Skocz do zawartości

Misfits

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serial to taki srogi w(pipi) ze nie wiem co napisac, moze tyle ze za malo odcinkow w sezonie.

Jakby było więcej, to pewnie by była powtórka z Heroes.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gekon, to jedna z tych debilnych plot, w które z niewiadomych powodów wszyscy wierzą. Coś jak to, że Eminem palił polską flagę i powiedział, że nie śpiewa dla Polaków i Żydów.

Jak ktoś chce się ze mną założyć o dowolną kwotę, że Nathan pojawi się w kolejnym sezonie, to zapraszam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Obejrzalem wreszcie wszystkie odcinki. Huh. Jeden z najsmieszniejszych seriali obecnie w tv chyba. Dobry czarny humor i bohaterowie ktorzy sa kompletnymi dupkami. Choc oczywiscie Nathan pod tym wzgledem jest w wyzszej klasie

nie moglem z tego jak go wykopali z trumny i nie tylko sie okazalo ze sie zesral, byl wlasnie w trakcie walenia konia ale nie poczuwal sie w zwiazku z tym do zadnego wstydu. tylko wyszedl z trumny i od razu zaczal znowu byc kut,asem

nie mowiac o tym co zrobil na koncu odcinka swiatecznego O_o

pod wzgledem fabuly i akcji tez jest fantastycznie. mam nadzieje ze serial bedzie mial jeszcze pare sezonow bo to jest prawdziwa Dobra Telewizja

jedyny zgrzyt to watek z

simonem z przyszlosci. przypomnialo mi ten szitowy serial heroes. ostatecznie calkiem szybko i zgrabnie zamkneli watek ale jakos nie wiem, nie podpasil mi. wolalbym zeby curtis zobaczyl po prostu w czasie swojego tripa ze simon w przyszlosci jest ninja i z alisha.

edit: "You know, tripling... it's when you cum, puke and shit yourself all at the same time."

Edytowane przez Mq
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

az tak bym nie przesadzal, strata jednej postaci nie znaczy ze caly serial sie rozleci. szkoda, ale scenarzysci sa wystarczajaco dobrzy zeby sobie z tym poradzic

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Heh ściągnęli z yt. Dwa poprzednie sezony świetne, nie mogę się doczekać nowych odcinków. Trochę szkoda Nathana, ale scenarzyści pewnie dadzą radę z nową postacią. Mam nadzieję, że muzyka i montaż będzie znów wysokich lotów, a nowe moce będą pasować do charakteru bohaterów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem po pierwszym sezonie. Fantastyczny serial, ale trzeba przyznać, że ogromna w tym zasługa genialnej postaci Nathana, bez której z pewnością to nie będzie już to samo (natknąłem się na smutne info). Sporo wrednego humoru, bohaterzy których naprawdę można polubić, no i nawet ciekawa fabuła. Skinsy na dopalaczach.

Opublikowano

Na szczęście zostawiono uchyloną furtkę, czyli teoretycznie według fabuły Nathan może kiedyś wrócić. Aktor wciąż żyje, więc nic nie jest jeszcze przesądzone.