Skocz do zawartości

E3 2010

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale bym się śmiał jakby Dead Space 2 obsługiwał PS Move i był czasowym exem :D

Idę o browara, że obsługa PS Move to pewniak.

Jakiś zakład hehe? Ale, że ex to wątpię, raczej na pewno nie.

PS. A co z konfą aCTIVISION? Miała być o 6 i nie było? Na którą ją przenieśli?

@Yano

Dead Space 2.

Moim zdaniem DS2 na PS3 dostanie ekskluziwnie Dead Space:Extraction z obsługą PS MOVE.

Opublikowano

Wymieniacie potencjalne gry na E3 2010 od Sony, fajnie, tylko jaki jest sens hypować się grami, które wyjdą dopiero za rok?

MS pokazał 3 mocne Exy z czego 2 wyjdą w 2010.

W 2010 na Xa wyszło/wyjdzie około 7-8 mocnych exów. Na PS3 około 4, Sony musi coś jeszcze wypuścić w tym roku.

Z 4 wcześniej zapowiedzianych 2 (Infamous 2 i KZ3) wyjdą w 2011r.

LBP2 wyjdzie raczej na pewno w 2010, Socom raczej też wyjdzie w 2010, może jeszcze Resi3? ale nic nie jest pewnego.

R* na E3 nie ma, więc Agenta nie pokażą.

Nie ma ch.ja we wsi, GT5 i Last Guardian muszą wyjść w 2010. W przeciwnym wypadku marnie widzę walkę z Xem :)

P.S. Tak sobie też myślałem, że Sony raczej też nie zaskoczy na E3 grami, ponieważ mają dużo tematów około growych - 3D w PS3, nowy soft, PS Move, PSP2?

Napewno przebiją słabą konfę M$, ale mam nadzieje, że czymś (HC grami) mnie zaskoczą.

Opublikowano (edytowane)

Ja będę zadowolony jeśli w sieci w końcu pokażą gameplay z Deus Ex: Human Revolution. Szukam i nigdzie póki co nie ma.

Interesuje mnie też, czy Sony ogłosi jakieś nowe gry w ramach "odświeżania" starych serii. Team Ico collection to by było coś.

@ Jordan23Carolin: Sorry, ale z tych trzech ex'ów jedynie raczej GoW3 będzie masakrował rzeszę graczy. Halo i Fable to raczej będą gry bardziej wyczekiwane przez fanów niż ogół graczy. Zresztą potwierdzono jakiś czas temu, że Fable III wyjdzie na pc więc żaden z tego ex.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano (edytowane)

jeśli mam wyliczac ex Sony to GoW 3, MAG, HR, MNR, LBP 2, SOCOM 4 i wszystko wskazuje na to ze rowniez GT5...

wiec Jordan23Carolina jest troche wiecej niz 4 :) a moze byc wiecej

ciekawe czy bedzie jakis nowy soft do ps3

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano (edytowane)

Interesuje mnie też, czy Sony ogłosi jakieś nowe gry w ramach "odświeżania" starych serii. Team Ico collection to by było coś.

Ogłosi, Sly Coopera.

W 2010 na Xa wyszło/wyjdzie około 7-8 mocnych exów. Na PS3 około 4, Sony musi coś jeszcze wypuścić w tym roku.

WTF? Chyba coś ci się pomieszało. HR, GoW3, MNR, MAG, już masz 4 exc. wydane w pierwszym kwartale 2010.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

gdzie można obejrzeć konferencję na żywo? Prosze o link <leniwy>

(pewnie pisaliście już o tym ale śpieszy mi się, nie mam czasdu się przekopywac do tyłu w postach)

Opublikowano

gdzie można obejrzeć konferencję na żywo? Prosze o link <leniwy>

(pewnie pisaliście już o tym ale śpieszy mi się, nie mam czasdu się przekopywac do tyłu w postach)

ludzie w necie to chyba widza tylko reklamy :)

patrz pierwszy post

Opublikowano (edytowane)
Chyba coś ci się pomieszało. HR, GoW3, MNR, MAG, już masz 4 exc. wydane w pierwszym kwartale 2010.

Doliczyć do tego jeszcze można Yakuzę 3 i White Knight Chronicles.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

jeśli mam wyliczac ex Sony to GoW 3, MAG, HR, MNR, LBP 2, SOCOM 4 i wszystko wskazuje na to ze rowniez GT5...

wiec Jordan23Carolina jest troche wiecej niz 4 :) a moze byc wiecej

ciekawe czy bedzie jakis nowy soft do ps3

Źle się wyraziłem, chodziło mi o to, że Sony musi pokazać na E32010 i wypuścić jeszcze w tym roku kilka mocnych Exów na PS3.

Dotychczas wyszło ich 4.

LBP2 i Socom 4, są raczej pewne w 2010 - razem 6.

Do tego GT5 i Last Guardian i będzie po równo.

Wszyscy będą zadowoleni.

P.S. nic mi się nie pomieszało, po prostu źle to napisałem.

M$ 7-8 dobrych exów.

Sony 4 dobre exy + coś na E3.

Opublikowano
Chyba coś ci się pomieszało. HR, GoW3, MNR, MAG, już masz 4 exc. wydane w pierwszym kwartale 2010.

Doliczyć do tego jeszcze można Yakuzę 3 i White Knight Chronicles.

+ 3d Dot Game Heroes

Opublikowano (edytowane)

@Jordan

Nic nie musi już w tym roku. Sony patrzy przyszłościowo.

Druga polowa tego roku to przede wszystkim mocne multiplatformy.

PS. Jakie M$ wypuścił 8 dobrych exów w tym roku? :blink:

No jeszcze 5 godzin do pogromu ;].

Odnośnie E3 to co tylko konfy N, Sony i Konami zostały ?

A co z 2k Games? Cholera mieli pokazać Mafie 2, The Darkness 2 zapowiedzieli ponad rok temu i dupa ;/

Coraz bardziej mi szkoda braku R* na E3. Ehhhh

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

No bez jaj, pisząc o 4 exach wydanych w tym roku na PS3 miałem na myśli MAGA, God of Wara 3, Heavy Rain i ModNation Racer.

Po co wyskakujecie z grami z 2009 (Yakuza 3), crapowatym jRPGiem - WKC i jakimś arcadem nagranym na płytę i sprzedawanym jako pełny tytuł.

Na Xa też wyszły słabsze Exy, ale w tym zestawieniu je pominąłem.

PS. Jakich M$ wypuścił 8 dobrych exów w tym roku?

Pisałem o całości 2010 - bo już po konfie, więc można :)

Edytowane przez Jordan23Carolina
Opublikowano

Tzn tak, obecnie nie mam kasy na ogranie wszystkich gierek, więc sugerowałem, się ocenami i recenzjami:

7: Alan Wake, Halo Reach, Splinter Cell, Mass Effect 2, Fable 3, Crackdown 2, Metro 2033 do tego słabsze Supreme Commander 2, Tropico 3, NinetyNine Nights 2.

Kilka małych-dużych arcadeów.

Opublikowano

Może gdzieś już tutaj jest takie info, ale zapytam...czy można gdzieś ogladać na żywo tą konferencję Sony tak jak było to zorganizowane rok temu?

Fajnie, konferencje są nadawane od pięciu lat, linki co roku na forum są w pierwszym poście, a ten i tak woli się zapytać. Gratulacje dla tego pana. Naprawdę. :lol: