przez YETI Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Konferencje E3 okiem ?fanboja? Znany ze swoich kontrowersyjnych poglądów i uznawany przez co bardziej złośliwych "fanbojem Xboxa 360 i Halo", Zeratul, komentuje wydarzenia z minionych konferencji konsolowych potentatów. Myślicie, że tradycyjnie faworyzuje Microsoft? Nic bardziej mylnego! Sprawdźcie kto jego subiektywnym zdaniem zawiódł, a kto w tym roku wygrał rywalizację. http://www.ps3site.pl/konferencje-e3-okiem-fanboja/47644/ ale sie porobilo... zeratul chwali sony, a yeti linkuje wpisy zeratula. Za 2 lata koniec swiata najwiekszy zarzut do sony to brak resistance 3 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 najwiekszy zarzut do sony to brak resistance 3 Z pewnością pokaz Resistance 3 pojawi się na tegorocznym Gamescom w Kolonii w Niemczech tak samo jak The Last Guardian Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Czego brakowało z gier pewniaków, które nie miały jeszcze porządnego albo nawet żadnego debiutu? TLG Resi 3 Starhawka Agenta FFVs o Uncharted 3 jeszcze nie myślę. No ja dodałbym do tej listy te gry. Beyond Good & Evil 2 Nieujawniona gra od Capcom, to po prostu są jaja, po co tyle o tym gadali, jeśli nic nie ujawnili Resident Evil na PSP (zapowiedziano to przed rokiem, od tamtej pory cisza w temacie) Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) IGN wybrał już zwycięzców E3. http://uk.games.ign..../1094418p1.html Grą targów (i przy okazji najlepszą strzelanką) został Rage, a innym wyróżnionym tytułem jest Portal 2(najlepsza gra na PS3, X360, PC i logiczna). Najlepsza gra na Wii to Epic Mickey. Jeśli co do Portala 2 się w 100% zgadzam, to nie rozumiem czemu grą targów został Rage. Z tam nominowanych o wiele bardziej zasługuje P2(skoro zdobył te inne nagrody) albo Dead Space 2. Co do strzelanki to też sądzę, że źle wybrali bo jedyny jak dla mnie słuszny wybór to albo KZ3 albo polski Bulletstorm. Na gamespot gry jeszcze walczą o najlepszą grę targów, można jeszcze nominować. O dziwo wygrywa Wiedźmin 2(z czego się cieszę). A Waszym zdaniem? Która gra zdominowała tegoroczne E3?? Edytowane 19 czerwca 2010 przez MBeniek Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Dead Space 2, Killzone 3, Girsy 3, Bulletstorm. Moje typy. Ubolewam nad brakiem pokazu Deus Ex dla mas. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 hejka w kwestii Playstation Plus (oficjalne info tutaj: Playstation Plus na oficjalnej stronie PS) czy ktoś z Was wie, kiedy to będzie aktywne/dostępne? Lub jeżeli już jest, to gdzie to można znaleźć? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 hejka w kwestii Playstation Plus (oficjalne info tutaj: Playstation Plus na oficjalnej stronie PS) czy ktoś z Was wie, kiedy to będzie aktywne/dostępne? Lub jeżeli już jest, to gdzie to można znaleźć? Playstation plus startuje 29 czerwca. 1 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 IGN wybrał już zwycięzców E3. http://uk.games.ign..../1094418p1.html Grą targów (i przy okazji najlepszą strzelanką) został Rage, a innym wyróżnionym tytułem jest Portal 2(najlepsza gra na PS3, X360, PC i logiczna). Najlepsza gra na Wii to Epic Mickey. Jeśli co do Portala 2 się w 100% zgadzam, to nie rozumiem czemu grą targów został Rage. Z tam nominowanych o wiele bardziej zasługuje P2(skoro zdobył te inne nagrody) albo Dead Space 2. Co do strzelanki to też sądzę, że źle wybrali bo jedyny jak dla mnie słuszny wybór to albo KZ3 albo polski Bulletstorm. Na gamespot gry jeszcze walczą o najlepszą grę targów, można jeszcze nominować. O dziwo wygrywa Wiedźmin 2(z czego się cieszę). A Waszym zdaniem? Która gra zdominowała tegoroczne E3?? Zdecydowanie Dead Space 2 i Portal 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 KB i tak jest najlepszy. Jedno wejście i koniec, na poprawkę Newell i Massive pjerdolnięcie niszczące publikę. Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/23/best-of-e3-awards.aspx Game Informer's Best Of E3 Awards Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Killzone 3 nie dostał nic, a Infamous 2 z którego pokazano tylko trailer został wybrany najlepsza grę E3 na PS3. :potter: Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Killzone 3 nie dostał nic, a Infamous 2 z którego pokazano tylko trailer został wybrany najlepsza grę E3 na PS3. :potter: Podobno inFamous 2 był pokazywany dla wybranych i podobno ostro kopie jajca. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 No to zwracam honor, bo myślałem, że wytypowali sobie Infamous 2 na najlepszą grę po samym trailerze. Ale i tak zaskakujące, że Killzone 3 nie został wyróżniony. Może naprawdę druga część elektryka jest taka dobra. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 (edytowane) TOP 10 gier tegorocznego E3 według PS3site. http://www.ps3site.pl/e3-2010-top-10-gier-wg-ps3site/48364/ Edytowane 29 czerwca 2010 przez YETI Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Grube jest to, że wszyscy tak się jarają nowym Mortalem. Tzn. nie wszyscy, ale wystarczająco dużo osób, żeby przykładowo przy takim głosowaniu na Gamespot można być tego świadkiem. Odrodzenie serii? Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 (edytowane) Grube jest to, że wszyscy tak się jarają nowym Mortalem. Tzn. nie wszyscy, ale wystarczająco dużo osób, żeby przykładowo przy takim głosowaniu na Gamespot można być tego świadkiem. Odrodzenie serii? No wszystko na to wskazuje. A może i najlepsza część w historii nam się szykuje. Lista nie taka zła choć ja bym wybrał całkowicie inaczej ;p ale i tak lepsza niż typy GT. Brak mi słów jakie gry wygrywają u nich zresztą po GOTY 2k9 nie biorę na poważnie ich wyborów. Edytowane 29 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Grube jest to, że wszyscy tak się jarają nowym Mortalem. Tzn. nie wszyscy, ale wystarczająco dużo osób, żeby przykładowo przy takim głosowaniu na Gamespot można być tego świadkiem. Odrodzenie serii? No wszystko na to wskazuje. A może i najlepsza część w historii nam się szykuje. Lista nie taka zła choć ja bym wybrał całkowicie inaczej ;p ale i tak lepsza niż typy GT. Brak mi słów jakie gry wygrywają u nich zresztą po GOTY 2k9 nie biorę na poważnie ich wyborów. To jest niemożliwe, drugiej części nie ma szans przebić. Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 (edytowane) Jeżeli mam być szczery i odłożyć sentymenty na bok (Amiga ) itd. To już Mortal Kombat Trilogy na PSX-a był dla mnie lepszy od dwójki ze względu na liczbę postaci, babality, animality, babalities itd. Potem MK2 i na trzecim miejscu UMK3. Oczywiście nie twierdzę, że ten Mortal będzie lepszy od nich ale kto wie dlatego napisałem może. Edytowane 29 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Jeżeli mam być szczery i odłożyć sentymenty na bok (Amiga ) itd. To już Mortal Kombat Trilogy na PSX-a był dla mnie lepszy od dwójki ze względu na liczbę postaci, babality, animality, babalities itd. Potem MK2 i na trzecim miejscu UMK3. Oczywiście nie twierdzę, że ten Mortal będzie lepszy od nich ale kto wie dlatego napisałem może. MK2 miało bardziej mroczny, spójny klimat, Trilogy go po części zatraciło właśnie przez wymieszanie wszystkich 3 części. Babality i Friendship było już w MK2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi