Ruther 158 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Misfits opowiada historię sześciu młodych zwyrodnialców, w których podczas odrabiania prac społecznych uderzył piorun. Przez to zyskali nadzwyczajne moce. Z biegiem akcji okazuje się, że nie są jedyni. Na razie jest tylko pierwszy sezon, sześć odcinków. Obejrzałem cały - dla mnie rewelacja. Jest akcja, do tego wszystko okraszone brytyjskim humorem. Może przedstawiony opis nie zachęca zbytnio do obczajenia, ale trzeba po prostu dać mu szansę. http://www.imdb.com/title/tt1548850/ Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2010 UP Na jutubcu jest pilot. Do obejrzenia TUTAJ (nie przestraszcie się akcentu Kelly ) Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 hahah, blondyna rozpier.dala xD. znalazł się jakiś odważny i porwał na przetłumaczenie tego bełkotu na polski? myślałem, że to jakiś szit, a widzę da się oglądać. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2010 hahah, blondyna rozpier.dala xD. znalazł się jakiś odważny i porwał na przetłumaczenie tego bełkotu na polski? myślałem, że to jakiś szit, a widzę da się oglądać. Wszystkie odcinki przetłumaczone, ogromne kudosy dla tłumacza. Sam się zdziwiłem że temu podołał. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) Chyba coś więcej niż "da się oglądać" ;] Angielskie podejście do superbohaterów XD Jestem po 6 epach, z początku myślałem, że kupa, ale szybko zmieniłem zdanie. Masa dobrych tekstów i motyów, a wszystko kręcone dla jaj. Już po samych gołych cyckach i przekleństwach widać, że tonie syf dla amerykańskich nastolatek. Jak czarny próbował zerwać z dziewczyną xD - Jak gościu gwałcił murzynkę i czarny przybiegł jej pomóc, ale tez ją zaczął gwałcić xDD - Niemowlak z supermocami co wkręcał ludziom, że są jego starym xDDD - Puszczalska emerytka xDDDD, w ogóle motyw z emerytami i tym "sp*ierda*laj" był dobry Edytowane 29 kwietnia 2010 przez gekon Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Dawno sie na niczym tak nie usmialem jak na tym serialu, klasa, chce wiecej. "Zrywasz ze mną tekstem ze Spider-mana?" mistrz Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 6 czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Misfits wygrało nagrodę BAFTA http://www.bafta.org/awards/television/television-awards-nominations-in-2010,1095,BA.html Do tego na ich facebooku pojawiło się zdjęcie z przesłuchań do drugiej serii - klyk. Dobrze, że dali w końcu jakiś znak, że projekt nie stoi w miejscu. Edytowane 6 czerwca 2010 przez Ruther Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Bardzo fajny serial. Nathan jest mistrzowski. "Didnt you say you wanted to piss on her tits?! Probably best to keep that kind of thing beetween you and your Internet Service Provider" xDDDD Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Czy wiadomo czy oraz kiedy ruszy druga seria? Edytowane 2 listopada 2010 przez Di Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 2 listopada 2010 Autor Opublikowano 2 listopada 2010 Facebook mówi, że w czwartek 11 listopada. Czyli za trochę ponad tydzień Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 12 listopada 2010 Autor Opublikowano 12 listopada 2010 Pierwszy odcinek już na torrentach. Cytuj
_nes 0 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Bardzo fajny start nowego sezonu. Misfits>Dexter Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 To nie podlega teraz wątpliwości Cytuj
BartDawes 0 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Trzeci odcinek swietny, na randce Saimona myslalem ze (pipi)ne ;d Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Trzeci odcinek świetny? Cały ten serial jest świetny, a trzeci był ponad to. Aż trudno mi wyrazic słowami jak bardzo ten serial jest swietny xD Cytuj
BartDawes 0 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Wkurza mnie tylko ze tak malo odcinkow. No i do tych podrozy w czasie jestem sceptycznie nastawiony pod tym jak s(pipi)ono Heroes ] Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Ale niejednokrotnie serial udowodnil jak wielka przepaść dzieli go od hirosow Cytuj
BartDawes 0 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Dlatego jeszcze nie panikuje. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Nie powiem, całkiem ciekawy twist, chociaż też jestem dosyć sceptycznie nastawiony do tego rodzaju motywów. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Ale ogląda to ktoś dla fabuły? Genialny serial komediowy z fajnymi motywami. Póki będzie zabawnie mogą nawet trafić na wyspę z magicznym źródełkiem Cytuj
BartDawes 0 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Oczywiscie ze dla fabuly, kogo smieszy ten prostacki humor? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) Oczywiscie ze dla fabuly, kogo smieszy ten prostacki humor? Dzisiaj autobus, ktorym zawsze wracam do domu przyjechał bardzo zatłoczony. Był tak zatłoczony, że wiara aż się wysypywali po otworzeniu drzwi. Ludzie na przystanku popatrzyli an siebie z usmiechem i olali kurs, ale nagle facet, który stał w drzwiach krzyknął "nooo co wyyy, wsiadajcie, zmieścimy się". No i oczywiście jako jedyny wskoczyłem w tn wysypujący się tłum, a kierowca zamknął drzwi autobusu ze mna pół na pół wewnątrz i na zewnątrz. Gdy tak jchalismy, gościu, który wcześniej krzyczał "nooo co wyyy, wsiadajcie, zmieścimy się" zwrócił się do mnie "chyba nie skumałeś ironii". W poście powyżej też jej nie wyczuwam. Musisz być alterkontem kogoś z kiepskim gustem. Stawiałbym na Figaro, ale jego jeszcze nie zabanowali. Edytowane 29 listopada 2010 przez gekon Cytuj
BartDawes 0 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 chyba nie skumałeś ironii, ale swietnie ze zmotywowalo Cie to do napisania tak ciekawego posta. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Za(pipi)istych scenarzystow maja w uk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi